Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

ERP Specialist voor Maakindustrie (Microsoft Dynamics)

Geplaatst op:
1 maart 2019 13:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
38234
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Alkmaar, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een ERP specialist voor de maakindustrie die ons kan adviseren over een kwestie rondom Microsoft Dynamics. Dit zal gebeuren voor een groot bedrijf van 100 werknemers.

Binnen het bedrijf wordt al jaren gewerkt met Microsoft Dynamics, waar de belangrijke kernprocessen in worden gefaciliteerd. Echter wordt nu met een verouderde versie van Dynamics (Microsoft Dynamics AX 4.0) gewerkt die binnenkort niet meer wordt ondersteund.

Er dient een advies te komen over de opties om te upgraden naar een nieuwere versie, meer modules te gebruiken/ systemen koppelen, of wellicht over te stappen naar een ander ERP systeem.

We willen graag een specialist betrekken die kan helpen om tot het juiste advies op dit gebied te komen, waarbij een vervolg opdracht mogelijk is voor de implementatie. Momenteel gebruikt het bedrijf Microsoft Dynamics AR 4.0 ook voor boekhouding, uren, voorraadbeheer projecten registratie en materialen.

Er is een koppeling met Atlas om man resource planning informatie naar Excel te schieten. Er is momenteel geen koppeling met Solid Edge (het tekenpakket). Dit is wel een eis voor de toekomst die meegenomen moet wordt worden.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SFDC Implementatie
Beste freelancer,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen Salesforce in te richten en te gaan gebruiken.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
24 mei
Omzetten Website naar Andere Url
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het overzetten van de website naar een nieuwe domeinnaam.    (Oude alleen voor korte tijd laten omleiden en nieuwe website in benoemen)    Ik zie graag een reactie tegemoet.
22 mei
Bookingsysteem voor Kinder Dagverblijf / Logeren
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance programmeur voor het maken van een online bookingsysteem voor het kinderdagverblijf (Logeren).    Wij hebben een Patiënten portal voor een kinderbegeleidingscentrum. Ouders kunnen hun kind aanmelden en uit de beschikbare datums kiezen. Zoiets als een hotel / B&B…
16 mei
Specialist Outlook, WordPress en Mailchimp (Spoed)
Beste freelancers,    Wij zoeken met spoed iemand die kennis en ervaring heeft met Outlook, WordPress en Mailchimp voor tijdelijke ondersteuning en het op orde houden van onze websites.    Omgeving: Gouda.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
14 mei
Integreren/Herstructureren van Bestaande Websites
Beste Freelancers,    We zijn op zoek naar een web ontwikkelaar die de inhoud van twee verschillende websites (één Wordpress, één Tiki Wiki, voornamelijk informatie & downloads verdeeld over ongeveer 30 pagina's) kan combineren en herstructureren tot één gemeenschappelijke website in Tiki…
14 mei
Programmeur voor Web Parsing/Extract (Python)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een programmeur die goed met Python kan werken.    Hieronder vindt u een beschrijving in het Engels van de werkzaamheden die dienen gedaan te worden.     Certain tables need to be extracted from publicly downloadeable files. A parsing software should extract this data One…
10 mei
Applicatie voor Offertes Gekoppeld aan Wordpress Site
Beste freelancers,    Ik heb een bedrijf dat gespecialiseerd is in het polijsten en glascoaten van auto’s. Hiervoor hebben wij een mooie wordpress website met contactformulier.    Nu ben ik op zoek naar een (offerte) programma dat mij kan helpen om mijn offertes georganiseerder en gestructureerd te laten verlopen. …
8 mei