Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Facebook Advertentie Specialist Gezocht

Opdracht ID: 52017

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 17-11-2022
Reacties: 7
Locatie: Ammerzoden, Gelderland
Laatst gewijzigd: 22-11-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben onlangs gestart met een bedrijf; specialist in medische hulpmiddelen. Bij interesse stuur ik de website door.

Graag zou ik een advertentie(s) op facebook in Nederland en België willen plaatsen. Hiervoor ben ik op zoek naar een specialist aan wie ik dat kan uitbesteden. Hierbij kan en wil ik graag de afbeelding(en) en tekst voor aanleveren om zoveel mogelijk advertentiebudget over te houden. Eventuele opmerkingen, aanpassingen of adviezen hierop mag natuurlijk altijd.

Doelgroep: senioren 50+ (zowel man als vrouw)
Er zijn ook 'artrose-groepen/patiëntenverenigingen' op Facebook. Zijn deze groepen of leden te targetten zodat zij de advertentie te zien krijgen op Facebook? Of mensen die op één van de volgende zoekwoorden zoeken: artrose, reuma, gewrichtsklachten, artritis, hallux valgus, hallux rigidus, jicht, cipn, zenuwpijn, pijnverlichting, bewegenzonderpijn, gezondheid, magcell, PEMF, magneettherapie, artrosemagneettherapie?

Gebied: Nederland en België (bij de advertentie in België kan je eventueel url-linkjes laten eindigen op .be)

Ik hoor graag van jullie.

Social media managers die hebben gereageerd (7)

Rik
Rik
17-11-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Mathieu
Mathieu
17-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Tessa
Tessa
17-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Dominique
Dominique
17-11-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Jos
Jos
17-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Marcel
Marcel
17-11-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Judith
Judith
22-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance social media opdrachten

Social Media & Content Specialist

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancer, Wij zijn een projectenbureau en wij zijn voor onze eigen organisatie, op zoek naar een social media ondersteuning. Bijdragen aan meer zichtbaarheid en unieke, consistente uitstraling. We zijn gevestigd in de stad in Rotterdam. De functie is dan ook in combinatie op locatie en buiten kantoor. Je zult ook af en toe foto's moeten maken, voor je story. Het gaat om promoten op instagram,…

Job Marketeer - Voor vacature campagnes via Social media

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancer, ik ben opzoek naar een Job Marketeer die vacature campagnes runt via verschillenden social media kanalen en gespecialiseerd is in het vinden van leads (kwalitatieve sollicitanten) voor de IT branche. De leads worden opgevolgd door mijn team. Wij hebben van jou enkel een complete social media campagne nodig.  Een complete campagne houdt in: - Design - Foto´s - Teksten -…

Medewerker Marketing & Communicatie

Geplaatst: 12 feb
Beste freelancers, Wij zijn een landelijk opleidingsinstituut. Wij hebben dringend ondersteuning nodig voor onze marketing en communicatie. Het gaat bijvoorbeeld om nieuwsbrieven, posts op social media, artikelen, brochures, teksten voor de nieuwe website, etc. Liefst iemand die ook gevoel voor vormgeving heeft. Beschikbaarheid van 1 dag per week zou ons erg helpen.

Social media / Ads

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die ADS kan plaatsen voor social media, vooral FB en misschien Instagram. Het gaat om max 4 uur werk per maand en misschien in de toekomst wat meer uren. Ik lever zelf teksten aan en beeldmateriaal.

Creatieve Social Media VA gezocht voor 6-10 uur per week

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Ben jij gepassioneerd over social media en wil je jouw creatieve skills inzetten om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Social Media VA! In beginsel zoeken we iemand voor 6-10 uur per week verdeeld over 4 of 5 dagen waarbij de werktijden flexibel zijn in te delen. JOUW FUNCTIE Als Social Media…

Verhogen aantal volgers en Meta adverteren

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een online social media marketeer, die het aantal volgers van onze accounts kan verhogen (met echte unieke volgers). Daarnaast starten van een social media advertentie campagne

Social Media Campagne expert

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Wij maken vegetarische en veganistische bitterballen. Wij zijn opzoek naar iemand die de meta campagne kan optimaliseren.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht