Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Deelnamecontract en de Bijbehorende Voorwaarden

Geplaatst op:
11 december 2018 18:05
Categorie:
Overige Services
Subcategorie:
Juridisch
Opdracht ID:
37130
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot € 600
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zit in de afrondende fase van een telefonische en online hulpdienst voor 50 plussers. Een platform die enerzijds door ondernemers gebruikt zal worden om hun diensten en producten tegen betaling online beschikbaar te stellen en anderzijds kosteloos door de doelgroep geraadpleegd kan worden.

Ik heb een deelnamecontract en de bijhorende voorwaarden nodig. Het betreft tevens de overeenkomst tussen mij en de betreffende ondernemer.

Mijn juridische kennis om een soortgelijke overeenkomst waterdicht te krijgen is gering.
Het moet echter vanuit u komen!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Ewoud Ewoud 11-12-2018
referentiesterren
19 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Juridisch Advies Aanpak Persoonlijke Situatie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een jurist voor een advies aanpak ten aanzien van het afhandelen van een relatie en de gemeenschappelijke goederen.    Verdere informatie kan ik persoonlijk toelichten.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
13 feb
Jurist voor Sociaal Maatschapelijk Vraagstuk
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een jurist die gespecialiseerd is in sociale/maatschappelijke wetgeving om een instantie aan te schrijven.  Het gaat erom dat deze instantie zeer nalatig danwel non-chalant in hun optreden is geweest. Zij boden niet de zorg die noodzakelijk was.    Wie kan mij helpen?
11 feb
Overnamecontract Juridisch Beoordelen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een jurist die een overnamecontract kan beoordelen tussen een eenmanszaak en een v.o.f.  Het contract is al volledig opgesteld en afgerond door de koper. Nu zou ik graag het contract willen laten beoordelen door een jurist vanuit het oogpunt van de koper.    Wie kan mij hiermee…
29 jan
Jurist voor het Controleren van Privacy Statement
Beste freelancers,    Voor het controleren van het Privacy Statement voor onze website ben ik op zoek naar een Jurist.    Deze Jurist moet aan de hand van het huidige tekstvoorstel en ons bedrijfsprofiel waar nodig adviseren in hoevere dit voorstel moet worden aangepast.    Graag hoor ik van Juristen die begrijpen waar…
23 jan
Hulp bij Paper/Onderzoek Criminologie (dead line 22 november...
Beste freelancers,    Voor een paper onderzoek, over criminologie. Ben ik op zoek naar iemand die een kritische opinie kan geven op mijn paper en indien nodig stukken verbeteren waar nodig tot nu toe heb ik 1934 worden.    Het gaat om 1500 woorden paper.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
19-11-2018
Juridisch Advies Gevraagd bij Auteursrecht
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar iemand die ons juridisch kan adviseren op het gebied van auteursrecht in songtekst citeren bij commercieel gebruik.    Alvast bedankt voor je reactie!
20-09-2018