Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Creatieve Social Media VA gezocht voor 6-10 uur per week

Opdracht ID: 54520

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 30 jan
Reacties: 3
Locatie: Huizen, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 31 jan
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben jij gepassioneerd over social media en wil je jouw creatieve skills inzetten om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Social Media VA!
In beginsel zoeken we iemand voor 6-10 uur per week verdeeld over 4 of 5 dagen waarbij de werktijden flexibel zijn in te delen.

JOUW FUNCTIE
Als Social Media VA bij ons speel je een cruciale rol in het vormgeven van onze online aanwezigheid. Je wordt betrokken bij het creëren van aantrekkelijke en vernieuwende content voor verschillende social media platforms, zoals Instagram, TikTok, Facebook en LinkedIn. Met jouw frisse blik ben je in staat om content te ontwikkelen die aansluit bij de interesses en verwachtingen van onze doelgroep.

WAAR HEBBEN WE HULP BIJ NODIG?
Bedenken, creëren en inplannen / plaatsen van aantrekkelijke professionele content voor verschillende social media platforms zowel in tekst als foto’s / video.
Actief volgen van de laatste trends en ontwikkelingen binnen social media en deze vertalen naar creatieve content campagnes.
Monitoren van de prestaties van de content en het doen van aanbevelingen voor optimalisatie.
Assisteren bij het maken van overige online content. Denk hierbij aan onze website en online leeromgeving.

WIE ZIJN WIJ?
Binnen ons bedrijf hebben we meer dan 1300 mensen mogen helpen om succesvol te worden in het investeren in vastgoed. Dit doen wij middels een online cursus, 1 op 1 mentortraject en een lidmaatschap. Daarnaast produceren wij de podcast waar inmiddels al meer dan 120 afleveringen van zijn verschenen. Wij bestaan uit een kleinschalig, hecht en gedreven team waarbij groei en eigen verantwoordelijkheid voorop staan.

WAT VRAGEN WIJ?
Je bent een enthousiaste en creatieve geest die zich kan verplaatsen in de belevingswereld van onze doelgroep
Je hebt oog voor detail
Je hebt affiniteit met en kennis van diverse social media platforms, waaronder Instagram, TikTok, Facebook en LinkedIn.
Je volgt de laatste trends op het gebied van social media en bent op de hoogte van trends die viral gaan en kan hiernaar handelen.
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
Je bent proactief, zelfstandig en in staat om in teamverband te werken.
Affiniteit met vastgoed is een grote pré

Heb je interesse om deze functie te vervullen ? Stuur een bericht met jouw motivatie, ervaring en uurtarief.
 

Social media managers die hebben gereageerd (3)

Rik
Rik
30-01-2024
3 referenties
Gemiddelde score
10
Denise
Denise
30-01-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Anwar
Anwar
31-01-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance social media opdrachten

Job Marketeer - Voor vacature campagnes via Social media

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancer, ik ben opzoek naar een Job Marketeer die vacature campagnes runt via verschillenden social media kanalen en gespecialiseerd is in het vinden van leads (kwalitatieve sollicitanten) voor de IT branche. De leads worden opgevolgd door mijn team. Wij hebben van jou enkel een complete social media campagne nodig.  Een complete campagne houdt in: - Design - Foto´s - Teksten -…

Medewerker Marketing & Communicatie

Geplaatst: 12 feb
Beste freelancers, Wij zijn een landelijk opleidingsinstituut. Wij hebben dringend ondersteuning nodig voor onze marketing en communicatie. Het gaat bijvoorbeeld om nieuwsbrieven, posts op social media, artikelen, brochures, teksten voor de nieuwe website, etc. Liefst iemand die ook gevoel voor vormgeving heeft. Beschikbaarheid van 1 dag per week zou ons erg helpen.

Social media / Ads

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die ADS kan plaatsen voor social media, vooral FB en misschien Instagram. Het gaat om max 4 uur werk per maand en misschien in de toekomst wat meer uren. Ik lever zelf teksten aan en beeldmateriaal.

Verhogen aantal volgers en Meta adverteren

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een online social media marketeer, die het aantal volgers van onze accounts kan verhogen (met echte unieke volgers). Daarnaast starten van een social media advertentie campagne

Social Media Campagne expert

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Wij maken vegetarische en veganistische bitterballen. Wij zijn opzoek naar iemand die de meta campagne kan optimaliseren.

Content/e-mail marketeer copywriter designer

Geplaatst: 23 jan
Goedendag, Voor een nieuw opkomend merk ben ik opzoek naar een content/e-mail marketeer die ook designs kan maken. We zijn nog opbouwend dus we hebben beperkt budget beschikbaar. Graag in overleg. Liefst een vast bedrag per opkomend event (project) met een maximum van 500,- Met vriendelijke groet, Selena  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht