Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Denise

DeniseOver Denise

Ik ben Denise, 29 jaar en woonachtig in Eemnes. Ik ben afgestudeerd aan Academie Artemis, waar ik de Bachelor HBO Allround Styling heb afgerond. In 2016 ben ik afgestudeerd aan Academie Artemis waar ik de HBO bachelor Allround Styling heb afgerond. Bij deze opleiding lag mijn voorkeur bij grafisch ontwerp, communicatie en interieurontwerp. En daarom ben ik OntwerpstudioDH gestart. Mijn opdrachten variëren dus van interieurontwerpen tot social media, en van het ontwerp van logo's en huisstijlen tot een kleuradvies.

Ik ben dus een creatieve duizendpoot, ik vind sterke concepten en goede storytelling heel belangrijk, en dat moet dan ook op een passende manier getoond worden naar de klanten. Passend bij het bedrijf, huisstijl en doelgroep bij de zakelijke klant en passend bij de wensen en stijl van de particuliere klant. 

Een aantal persoonlijke kwaliteiten van mij: zelfstandig, ondernemend, flexibel, leergierig, goede planner, geen 9-tot-5 mentaliteit en...

 

Vraag Denise direct om offerte


Stuur een bericht