Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Financieel Advies en Verzorgen Jaarrekeningen

Geplaatst op:
11 september 2019 14:05
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Controlling/Accountancy
Opdracht ID:
40601
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot 1000
Locatie:
Enschede, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn een kleine toeleverancier, bestaande uit 5 personen, van afbouwoplossingen voor de zakelijke markt gevestigd in regio Enschede.

Wat willen we?
Op dit moment doen wij de boekhouding in eigen beheer met behulp van Exact online. Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een financieel specialist die ons in het lopende jaar financieel kan adviseren en die de jaarrekening kan opmaken van 2 holdings en 2 bv’s.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een freelancer die helemaal bij is met de (fiscale) wet en regelgeving. We zijn ook benieuwd wat je ons kan bieden als support / advies in het lopende jaar.

Wat bieden we?
Wij willen een samenwerking op langere termijn en bieden een werkplek aan in de regio Enschede / Nijkerk maar u mag ook vanaf uw eigen locatie werken.

Heb je interesse dan zien we je reactie voorzien van ervaring en aanpak graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Bert Bert 11-09-2019
Kamil Kamil 11-09-2019
Peter Peter 11-09-2019
Alex Alex 11-09-2019
Peter Peter 11-09-2019
referentiesterren
2 referenties
Jacobine Jacobine 12-09-2019
referentiesterren
24 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Verklaring en Prognose Inkomen Eenmanszaak
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mijn eenmanszaak (muzikant) op redelijk korte termijn een verklaring van mijn jaarinkomen van 2019 op kan stellen en evt ook een prognose voor 2020 kan maken, dit is ten behoeve van een huurwoning.    Bij voorbaat dank.
9 jan
Opmaken Jaarrekening Toeleverancier (Lange Samenwerking)
Beste freelancers,    Wij zijn een kleine toeleverancier, bestaande uit 5 personen, van afbouwoplossingen voor de zakelijke markt gevestigd in regio Enschede.    Wat willen we?  De boekhouding van de bedrijven doen we in eigen beheer met behulp van Exact online. Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een accountant die…
18-12-2019
Accountantsverklaring voor Bewindvoerder Amsterdam
Beste freelancers,    Graag zou ik een offerte willen vragen voor een accountantsverklaring. Ik wil graag starten als bewindvoerder maar om dit te kunnen doen moet ik voldoen aan de kwaliteitseisen van de rechtbank. Een van de kwaliteitseisen is een accountantsverklaring.    Ik zie je reactie graag tegemoet.   
17-12-2019
Controle Verklaring van Accountant (Vermogensbelasting)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een accountant die een audit/beoordeling kan geven over de onderliggende vermogensbestandelen op basis waarvan over meerdere jaren aangifte inkomstenbelasting/vermogenbelasting box 3 is ingediend.    Het gaat om ingediende aangiften vermogenbelasting box 3 over 2015, 2016, 2017 en 2018. Vermogen…
06-12-2019
Begeleiden van Aanvraag ACM Vergunning
Beste freelancers,    Voor de aanvraag van een ACM vergunning zijn wij op zoek naar een freelancer die onze AO/IC kan opzetten en omschrijven.    Onderdeel van de aanvraag is het omschrijven van de AO/IC, aan de hand van een door de ACM beschikbaar gesteld toetsingskader. Meer informatie over de eisen van de ACM kunnen worden gevonden…
25-11-2019
Verklaring Jaarinkomen Plus Jaaropgave ZZP'er
Hallo freelancers,    Ik ben sinds 2009 als full-time ZZP'er actief. Sinds 2018 doe ik echter mijn eigen boekhouding en aangiftes. Nu heb ik echter het volgende nodig: een officiële verklaring van een boekhouder / accountant met vermelding van huidig bruto jaarinkomen én de jaarrekening van het voorgaande boekjaar (2018). …
29-08-2019