Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Final Cut Pro Expert Gezocht

Opdracht ID: 43111

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 14-04-2020
Reacties: 1
Locatie: Hilversum, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 14-04-2020
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die veel ervaring heeft met Final Cut Pro en die bereid is om mij (via Teamviewer of vergelijkbaar programma waarmee je beeldscherm kan delen) wegwijs te maken in hoe je binnen dat programma bestanden organiseert en beheert. Ik denk aan een online-sessie van circa 1 uur. Gewoon te factureren op basis van uurtarief.

Ik zie je reactie graag tegemoet.

 

Videografen die hebben gereageerd (1)

Freek
Freek
14-04-2020
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance video en filmopdrachten

Videograaf voor Bruiloft op 28 mei 22 in Kijkduin

Geplaatst: 25 mei
Beste freelancers, Wij zoeken een videograaf voor een bruiloft in kijkduin op zaterdag, liefst met een drone. - Datum: 28 mei 2022 - Locatie: Kijkduin, Den Haag - Budget rond de 400-500 voor 4-5 uur. - De video moet aan het einde worden geknipt en ongeveer 5-10 minuten lang zijn. - Er moet op meerdere locaties gefotografeerd worden.

Videograaf Gezocht voor 5 juni Hilvarenbeek

Geplaatst: 25 mei
Beste freelancers, Voor 5 juni zoeken we iemand die een videocompilatie kan maken van een optreden op een kleinschalig festival. Onze band bestaat uit 12 man en het is tof als we een leuke demo / promotie kunnen opnemen wat we kunnen delen met toekomstige boekers. Een flitsende video wat professioneel oogt.. Plaats: Hilvarenbeek Datum: 5 juni Tijd: Mogelijk kunnen we ook een stukje voorbereiding meenemen,…

Videograaf voor Bruiloft in Wijk aan Zee

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance videograaf die op vrijdag 17 juni van ongeveer 11.00 uur tot 17.00 uur videobeelden van onze bruiloft in Wijk aan zee kan maken. Er moet op meerdere locaties gefilmd worden. Nabewerking en montage van de beelden is vereist. Graag zou ik een totaalprijs willen ontvangen inclusief montage en btw.

Promofilm voor Studentenvereniging Amsterdam

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, Ik ben lid van een studentenvereniging in Amsterdam. Namens mijn dispuut ben ik op zoek naar een filmregisseur die een promofilmpje in elkaar kan zetten van gemiddeld 2 minuten. Een streven is dat er gefilmd en gemonteerd kan worden. Het draaiboek is opgesteld namens ons. Voor deze korte film hebben wij een bedrag van zo’n €500 begroot op dit idee. De einddatum waarin…

Filmen van Verjaardagsfeestje (21 mei, Rotterdam)

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die aanstaande zaterdag, 21 mei 2022 beschikbaar is. Het gaat om een verjaardagsfeestje in Rotterdam, voor filmen vanaf 18:00 uur. Interesse en beschikbaar? Graag prijs doorgeven.

Professioneel Beeldmateriaal voor Beauty Sector

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers, Voor ons e-commerce bedrijf in de beauty sector zijn wij op zoek naar een cameraman of -vrouw die ons kan helpen met het maken van professioneel beeldmateriaal. Er is al een concept bedacht inclusief script en we zoeken iemand die dit kan filmen. We hebben intern een video editor in huis, dus het gaat enkel om de draaidag zelf en het aanleveren van de beelden. Wij horen graag van…

Korte Video van DJ Optreden

Geplaatst: 12 mei
Beste freelancers, Wij (dj’s) willen een korte video laten maken van wat wij doen. Het optreden is een uur en het gaat om een filmpje van 1 minuut. Bij interesse zien we je reactie graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht