Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Databases
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Excel Specialist om Documenten te Koppelen + Dashboard Maken

Opdracht ID: 49694

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 16-12-2021
Reacties: 5
Locatie: Bergschenhoek, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 20-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een excel specialist die ons helpt om diverse documenten aan elkaar te koppelen, verder zien we de gegevens uit deze bestanden graag terug in een dashboard.
Wanneer we een klik hebben zal er een vervolg opdracht uitkomen om alle processen inzichtelijk te maken zodat dit ons helpt bij onze zoektocht naar een ERP systeem.
Wij zijn gevestigd in Bergschenhoek, (regio Rotterdam) en willen graag iemand die bij ons op locatie de werkzaamheden kan uitvoeren.

Ben jij de excel specialist die ons kan helpen? Reageer dan nu en je kan gelijk aan de slag!

Database programmeurs die hebben gereageerd (5)

Roelf
Roelf
16-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Bjorn
Bjorn
16-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Onno
Onno
16-12-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Johannes
Johannes
17-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Gert Jan
Gert Jan
20-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance database opdrachten

Filemaker Developer Gezocht

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer voor het inbouwen van API in Filemaker database; kleine wijzigingen in database. Als je mij hierbij kan helpen hoor ik graag van je.

PHP Programmeur voor Uitbouwen Logistiek Systeem (MySQL)

Geplaatst: 25 jan
Beste freelancers, Wij zijn een producent van stralen beschermende materialen (schorten, loodbrillen, schildklierbeschermers etc.). We zijn op zoek naar een PHP Programmeur die voor ons een logistiek systeem op basis van MySQL uitbouwt. Wie kan ons hierbij verder helpen? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Webbased Database Ontwikkelen om Gegevens te Ontsluiten

Geplaatst: 06-12-2021
Beste freelancers, Een klant van ons heeft een heel grote excel sheet met daarin verschillende handelingen in verschillende categorieën. Deze gegevens moeten via een website geraadpleegd worden en hiervoor moet dus een webbased database ontwikkeld worden. Wij zoeken dus een freelancer die de ontwikkeling van deze database op basis van de excel gegevens kan ontwikkelen. De functionaliteit…

Access Programmeur Gezocht (SPOED!)

Geplaatst: 12-02-2013
Beste freelancer,  Wij zoeken een Access programmeur (versie Access uit het Office XP pakket) om enkele aanpassingen in de bestaande database te maken. Het betreft een opdracht die uiterlijk in week 8 moet zijn afgerond. Te denken valt aan het toevoegen van het nieuwe BTW percentage en andere functies op factuur niveau. De werkzaamheden kunnen bij ons op locatie plaatsvinden (Rotterdam),…

Freelance SQL Database Developer Gezocht

Geplaatst: 10-09-2021
Beste freelancers, Binnen de automotive branche wordt er gewerkt met verschillende (standaard) software / database pakketten waarin alle voertuigen en specificaties opgeslagen worden. Als één van de marktpartijen in een specifieke niche, lopen wij tegen hindernissen aan bij het gebruik van deze standaard software. We willen dan ook in eigen beheer een database (+API layer) ontwikkelen…

Freelance Excel Expert Gezocht voor Automatisch Berekening

Geplaatst: 27-07-2021
Beste freelancers, Ik heb een Excel bestand waar in Tabblad A waarden worden opgehaald uit Tabblad B, C, D uit een range van cellen (bijvoorbeeld cel 1 tm 70) etc. Doordat de tabbladen met gegevens waar Tabblad A alles uit ophaalt steeds langer zijn geworden klopt de formule niet meer: eerst liep het tot cel 70 bijvoorbeeld terwijl er nu ook in cel 71 en cel 100 gegevens staan die nu niet meer opgehaald…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht