Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Enthousiaste illustrator voor een kinderboek

Opdracht ID: 53770

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 7 sep
Reacties: 6
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 15 sep
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hallo enthousiaste freelancer!

Wij, Mareille en Leonie zoeken een leuke freelancer die net zo enthousiast is als wij zijn over ons product.
Wij hebben boeken geschreven en zijn daar nog mee bezig voor basisschoolleerlingen over sociaal emotionele situaties. In de verhalen lezen kinderen over verschillende soms lastige situaties waar je in kunt belanden. Denk hierbij aan, hoe te handelen als je iets niet leuk vindt wat een ander doet. Hoe ga je om met teleurstelling, met ruzie, verdriet etc. Al deze verschillende verhalen worden beleefd door twee meisjes die we graag in het boek terug willen laten komen. Deze twee meiden beleven hun avonturen terwijl ze op reis zijn. Het is de bedoeling dat het een vrolijk enthousiast boek wordt met mooie kleuren, waarin echt naar voren komen dat deze twee meiden op reis zijn. Het gaat om ongeveer 20 a 25 illustraties inclusief voorkant. Denk hierbij aan grotere illustraties met achtergrond waar het afspeelt, maar ook kleinere illustraties van de tweede meiden die samen op een scooter zitten zonder verdere achtergrond.

We horen graag van jullie,

Lieve groet,
Mareille en Leonie

Aanvullende vragen:

Minimaal 2 jaar werkervaring.: Nee
Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte.: Ja
Spoedopdracht (oplevering binnen 5 werkdagen): Nee
Illustraties moeten op meerdere locaties gemaakt worden.: Nee

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (6)

nicky
nicky
07-09-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
Paul
Paul
07-09-2023
5 referenties
Gemiddelde score
10
Tilleke
Tilleke
07-09-2023
22 referenties
Gemiddelde score
9.8
ymke
ymke
07-09-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
malu
malu
08-09-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Wouter
Wouter
08-09-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.3

Freelance illustrator opdrachten

Vegan kinderboek

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Ik heb een verhaal geschreven om ethisch veganisme uit te leggen aan jonge kinderen en zoek een illustratrice/ illustrator om het illustreren uit te besteden. Wie heeft zin in deze inspirerende en educatieve opdracht! 

Tafel beschilderen met gezelschapsspellen

Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Een compilatie tekenen van verschillende gezelschapsspellen en deze schilderen op het blad van een tafel (140 cm x 90 cm). Dit mag een tweedehands tafel zijn. Ik wil graag een unieke tafel hebben voor in mijn spellen museum waar op het blad verschillende spellen staan afgebeeld. Budget is 1000 euro.

Cartoon maken

Geplaatst: 6 nov
Beste freelancers, Het maken van een cartoon van een foto van een meisje, 2 varianten. omzetten van een foto naar cartoon dus

Illustraties bij dichtbundel

Geplaatst: 8 nov
Beste freelancers, Ik wil een dichtbundel uitbrengen met mijn gedichten. Veel woordspelingen, humor, filosofie, kort en lang. Ik zou bij enkele gedichten illustraties willen toevoegen van een illustrator. Budget in overleg en belangrijk dat de stijlen bij elkaar aansluiten.  

Ontwerp t-shirt

Geplaatst: 14 nov
Beste freelancers, Voor een t-shirt zoek ik een vette illustratie. Het t-shirt zal ongeveer 40 keer gemaakt worden en de prijs waar we op mikken voor een ontwerp zal tussen de 100-300 euro zijn.  

Illustrator voor een persoonlijk kinderboek.

Geplaatst: 26 okt
Beste freelancers, Samen met mijn zoontje van 5 wil ik graag een kinderboek maken, wij zijn op zoek naar een getalenteerde illustrator met een beetje kennis van grafisch ontwerp om dit tot een werkelijkheid te brengen. Wij zijn van plan om een boek zelf uit te geven zonder uitgever, eerst voor familie en vrienden en voor de kinderen om iets te hebben later om naar terug te kijken en dan kijken wij…

3D Tekeningen van Verkeerssituaties

Geplaatst: 6 nov
Beste freelancers, Wij zoeken een 3D-tekenaar die verkeerssituaties kan tekenen voor de online theorie examens op onze website, vergelijkbaar met die uit het CBR theorie examen. De tekeningen moeten de kwaliteit van onze examens verbeteren en de leerlingen daarmee nog beter voorbereiden op het CBR theorie examen voor de auto, motor en bromfiets.    
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht