Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ervaren Online Marketeer Gezocht in Utrecht

Opdracht ID: 52523

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 13 feb
Reacties: 2
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 27 feb
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren freelance online marketeer die ons team wil komen versterken. Als online marketeer voer je taken uit die gericht zijn op de promotie van ons juridische platform via onze digitale kanalen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van strategieën om de gestelde doelstellingen te behalen. Je gaat campagnes opzetten, beheren en optimaliseren en zorgt ervoor dat onze online zichtbaarheid maximaal is zodat we onze doelgroep op de juiste manier bereiken.

Functietaken en verantwoordelijkheden
Je beheert en coördineert onder meer websites, content, SEO/SEA, onze social media kanalen en onderhoudt contacten met externe partijen en bepaalt mede het opstellen en tot uitvoering brengen van het (digitale) marketingplan.

In concreto heb je bij voorkeur
- Kennis van Google Ads, Google Analytics en Google Tag manager, Google Search Console
- Ervaring met omvangrijke CPC campagnes of automatisering ervan
- Basiskennis HTML / CSS / DIVI
- Ervaring met WordPress CMS
- Veel ervaring met SEO optimalisatie
- Ervaring met tools zoals: Screaming Frog, SISTRIX, SurferSEO, Jira
- Weet je wat CRO is en ben je hier al eens succesvol in geweest
- Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands
- Goede kennis in praktisch gebruik van Excel
- Ervaring met Photoshop is een pré
- Kennis van de juridische markt is een pré

Minimale werkervaring
3 - 5 jaar in de online marketing.

Plaats in de organisatie
- Teamlid. Het team waarin je komt te werken is multidisciplinair. Er werken ICT’ers samen met marketeers en één customer succes consultant. Je rapporteert aan de directie.
- Kantoor in Utrecht Papendorp
- Hybride werken mogelijk

Enthousiast? Stuur een bericht (graag met meer info over jezelf en je marketing ervaring). Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (2)

Jamie
Jamie
14-02-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Judith
Judith
27-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance online marketing opdrachten

Les in vloggen

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij met mijn bedrijf kan leren vlogs te maken met mijn IPhone en deze te leren plaatsen op social media. Daarnaast mij wegwijs te maken op de socials. Graag zou ik face te face werken. Ik kom uit Zuid-Holland dichtbij Zeeland.

Hulp bij publicatie gedichten bundel

Geplaatst: 18 sep
Hallo iedereen! Ik heb mijn eerste autobiografische gedichtenbundel: ''onweersbui van hoop''  geschreven en recent uitgebracht. ik wil graag zo veel mogelijk bereik creëren. Ik ben op zoek naar iemand die serieus onderzoek doet naar/hoe/wat/waar ik zo veel mogelijk geïnteresseerde mensen kan vinden en ik daardoor dus beduidend meer ga kunnen verkopen. Eigenlijk kort…

GA4 expert gezocht

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers.  Ik ben op zoek naar iemand die weet  waarom de data in de velden totale inkomsten en aankoopopbrengst leeg blijven in GA4 terwijl de E-commerce aankopen wel geladen worden?

Ervaren online marketier

Geplaatst: 3 aug
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een ervaren online/sociale media marketier die ons kan ondersteunen bij het genereren van voldoende warme leads en het opbouwen van een sterke branding. Ons bedrijf zit in de verduurzaming ( voornamelijk zonnepanelen en airco's) en willen hiervoor dagelijks voldoende leads genereren door gebruik te maken van verschillende platformen ( facebook, instagram,…

Online marketeer met liefde voor muziek

Geplaatst: 16 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een online marketeer die mij wil helpen met het opzetten en vooral uitvoeren van een marketing- en advertisingcampagne voor een nieuw muziek start-up. Gaat om parttime activiteit. Periode juli - september, met afhankelijk resultaten daarna permanente inzet. Ervaring met social media, advertising en video gewenst/noodzakelijk. Je werkt in non-profit omgeving,…

Marketing webshop

Geplaatst: 8 jun
Hallo allemaal, Ik zoek iemand die me kan helpen voor goedkope online marketing. Ik heb een bedrijf met producten van een lage waarde, het gaat om accessoires. Ik zoek iemand voor ongeveer 8 uur in de week of voor een maandbedrag. Ik ben startende dus mijn budget is niet groot.  Graag hoor ik wanneer je geïnteresseerd bent!

Marketing e-commerce platform

Geplaatst: 7 jun
Beste freelancers, Wij hebben een nieuw e-commerce platform voor webshop eigenaren waar we plugins, payment service providers, webshopeigenaren en experts samenbrengen. Voor de marketing zijn wij op zoek naar een marketing medewerk(st)er. De eerste opdracht is de lancering van ons platform en zal ongeveer 20 uur werk zijn. We hebben een budget van € 25,00-€ 50,00 excl. BTW per uur.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht