Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Data Verwerken van CSV File uit Microcontroller in Excel

Geplaatst op:
11 april 2019 15:45
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Overige Analyse & Advies
Opdracht ID:
38791
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Schiedam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het maken van een Excel template voor het verwerken van data uit een micro-controller.

Data met analoge en digitale waarden worden in een CSV file gelogd en dienen gevisualiseerd te worden (3-4 grafieken). Er is reeds werk verzet, maar de gemaakte Excel template werkt niet geheel correct. Het kan echter wel als voorbeeld/input gebruikt worden.
Rekening moet worden gehouden met omzetting van hexadecimale getallen naar binaire getallen (groter dan standaard Excel), maar dit is de vorige programmeur al gelukt via Visual Basic.

De voorkeur gaat uit naar dataverwerking in een Excel template vanwege beschikbaarheid bij klanten, eventueel kan voor een ander platform gekozen worden, mits freeware.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Johan Johan 11-04-2019
referentiesterren
10 referenties
Hebe Hebe 11-04-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Overnamedeskundige Gezocht
Beste freelancers,    Ik heb samen met 3 anderen een app laten ontwikkelen en ben dus een bedrijf gestart en ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het bepalen van de waarde van mijn aandeel in het bedrijf (ivm mogelijke verkoop/overname).    Graag hoor ik of iemand mij hiermee kan helpen en zie graag een reactie tegemoet.
12 apr
Hulp Bij Behalen van NEN7510
Beste freelancers,    Wij zijn een software bedrijf gevestigd in Den Haag. Wij zijn opzoek naar een expert die ons kan helpen in het behalen van de NEN7510.    Alle benodigde documenten hebben wij ingekocht van een adviesbureau, echter moeten deze nog aangepast worden naar onze situatie.    Kan jij:    een risicoanalyses…
9 apr
Data Analyseren met SPSS
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer (in Amsterdam en omstreken) die mij kan helpen met mijn data-verwerking voor mijn scriptie.    Het gaat hierbij om een kwantitatief onderzoek, dus SPSS moet hiervoor worden gebruikt.  Ik heb mijn data al in een SPSS bestand verwerkt maar ik loop vast met een aantal…
26 mrt
Financieelplan Opstellen voor Snackbar
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een financieel plan kan opstellen.  Met hierin een Investeringsbegroting, financieringsbegroting, exploitatiebegroting en een liquiditeitsbegroting. Aanvang kan per direct en het liefst zo snel mogelijk klaar.     Het plan is bedoelt voor de aanvraag…
25 mrt
Ondernemingsplan Goedkeuren
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mijn ondernemingsplan van 13 pagina's op zeer korte termijn kan goedkeuren.    Het moet wel iemand zijn die bij het NOAB geregistreerd staat. Wie zou dit voor me willen doen?  Een vaste prijs is gewenst.    Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
12 mrt
Ondersteuning en Feedback bij Kleinschalig Onderzoek
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij ondersteuning en feedback kan geven bij een kleinschalig onderzoek.    Momenteel ben ik bezig met een kleinschalig kwalitatief onderzoek naar veiligheidsbeleving van een groep vluchtelingen (6 respondenten). Ik voel me een beetje onzeker over wat ik tot nu toe heb.…
20 feb