Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

EPA-W Adviseur Gevraagd

Geplaatst op:
22 juli 2019 10:45
Categorie:
Overige Services
Subcategorie:
Bouwkundig
Opdracht ID:
40010
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 50 tot € 70 p.u.
Locatie:
Maartensdijk, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een EPA-W adviseur. Wij hebben regelmatig opdrachten voor EPA-W adviseurs die voor ons opnames kunnen verzorgen.

Als EPA-W opnemer/adviseur inventariseer en inspecteer je woningen en verwerk je de gegevens conform ISSO 75.1. De labels worden opgesteld conform ISSO 75.1.

- In bezit van EPA-W (opnemer) diploma
- Minimaal één jaar relevante werkervaring
- Nauwkeurig, zorgvuldig en in staat uniform te werken
- Bouwkundig en ruimtelijk inzicht
- In bezit van Rijbewijs B en auto
- Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in de Nederlandse taal
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Tekeningen en Berekeningen Aanleg Steiger
Beste freelancers,    We zoeken iemand die ten behoeve van een vergunningaanvraag (gemeente Almere) tekeningen en berekeningen kan maken voor een steiger met golfbreker/damwand om een beschutte winterplaats voor een ponton te creëren.    Graag ontvangen we een offerte.
20 mei
Bouwkundige Tekening Nodig (Den Haag)
Beste freelancers,    Ik heb een bouwkundige tekening nodig van mijn pand (omgeving Den Haag).  Budget: 350 - 1000 euro    Ik kom graag in contact om de verdere details te bespreken.
26 feb
Interieurdesigner voor Artist-Impressions Woning (2D/3D)
Beste freelancers,    Voor een te verkopen woning in Twente zoeken we een interieur designer voor een artist impressions na verbouwing van een woning.  We willen graag een ontwerp in de vorm van 3d en 2d artist impressions na verbouwing van deze 3 a 4 verdiepingen met als doel de verkoop van deze woning. Een bezichtiging van de woning…
08-05-2019
Calculatie Woonhuis Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die, op basis van een .dws bestand, op korte temijn een calculatie kan maken van mijn bouwproject, zodat ik hiermee naar een hypotheekverstrekker kan.    Ik ben dus op zoek naar een globale calculatie op basis van tekeningen en lijst van eisen.    Graag hoor ik wat de mogelijkheden…
28-04-2019
Bouwtekening van Voorgevel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een bouwkundig tekenaar voor het maken van een bouwtekening van de voorgevel huidig en nieuw.    Wij laten namelijk de kozijnen vervangen waarbij de indeling gaat veranderen.    Opgenomen maten zijn beschikbaar.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
26-03-2019
Bouwkundig Tekenaar Voor Ontwerp Nieuwbouw Huis
Beste freelancers,    Voor een nieuw te bouwen huis in de gemeente Bernheze (Noord-Brabant) ben ik op zoek naar iemand die ons ontwerp kan uitwerken en eventueel verbeteren.    Ik ben dus niet op zoek naar een architect die een geheel nieuw ontwerp maakt, maar die ons bestaande ontwerp omzet.    Deze uitwerking (+kostenraming)…
15-03-2019