Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Web Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ervaren Wordpress Front-end Webdeveloper Gezocht (Tiel)

Opdracht ID: 18138

Budget: € 45 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 27-01-2015
Reacties: 0
Locatie: Tiel, Gelderland
Laatst gewijzigd: 29-01-2015
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar enthousiaste Front-end webdevelopers die als zzp’er ons team regelmatig (tijdelijk) kunnen versterken bij het ontwerpen en opzetten van websites.

Als front-end webdeveloper werk je veelal geheel zelfstandig aan een website, van het ontwerp tot de installatie ervan. Je hebt ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van (responsive en mobiele) websites.

Je kunt je goed verplaatsen in de klant en zijn doelgroep(en) en zorgt ervoor dat klantwensen en doelstellingen worden vertaald naar wireframes, creatieve ontwerpen en goed werkende oplossingen.
We hebben inmiddels op gebieden als bijvoorbeeld tekstschrijven, fotografie en huisstijlontwikkeling al een vast team van zzp’ers opgebouwd.

Wat verwachten we van jou?
  • Je hebt ruime ervaring met HTML5 en CSS3.
  • Je hebt ruime ervaring met jQuery (javascript) en Bootstrap.
  • Je hebt ruime ervaring met Adobe Photoshop and Illustrator.
  • Open Source CMS’en zoals (met name) Wordpress, Joomla en Drupal kennen geen geheimen voor jou.
  • eCommerce plugin WooCommerce voor WordPress, maar ook andere Open Source eCommerce platformen zoals Magento en OpenCart kennen geen geheimen voor jou.
  • Je hebt kennis van PHP en MySQL.
  • Je maakt mooie functionele designs.
  • Je kunt uitstekend creatieve oplossingen bedenken.
  • Een deadline is voor jou ook een deadline.
  • Je bent bekend met termen als SEO en SEA.
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je kunt prima communiceren.

Wat kun je van ons verwachten?
  • Leuke, uitdagende opdrachten
  • Veel ruimte voor eigen inbreng
  • Grote mate van eigen verantwoordelijkheid
  • Je krijgt voor elke opdracht een vergoeding. De vergoeding is afhankelijk van de opdracht. Het uurtarief voor kleine opdrachten is €50- .
  • Voor een eenvoudige website bedraagt de vergoeding €500,- .
  • Vergoeding voor grotere opdrachten gaan in samenspraak.
  • Je werkt vanuit huis, maar mogelijk ook op ons kantoor te Tiel

Als freelancer kom je ons team van 6 enthousiaste medewerkers versterken. Onze voorkeur gaat uit naar freelancers binnen een straal van 35 kilometer van ons kantoor te Tiel.

Wie zijn wij?
Ons bedrijf te Tiel denkt al meer dan 15 jaar actief mee aan internetoplossingen voor haar klanten: het ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren en sociale media.

Alle werkzaamheden verrichten we vanuit onze kernwaarden: betrouwbaar, integer, hulpvaardig en oplossingsgericht.

En dat resulteert al jaren in langdurige en wederzijds vruchtbare samenwerkingen.

Reageren?
Laat ons weten waarom jij denkt de juiste persoon te zijn om ons team te komen versterken en waar je in uitblinkt. Geef ook een aantal sites door die je recent hebt opgeleverd en waar je trots op bent.

Webdesign opdrachten voor freelancers

Webdesigner gezocht

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een webdesigner die voor ons het ontwerp van onze bestaande website kan vernieuwen. Daarna zal een andere partij dit vertalen naar een thema. Er moeten 6 pagina's ontworpen worden o.b.v. onze wensen en eisen. Technische mogelijkheden van webdesign en sterk grafisch talent zijn belangrijk voor ons.

Frontend designer gezocht (Figma) voor nieuwe pagina’s

Geplaatst: 16-11-2023
Frontend designer gezocht (Figma) voor nieuwe pagina’s Voor een bestaand project zoeken wij een freelance front-end designer die ervaring heeft met Figma. Het gaat om een bestaande website waarvoor nieuwe pagina’s nodig zijn. Je werkt binnen het bestaande framework, het gaat om een pagina of 15 en wat losse elementen in bestaande pagina’s. Het gaat om ongeveer een halve tot…

Designer gezocht voor Ecwid Lightspeed

Geplaatst: 16 feb
Gezocht Nederlandse Ecwid Lightspeed designer. Gewoon vanuit Ecwid een template via instant-share gebruiken en de winkel verder verfraaien en een goed design neerzetten. ithandel.shop is de webshop waar het omgaat, was hiervoor zonder akkoord gekoppeld aan Tilda-CC maar is nu daar dus los van. Budget indicatie is moeilijk gezien het standaard menu verbetering betreft die allemaal aanwezig zijn in…

Kleine Joomla CMS website, yootheme

Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons Joomla CMS website klein bedrijf af en toe aan kan passen. Bijvoegen producten en minimale aanpassingen. Yootheme template. Frequentie 2 a 3x per jaar.

Website designer

Geplaatst: 01-12-2023
Beste freelancers, We zoeken iemand die ons kan helpen met website maken van ons restaurant, en hoe aankleden met de sociale media. Onze budget is krap, maar in overleg zijn we bereid meer te betalen.

Grafisch ontwerper gezocht voor vormgeving webshop

Geplaatst: 17-11-2023
Hallo freelancers! Wij zoeken op korte termijn een grafisch designer (freelance) met ervaring in het ontwerpen van websites. Wij zijn een internetbureau en werken regelmatig samen met diverse freelancers. Het betreft een opdrachtgever (webshop) die research chemicals verkoopt, welke wettelijk gezien helemaal zijn toegestaan. Er moet gemaakt worden: - Header & footer - Homepagina (hier moet een…

Webdesigner

Geplaatst: 18-08-2023
Beste freelancers, Voor een van mijn klanten, een leverancier van militaire goederen en diensten, dient de bestaande website geredesigned en na akkoord op het design herbouwd te worden in Wordpress Divi. Design en rebuild in DIVI kan beiden worden aangenomen, maar kan ook los van elkaar. Aanlevering design dan bv in Photoshop of Figma. Voor technische implementatie DIVI zijn eventueel oplossingen.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht