Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Enthousiaste App developer

Opdracht ID: 54092

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 6 nov
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 6 nov
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hoi enthousiaste ondernemende App developer.
Heb jij zin in de ervaring van je leven?

Voor een unieke app, die een groot potentieel heeft, zoek ik een developer die na het zien van het ontwerp net zo enthousiast wordt als ik. Het betreft een app die eigenlijk qua techniek geen nieuwe dingen in zich heeft, maar bestaande technieken op een slimme manier combineert die eigenlijk bijna iedereen zou kunnen gebruiken. Zowel privé, maar ook zakelijk.
Uiteraard ga ik daar hier niet al te veel over kwijt, maar je moet in ieder geval de kennis of ervaring hebben om een app te bouwen waarmee je foto’s kun selecteren en de app, en deze als groep weer kunt versturen via bv Whatsapp, Telegram of Instagram.
Op het moment dat je serieus geïnteresseerd bent plannen we meeting waarbij je eerst een geheimhoudingscontract ondertekent. Na het eerste ontwerp zul je een mooi percentage van de winst krijgen.
Kortom, ik zoek mensen die er net zo enthousiast van worden als ik, geen mensen die dit puur als een opdracht zien. Ik zoek eigenlijk mee een creator en meedenker.

Een korte achtergrond van mij als opdrachtgever:
Ik ben zelf al 20 jaar als freelancer werkzaam als functioneel consultant / developper. Mijn werk is dus het ontwerpen en bouwen van softwarefunctionaliteiten. Het design komt dus helemaal van mij (met jou input uiteraard), alleen voor het bouwen zoek ik een developper die de kennis van het programmeren van een app heeft. Het gaat uiteraard om een app voor iOS en Android.

Freelance app developers die hebben gereageerd (1)

Minaxi
Minaxi
06-11-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.7

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Verificatie/beveiligingsapp

Geplaatst: 6 nov
Hi! Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app dient als digitale verificatie dat in verbinding moet staan met een slot. De app zal alleen dienen voor het ontgrendelen en vergrendelen van het slot.

App maker gezocht

Geplaatst: 6 nov
Ik ben op zoek naar een freelancer die een app voor mij kan bouwen. De app matcht op locatie mensen aan elkaar. Verdere toelichting zal ik geven wanneer we in contact komen! Mijn budget is 500 euro.

Eigen app kledingwinkel

Geplaatst: 26 sep
Beste freelancers, Wij zijn een grote kledingwinkel gespecialiseerd in het hogere segment herenmode en trouwpakken. Voor trouwe klanten hebben wij een loyalty-programma waarin zij voor kortingen kunnen sparen. Dit spaarprogramma is succesvol maar administratief erg lastig bij te houden. Daarnaast willen wij onze klanten via notificaties op hun telefoon kunnen benaderen voor aankomende acties/aanbiedingen.…

Ontwikkelen app - inschrijven bezoekers

Geplaatst: 18 sep
Goedemiddag, Wij willen graag een app voor ons bedrijf, waarop bezoekers zich kunnen inschrijven ( op een tablet ) Gaat om een app met: - Onze bedrijfsnaam / logo als achtergrond. - Inschrijving: o Bedrijfsnaam; o Naam persoon; o Aankomst; o Vertrek; o Handtekening - Registratie wordt opgeslagen in Excel bestand wat achter de schermen op onze server draait. Wij zien graag mogelijkheid hiervoor tegemoet.…

Vakantie resort app ontwikkeling

Geplaatst: 12 aug
Beste, Wij zoeken een freelancer die een gebruikersvriendelijke mobiele app voor ons vakantie resort in Frankrijk kan ontwikkelen, waarmee gasten eenvoudig reserveringen kunnen boeken en contact kunnen opnemen met ons team. Kenmerken en Functionaliteiten: Reserveringsfunctionaliteit: Gasten moeten in staat zijn om beschikbare kamers te bekijken op basis van hun reisdata.De app moet een eenvoudige…

Native app ontwikkelen

Geplaatst: 9 jun
Beste freelancers, Wij zoeken een freelancer die een Native app kan ontwikkelen, beschikbaar in appstore en playstore. Gekoppeld aan onze WordPress site. De app moet functioneren als een front end aanleverformulier voor wordpress berichten, als concept. Ontwerp kan aangeleverd worden, met de impressie en ontwerp van een chatbot gesprek. De velden komen overeen met de wordpress bericht velden.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht