Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Duizendpoot gezocht

Geplaatst op:
24 mei 2010 11:29
Categorie:
Management & Organisatie
Subcategorie:
Secretaresse/PA
Opdracht ID:
705
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 0 tot € 0

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Voor onze huidige stichting, onze binnenkort nieuw op te richten stichting en onszelve in prive zijn wij op zoek naar iemand, die voor ons belangrijk werk uit handen neemt waar wij zelf geen tijd voor hebben. In het kort gaat om:
  • het bijhouden van alle binnenkomende post en het pro-actief oppakken van daaruit voortvloeiende werkzaamheden (het concipieren van reacties, zorgen dat betalingen op tijd worden verricht, etc.);
  • het (eventueel bij affiniteit met het werk van de stichting) meewerken aan projecten (bv. hulp bij aanvraag subsidies, schrijven van voorstellen)
Afhankelijk van hoe de samenwerking verloopt kunnen de werkzaamheden zich uitbreiden. Het is mede daarom nog onduidelijk hoeveel uren per week het werk zal zijn. Dit hangt met name af van welke werkzaamheden wel/niet verricht worden.

Werkzaamheden behoeven niet op locatie te worden uitgevoerd.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Corine Corine 24-05-2010
Janet Janet 25-05-2010
Marsha Marsha 25-05-2010
Ties Ties 25-05-2010
referentiesterren
2 referenties
Irene Irene 25-05-2010
Heidi Heidi 25-05-2010

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ervaren Virtueel Assistent (Kajabi)
Beste freelancers,    Gezocht: een ervaren online/virtueel assistent voor mijn werk in Kajabi (leeromgeving, pipelines, site, alles). Het systeem werkt al maar mag uitgebreid worden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
20 jun
Ervaren VA Gezocht voor Internationale Werkzaamheden
Beste freelancers,    Ben jij een Nederlands en Engelstalige VA met goede kennis van o.a. Active Campaign, funnels en webinars. Social media en Facebook ads.    Vind je het leuk om samen met mij een nieuwe Engelstalige website en online training te lanceren en te onderhouden? Ben jij een no nonsense VA, die het prettig vindt om…
7 mei
Freelance VA Gezocht (Coaching en Training)
Beste freelancers,    Het bureau verzorgt coaching en training en heeft zich gespecialiseerd in het ondersteunen van wetenschappers. Er wordt samengewerkt met nog 10 coaches en trainers die hun specifieke expertise hebben.    Taken en verantwoordelijkheden:  Als office manager vorm je de spin in het web en werk je nauw samen…
15 mrt
Virtual Assistant Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mij 4-5 (als start) kan helpen met o.a.:    Facebook Affiliate marketing opzetten Process structuren en meer   Beginnen met een task, en bouwen dan op en uren nemen dan toe  Ik zoek iemand die het leuk vind om met mij te groeien en niet alleen maar de job doet.   …
15 mrt
Freelance Virtual Assistant Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een virtual assistent voor het verzorgen van sociale media updates, het updaten van suspect gegevens en wellicht meerderen taken.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
2 mrt
VA Gezocht met ActiveCampaign Kennis
Beste freelancers,    Virtual Assistant gezocht (per direct), die veel ervaring heeft met ActiveCampaign voor het schrijven van nieuwsbrieven en automations.    Ik zie graag jullie reacties tegemoet.     
16 jan
Freelance VA Gezocht (Diverse Werkzaamheden)
Beste freelancers,    Ik zoek een VA die de Nederlandse taal goed beheerst.  In eerste instantie betreft het teksten redigeren voor website en social media en voor de toekomst kan de samenwerking worden uitgebreid.    Graag een reactie bij interesse.
22-12-2017