Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
21 november 2020 14:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Amsterdam, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
45592

Creatieve Illustrator voor Aanpassing in Logo

50 tot 350 Amsterdam, Noord-Holland (3) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
21 november 2020 14:25
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij hebben hulp nodig van een illustrator met een hoge dosis aan creativiteit.

Het betreft het vervangen van 1 simpele element van een logo. Het ontwerpen van dit element kan op zich 10 minuten werk zijn. Wij hebben het budget op 1 uur werk afgestemd, dat wordt niet hoger en niet lager. We begrijpen dat jij los van het ontwerpen even de tijd nodig hebt om te bedenken wat het bijpassende plaatje is om het element vloeiend te laten opgaan in het geheel.

Als jij interesse hebt in deze uitdaging dan vragen wij jou om reactie te plaatsen met meer over jezelf, als wij denken dat jij geschikt bent voor deze opdracht dan sturen wij eerst de logo zodat jij kan bekijken of deze uitdaging jou aanspreekt, zo ja dan vragen wij een simpele schets zodat we beeld krijgen van jouw visie om te bepalen of de beleving wederzijds is. Degene die ons weet te verrassen krijgt deze opdracht.

Alvast bedankt voor je reactie.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Rowin
21-11-2020
Freddy
22-11-2020
Herman
22-11-2020

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
21 november 2020 14:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Amsterdam, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
45592

Opdrachten in dezelfde categorie

Illustrator Gezocht voor Presentatie Filosofisch Onderwerp
Beste freelancers,    Voor een presentatie van een ingewikkeld metafysisch onderwerp zoek ik iemand die een aantal tekeningen kan maken die het e.e.a. uitbeelden. Niet zozeer cartoons, liefst iets serieuzer, dat doet het onderwerp meer recht. Inschatting 5 à 6 tekeningen die opbouwen, dus waar steeds zaken aan toegevoegd worden. …
17 mei
Freelancer Gezocht die Canvas Tas kan Beschilderen
Beste freelancers,    Graag zou ik in contact komen met een creatieve freelancer die voor mij een canvas tas kan beschilderen.     De kleur van de tas is zwart, en de maten zijn 30x28 cm, mijn voorkeur is om de tas niet volledig te laten schilderen maar een mooie tekening er op. Om ideeën te krijgen hoe de tas eruit…
12 mei
Freelance Illustrator voor Kinderboek over een Rups
Beste freelancers,    Wie kan mij helpen met het tekenen van illustraties voor mijn eerste boek, voor kinderen 4-10 jaar.  Het gaat om het tekenen van een rups, in kleur, op de cover van het boek. Het gaat daarnaast ook om een animatie.    Naast de rups komen er ook het tekeningen van voornamelijk dieren in kleur in voor,…
3 mei
Tekening van Familiewapen Digitaliseren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het digitaliseren van een bestaande tekening in de vorm van Adobe AI bestand. Het betreft een familiewapen voor particulier gebruik.    Heb je interesse? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.
21 apr
Freelance Illustrator Gezocht voor Kaartendeck
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een illustrator voor een kaartendeck dat ik aan het ontwikkelen ben. Het kaartendeck gaat over energiewerk en beweging. Budget in overleg.    De opdracht kan vanuit huis worden uitgevoerd.    Heb je interesse in het uitvoeren van deze klus? Dan ik ik graag een reactie tegemoet.
20 apr
Basic Cartoon Kindergezicht (Unisex) Illustreren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een illustrator voor het tekenen van een basic cartoon kindergezicht (zowel een meisjes als een jongens gezicht) met ogen, oren, neus en mond (geen haar). Gezichtskleur zowel blank, lichtbruin en donkerbruin. Afbeeldingen wil ik gebruiken om op eetborden te laten bedrukken.     Heb…
14 apr
Buffel Kop Illustreren voor Belgische Voetbalclub
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een buffel kop zou willen tekenen in blauw wit. Het is voetbalgerelateerd en zou achteraf op vlaggen en sjaals geprint worden.     Ben je geïnteresseerd? Reageer direct!
14 apr
Toon meer