Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Technisch Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Engelstalige copywriter gezocht voor redigeren

Opdracht ID: 55129

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 23 mei
Reacties: 1
Locatie: Amstelveen, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 29 mei
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Wij zoeken een Engelstalige copywriter die sterk is in het simpel uitleggen van technische materie. Prijs is in overleg. Het gaat om het redigeren van Engelse teksten voor een pitch deck voor investeerders. Dus korte, simpele teksten die de lading weten te dekken. Toon is zakelijk, maar persoonlijkheid en creativiteit mogen de ondertoon voeren. Dus niet te droge kost, maar aansprekend geschreven. Doelgroep zijn investeerders die overtuigd dienen te worden middels een pitch deck. We ontvangen graag voorbeelden van eerder werk om een goede impressie te krijgen.

Freelance technisch schrijvers die hebben gereageerd (1)

Dennis
Dennis
25-05-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance opdrachten voor technisch schrijvers

Coderen interviews

Geplaatst: 28 mei
Beste freelancers, Ik heb 6 interviews die gecodeerd moeten worden

Opdracht met een Hart

Geplaatst: 17 mei
Beste, Wij zoeken een freelancer die goed en direct contact heeft met kwalitatief goede en betrouwbare uitgeverijen over kunst en kunstgeschiedenis, en ons kan begeleiden en helpen met het proces van het verwerken van een manuscript tot het uitgeven van het boekwerk. Ons project betreft een kunsthistorisch boek, dat nog verwerkt en uitgewerkt dient te worden. Praktisch gezien zoeken wij een Freelancer…

Schrijver - onderzoek over de EU-taxonomie

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Schrijver gezocht voor onderzoek over de EU-taxonomie in combinatie met de bouw/vastgoed Ik ben op zoek naar een expert die ons kan assisteren bij het uitvoeren van een literatuurstudie voor mijn onderzoek. Het doel van deze samenwerking is om diepgaande analyses en inzichten te verkrijgen die cruciaal zijn voor het beantwoorden van onze specifieke deelvragen. Hoewel we al een gedetailleerd…

E-bike teksten schrijven

Geplaatst: 07-11-2023
Beste copywriters, Wij zijn op zoek naar een freelancer (of meerdere freelancers) die teksten voor ons wil schrijven in de e-bike branche. De SEO zal worden aangeleverd incl. content format. Dit betekend dat je vooral bezig bent met schrijven en het vinden van de juiste bronnen. Het budget is €1500-2000. Het aantal blogs is nader te bespreken.

Freelance technisch schrijver

Geplaatst: 20-06-2023
Beste freelancers, Technisch schrijver gezocht voor het opstellen van gebruikers- en installatiehandleidingen voor elektronische apparaten en drukapparatuur. Werkzaamheden vinden plaats door het hele land, waarbij je zowel op locatie als thuis kunt werken. Enige ervaring met Framemaker en Simplified Technical English is gewenst.

Transcriberen ihkv kwalitatief onderzoek voor master thesis

Geplaatst: 07-05-2023
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij 9 interviews kan transcriberen (de interviews duurde circa 30 min).
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht