Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Facebook Advertentie Specialist Gezocht

Opdracht ID: 52017

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 17 nov
Reacties: 7
Locatie: Ammerzoden, Gelderland
Laatst gewijzigd: 22 nov
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben onlangs gestart met een bedrijf; specialist in medische hulpmiddelen. Bij interesse stuur ik de website door.

Graag zou ik een advertentie(s) op facebook in Nederland en België willen plaatsen. Hiervoor ben ik op zoek naar een specialist aan wie ik dat kan uitbesteden. Hierbij kan en wil ik graag de afbeelding(en) en tekst voor aanleveren om zoveel mogelijk advertentiebudget over te houden. Eventuele opmerkingen, aanpassingen of adviezen hierop mag natuurlijk altijd.

Doelgroep: senioren 50+ (zowel man als vrouw)
Er zijn ook 'artrose-groepen/patiëntenverenigingen' op Facebook. Zijn deze groepen of leden te targetten zodat zij de advertentie te zien krijgen op Facebook? Of mensen die op één van de volgende zoekwoorden zoeken: artrose, reuma, gewrichtsklachten, artritis, hallux valgus, hallux rigidus, jicht, cipn, zenuwpijn, pijnverlichting, bewegenzonderpijn, gezondheid, magcell, PEMF, magneettherapie, artrosemagneettherapie?

Gebied: Nederland en België (bij de advertentie in België kan je eventueel url-linkjes laten eindigen op .be)

Ik hoor graag van jullie.

Social media managers die hebben gereageerd (7)

Rik
Rik
17-11-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Mathieu
Mathieu
17-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Tessa
Tessa
17-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Dominique
Dominique
17-11-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Jos
Jos
17-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Marcel
Marcel
17-11-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Oran
Oran
22-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance social media opdrachten

Allround Communicatie Professional Gezocht (8 uur pw)

Geplaatst: 6 dec
Beste freelancers, Ben jij goed thuis in de (be)leefwereld van jongeren? Kennen Instagram, TikTok en YouTube geen geheimen voor je? Zet jij jouw communicatie kennis en ervaring graag in voor jongeren in Den Haag? Lees dan snel verder! Over ons Schulden en geldstress hebben grote persoonlijke en maatschappelijk consequenties. Schulden onder jongeren en jongvolwassenen zijn een toenemend maatschappelijk…

Video Professional Gezocht voor Review

Geplaatst: 6 dec
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die het leuk vindt om voor de camera te staan om producten te promoten. De video komt op Facebook en Instagram. In dit geval mag je een kussen promoten. Het gaat om een video van max. 1 minuut. Het is een soort review. Je krijgt minimaal € 250 en het kussen t.w.v. € 95 cadeau. Interesse? Reageer direct!

Social Media Content Creator Gezocht

Geplaatst: 25 nov
Beste freelancers, Voor de Facebook & Instagram pagina's van onze (nieuwbouw)projecten zoeken wij een freelancer die wekelijks creatieve berichten kan maken (1-2 berichten per week) en plaatsen (tekst schrijven + visual opmaken in huisstijl van het project). We hebben een budget van € 150- tot €300,- per maand, afhankelijk van de hoeveelheid berichten, jouw ervaring en portfolio.…

Grafisch Vormgever voor Social Media Posts

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Gezocht: een Grafisch ontwerper die bereidt is enkele social media posts te ontwerpen voor 2 verschillende ondernemingen waaronder een grand café en een online webshop dierensnacks. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Social Media voor Onderneming Den Haag

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Als startende ondernemer wil ik mijn onderneming graag de aankomende periode op zoveel mogelijke manieren zichtbaar maken voor mijn klanten. Mijn onderneming zal zich (binnen nu en 2 maanden) voornamelijk bezig houden met verkoop van uitsluitend biologische producten in het segment superfoods, gedroogd fruit, voedingssupplementen. Dit zal op basis van B2B gebeuren. Ik ben daarom…

Facebook en Instagram Store Opzetten

Geplaatst: 16 sep
Beste freelancers, Wie helpt ons de Facebook en Instagram store opzetten? Kleine collectie, Lightspeed webshop en 4 talen. Hoor jullie graag en in overleg of we dit via feed doen of handmatig.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht