Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ervaren Online Marketeer Gezocht in Utrecht

Opdracht ID: 52523

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 13 feb
Reacties: 2
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 27 feb
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren freelance online marketeer die ons team wil komen versterken. Als online marketeer voer je taken uit die gericht zijn op de promotie van ons juridische platform via onze digitale kanalen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van strategieën om de gestelde doelstellingen te behalen. Je gaat campagnes opzetten, beheren en optimaliseren en zorgt ervoor dat onze online zichtbaarheid maximaal is zodat we onze doelgroep op de juiste manier bereiken.

Functietaken en verantwoordelijkheden
Je beheert en coördineert onder meer websites, content, SEO/SEA, onze social media kanalen en onderhoudt contacten met externe partijen en bepaalt mede het opstellen en tot uitvoering brengen van het (digitale) marketingplan.

In concreto heb je bij voorkeur
- Kennis van Google Ads, Google Analytics en Google Tag manager, Google Search Console
- Ervaring met omvangrijke CPC campagnes of automatisering ervan
- Basiskennis HTML / CSS / DIVI
- Ervaring met WordPress CMS
- Veel ervaring met SEO optimalisatie
- Ervaring met tools zoals: Screaming Frog, SISTRIX, SurferSEO, Jira
- Weet je wat CRO is en ben je hier al eens succesvol in geweest
- Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands
- Goede kennis in praktisch gebruik van Excel
- Ervaring met Photoshop is een pré
- Kennis van de juridische markt is een pré

Minimale werkervaring
3 - 5 jaar in de online marketing.

Plaats in de organisatie
- Teamlid. Het team waarin je komt te werken is multidisciplinair. Er werken ICT’ers samen met marketeers en één customer succes consultant. Je rapporteert aan de directie.
- Kantoor in Utrecht Papendorp
- Hybride werken mogelijk

Enthousiast? Stuur een bericht (graag met meer info over jezelf en je marketing ervaring). Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (2)

Jamie
Jamie
14-02-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Judith
Judith
27-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance online marketing opdrachten

Marketing Specialist voor exclusieve buitenkeukens

Geplaatst: 22 mrt
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar een marketing expert met ervaring op het gebied van exclusieve producten om onze producten in de Europese markt te zetten. Het betreft exclusieve design buitenkeukens.  Het gaat om een deeltijd opdracht in overleg. Er is budget beschikbaar om campagnes op te zetten. Het is ook mogelijk om op basis van een fee te werken voor elke lead. Het gaat hierbij om…

CRO Specialist Gezocht

Geplaatst: 24 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij advies kan geven op het gebied van CRO voor het verbeteren van de website. Graag een expert op dit gebied met bewezen resultaten.

Marketing Freelancer voor Ecommerce Platform

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Onze start-up is een e-commerce platform waar webshop eigenaren gemakkelijk plug-ins en tools kunnen vergelijken en een offerte kunnen aanvragen voor een website of webshop. Wij zijn op zoek naar een marketing medewerk(st)er die campagnes bedenkt en online reclame maakt voor onze website. De opdracht is ongeveer 10 uur werk, daarna regelmatig (bijvoorbeeld 15 uur per maand). Bij…

TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver)

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver). Dit gaat om een parttime freelance rol binnen onze TikTok agency. Als TikTok Creative Marketeer en Scriptschrijver is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid het ontwikkelen en schrijven van native en engaging scripts en briefings voor TikTok advertenties. Je werkt samen met de klant om de brand guidelines, brand USPs en doelstellingen…

Content Marketeer Gezocht in Lemmer

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Voor een organisatie actief in de agrarische sector zijn wij op zoek naar een content marketeer. Uren in overleg, werken op locatie (zowel op kantoor, als bij klanten). Omgeving Lemmer, Friesland. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - Meewerken aan onze maandelijkse campagnes - Beheren social media kanalen (plaatsen, reageren etc.) - Visuals maken en editen, foto's / video's,…

Online Marketing voor Joodse Community

Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Voor onze organisatie zoeken wij een alleskunner die goed kan schrijven (Nederlands en Engels), onze website kan beheren, nieuwsbrieven kan verzorgen alsook zijn/haar creativiteit kwijt kan op de verschillende social media kanalen. Het gaat om 10 uur per week. Interesse? Dan horen wij graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht