Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Overige Finance & Administratie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ervaren Accountant voor Startende Private Equity Onderneming

Opdracht ID: 53456

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 31 jul
Reacties: 2
Locatie: Nieuwegein, Utrecht
Laatst gewijzigd: 25 aug
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
ONZE VISIE:

Wij streven ernaar om de drijvende kracht te zijn achter de transformatie van traditionele industrieën. We zien een toekomst waarin deze klassieke sectoren, door de integratie van moderne technologieën, kunnen concurreren in de 21e eeuw zonder hun ambachtelijke waarde te verliezen. Ons doel is om deze bedrijven te revitaliseren en duurzaam te maken, waarbij we economische waarde creëren voor onze investeerders en tegelijkertijd bijdragen aan het welzijn van de werknemers en het milieu.

OVER DE FUNCTIE:

Als Accountant bij onze firma ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van onze financiële processen en strategieën. Je levert essentiële input bij de beoordeling en evaluatie van potentiële overnames en investeringen. Jouw ervaring en inzicht zijn cruciaal om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

FUNCTIE VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Het uitvoeren van financiële analyses en due diligence bij potentiële investeringen en overnames
Het opzetten en beheren van financiële modellen en projecties
Beheer van de boekhouding en financiële administratie van de onderneming
Samenwerken met het management om strategische financiële beslissingen te nemen

KWALIFICATIES:

Je hebt een relevante diploma in Accountancy, Financiën of een gerelateerd vakgebied
Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in een accountantsrol met een focus op fusies en overnames
Ervaring in de private equity sector is een pluspunt
Uitstekende analytische en kwantitatieve vaardigheden
Sterke communicatieve vaardigheden en de mogelijkheid om complexe financiële informatie begrijpelijk te maken

ONS AANBOD:

Wij bieden je de unieke kans om vanaf het begin betrokken te zijn bij de groei en ontwikkeling van onze onderneming. In de opstartfase ontvang je een aandeel van 5% in het bedrijf, met de mogelijkheid om te profiteren van de toekomstige groei van de onderneming. Na de opstartfase zal een competitief salaris en een prestatiegerichte bonus worden aangeboden. Dit is een ongeëvenaarde kans voor de juiste kandidaat die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en een langdurige, potentieel zeer lucratieve betrokkenheid.

Als jij de ambitie en de drive hebt om met ons mee te gaan op deze spannende reis en deel uit te maken van een team dat miljoenen wil genereren, willen we graag met je in gesprek komen.

Freelance finance managers die hebben gereageerd (2)

Wesley
Wesley
31-07-2023
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Michiel
Michiel
31-07-2023
6 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance finance opdrachten

Finance assistent

Geplaatst: 21 sep
Beste freelancers, Als Finance Assistant ga je aan de slag voor ** en werk je nauw samen met de Finance Manager aan de volgende taken: • Je verwerkt bankmutaties in Exact Online. • Het beheren en bewerken van in- en verkoopfacturen en deze doorzetten in ons digitale verwerkingssysteem (Basecone). • Wekelijkse verwerking van de kas administratie • Interne en externe communicatie…

Financieel advies over Kredietmogelijkheden

Geplaatst: 25 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een partij die mij financieel advies kan geven over kredietmogelijkheden. Details en verdere uitleg zal ik per mail geven. Aangezien ik niet erg goed op de hoogte ben van mogelijkheden die hiervoor wellicht bestaan zoek ik hiervoor ondersteuning / advies.

Belastingaangifte en financieel advies

Geplaatst: 14 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die belasting aangifte van een particulier met aandelen BV kan doen. Ook financieel advies gevraagd

Zoeken naar een investering

Geplaatst: 31 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een derde investering voor mijn project. Ik ben zelf niet zo goed in het onderhandelen. Door de jaren heen heb ik een lijst aan potentiële investeerders verzameld. Zaak is om die op een efficiënte manier te benaderen / tot een meeting te komen - te onderhandelen en tot een deal te komen. Ik heb daar een mooi percentage aan rendement voor u voor over. …

Derdenverklaring NOW-vaststelling

Geplaatst: 17 aug
Beste freelancers, Voor de definitieve vaststelling van een NOW-aanvraag ben ik op zoek naar boekhouder die de derdenverklaring kan ondertekenen. Alle gegevens zijn volledig digitaal beschikbaar. Het gaat dus enkel om het invullen en ondertekenen van de derdenverklaring.

Administrateur

Geplaatst: 9 aug
Goedemorgen Freelancers, Ik ben op zoek naar een administratieve ondersteuning op locatie voor maandag, dinsdag en donderdag ( Den Haag CS). De werkzaamheden bestaan uit: - Gasten telefonisch te woord staan - Reserveringen inboeken en offertes maken - Planning bijwerken - Alle afdelingen voorzien van de juiste rapportages - Facturen maken Op aan vraag is periodiek thuiswerken mogelijk. De opdracht…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht