Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Zakelijk Schrijven

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
15 maart 2021 15:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47012

Engelse Brand Story voor een Technisch Specialist

25 tot 40 p.u. Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland (1) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
15 maart 2021 15:05
Categorie
Tekst & Vertaling
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een tekstschrijver die een sprankelende brand story voor hen kan schrijven. Deze tekst zal vervolgens worden gebruikt als uitgangspunt van hun 'nieuwe' identiteit en gebruikt worden voor o.a. de website, leaflets en andere externe uitingen. Let op: de tekst moet in het Engels worden geschreven.

Even kort over het bedrijf: het gaat om een organisatie die bedrijven in staat stelt om data van en over objecten/materie te identificeren en structureren. Data wordt vervolgens informatie, zodat bedrijven de juiste beslissingen kunnen nemen.

Dit doet het bedrijf door intelligente producten en diensten te ontwikkelen op het gebied van identificeren en structureren. De klant is tevens dé specialist als het gaat om deze technologie en heeft veel kennis en ervaring binnen de parcel-, postal- en e-commerce markt.

Het onderwerp is dus redelijk aan de technische kant. Desalniettemin is de wens van de klant dat er een sprankelende brand story wordt geschreven waaruit duidelijk én pakkend naar voren komt waar het bedrijf voor staat en waar ze goed in zijn. Ze zijn van nature wat bescheiden, dus dat mag en kan met deze brand story zeker worden getackeld.

Klinkt dit als een opdracht voor jou? Neem dan contact met mij op met daarbij een toelichting op jouw ervaring, de aansluiting van jouw ervaring op deze opdracht en jouw uurtarief. Let erop dat de brand story in het Engels geschreven dient te worden. Pré als je een native speaker bent, maar dit is zeker niet noodzakelijk. Ik kijk uit naar jouw reactie!
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Vicky
15-03-2021

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
15 maart 2021 15:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47012

Opdrachten in dezelfde categorie

Tekstschrijver voor Missie Visie en Kernwaarden Bedrijf
Beste freelancers,    Voor het schrijven van een tekst met daarin de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf verwoord, zoeken wij: een ervaren tekstschrijver met een toegankelijke, wervende stijl analytisch sterk goed in doorvragen   In coachingssessies is de eerste input rond missie, visie en kernwaarden naar boven gehaald. Zaak…
6 apr
Aanbesteding Binnenhalen (Tekst in het Engels)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een professional die meehelpt om een aanbesteding binnen te halen. Het moet wel allemaal in het Engels.    Punten zijn:  1. Het omschrijven van het productieproces inclusief kwaliteit en communicatie  2. Omschrijving van innovatie  3. Omschrijving van duurzaamheid   …
2 apr
Commerciële en Zakelijk Teksten Engels en Nederlands
Beste freelancers,    Voor mijn bedrijf ben ik op zoek naar een freelancer die commerciële en zakelijke teksten in zowel Nederlands als Engels kan schrijven.    Het gaat om het vertalen van een overeenkomst (van NL naar Engels), het schrijven van een tekst voor onze nieuwe makelaarswebsite (Engels en Nederlands) en het verbeteren/herschrijven…
30 mrt
Ondersteuning bij het Opzetten van een Sollicitatiebrief
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een zakelijke tekstschrijver die ondersteuning kan bieden met het opstellen van een sollicitatiebrief, conform het AIDA-model voor een IT gerelateerde functie - accent informatiebeveiliging.    In afwachting van uw reactie.
22 mrt
Copywriter van Standaard Email met Mailchimp
Beste Freelancers,    Ik ben op zoek naar een copywriter die ervaring heeft met het professioneel schrijven van mailchimp mails.  Het gaat om 25 standaard e-mails waarvan de tekst al geschreven is maar ik zou deze emails graag willen laten controleren en verbeteren waar nodig.    Kan jij mij helpen? Reageer dan snel!
22 mrt
Zakelijk, Financieel Boek over Edelmetalen Schrijven
Beste freelancers,    Wij zijn een toonaangevende aanbieder van fysiek edelmetaal in Nederland. De opdracht betreft het schrijven van een zakelijk, financieel boek. Het onderwerp betreft edelmetalen en in het bijzonder goud. De geschiedenis ervan, huidige positie binnen de financiële markten etc.    We zijn op zoek naar…
2 mrt
Toon meer