Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ervaren Online Marketeer Gezocht in Utrecht

Opdracht ID: 52523

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 13-02-2023
Reacties: 2
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 27-02-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren freelance online marketeer die ons team wil komen versterken. Als online marketeer voer je taken uit die gericht zijn op de promotie van ons juridische platform via onze digitale kanalen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van strategieën om de gestelde doelstellingen te behalen. Je gaat campagnes opzetten, beheren en optimaliseren en zorgt ervoor dat onze online zichtbaarheid maximaal is zodat we onze doelgroep op de juiste manier bereiken.

Functietaken en verantwoordelijkheden
Je beheert en coördineert onder meer websites, content, SEO/SEA, onze social media kanalen en onderhoudt contacten met externe partijen en bepaalt mede het opstellen en tot uitvoering brengen van het (digitale) marketingplan.

In concreto heb je bij voorkeur
- Kennis van Google Ads, Google Analytics en Google Tag manager, Google Search Console
- Ervaring met omvangrijke CPC campagnes of automatisering ervan
- Basiskennis HTML / CSS / DIVI
- Ervaring met WordPress CMS
- Veel ervaring met SEO optimalisatie
- Ervaring met tools zoals: Screaming Frog, SISTRIX, SurferSEO, Jira
- Weet je wat CRO is en ben je hier al eens succesvol in geweest
- Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands
- Goede kennis in praktisch gebruik van Excel
- Ervaring met Photoshop is een pré
- Kennis van de juridische markt is een pré

Minimale werkervaring
3 - 5 jaar in de online marketing.

Plaats in de organisatie
- Teamlid. Het team waarin je komt te werken is multidisciplinair. Er werken ICT’ers samen met marketeers en één customer succes consultant. Je rapporteert aan de directie.
- Kantoor in Utrecht Papendorp
- Hybride werken mogelijk

Enthousiast? Stuur een bericht (graag met meer info over jezelf en je marketing ervaring). Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (2)

Jamie
Jamie
14-02-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Judith
Judith
27-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance online marketing opdrachten

Marketing expert voor ecommerce merk in de wielersport niche

Geplaatst: 23 mei
Beste professional, Mijn naam is Mika Westenberg, de oprichter van een fiets accessoires merk, wat ik 2,5 jaar geleden ben begonnen. Het hoofdproduct betreft een op Nederlands bodem gemaakt fietsophangsysteem. Dit product is uniek en ontwikkeld met een engineer. Daarnaast zijn er recent extra accessoires toegevoegd, om de LTV te verhogen. Door mijn achtergrond in productontwikkeling is het ophangsysteem…

(Job) Marketeer IT sector

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar marketeers die ervaring hebben met het online adverteren naar deze specifieke doelgroep: IT. Interesse gebied: Data Science en Machine learning. Deze groep is mijn target. Het mag uiteraard wel wat breder worden ingesteld, maar zo heb je in ieder geval een duidelijk kader. De opdracht is, het promoten van online vacatures via de social kanalen en via linkedin,…

Ervaren copywriter gezocht (Expert Level)

Geplaatst: 1 mei
Hey mijn naam is Jelte-Pier Wij zijn op zoek naar een part time copywriter die zich wil aansluiten bij het ** team Wij zijn een jong E-commerce bedrijf in de supplementen Niche. Met momenteel een klein team van 6 mensen internationaal, 400+ Trustpilot reviews en een redelijk groot klantenbestand zijn wij flink aan het uitbreiden. Momenteel zijn we op zoek naar iemand die goede headlines…

Google-adds hulp gezocht voor campagne startup

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Voor onze start-up met verplaatsbare rust en ontprikkel-cabines voor scholen, bedrijven, festivals en evenementen zijn we op zoek naar iemand die ons voor een leuke prijs een mooi google-adds campagne kan opzetten. Wij komen hiermee zelf in de basis redelijk mee uit de voeten, alhoewel het enigszins 'gokken' blijft of we de juiste content en inhoud toevoegen. Daarom willen…

Vernieuwende Creatieve Content Marketeer

Geplaatst: 10-04-2023
Beste freelancers, voor ons marketingbureau in Rotterdam zijn we op zoek naar een vernieuwende, creatieve content marketeer. Iemand die ons kan helpen om ons bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Tot snel.

Online marketeer

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn een kleine kappersketen met in totaal 6 salons (onder 2 namen) voor het verder professionaliseren en eventueel uitbreiden van de diverse kanalen van onze socials zijn we opzoek naar een online-marketeer. Gaat om werven van medewerkers en onze merken beter in de markt zetten.

Sustainable high end slow fashion brand

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Sinds 2 maart heb ik mijn eigen label en winkel gelanceerd. Mijn website moet omgezet worden in het Engels en daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep en een stukje online marketing nu erg belangrijk. Een mooie uitdaging om evt samen te groeien? 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht