Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Overige Tekst & Vertaling
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Copywriter | Woordkunstenaar

Opdracht ID: 51142

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15 jun
Reacties: 4
Locatie: Leiderdorp, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 15 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Regelmatig zijn wij voor diverse projecten en klanten op zoek naar getalenteerde en vaardige tekstschrijvers. Ben je flexibel inzetbaar? Dan nemen we je graag op in onze copywriterpoule!

Wat ga je doen? | Copywriting voor allerlei soorten communicatiemiddelen en -media voor diverse klanten. Brochures en folders (B2B en B2C), communicatieplannen, beleidsstukken (o.a. profit, non profit, overheid), long en short copy en online teksten. Onze klanten zitten in zeer uiteenlopende sectoren, dus afwisseling is het sleutelwoord.

Wie ben je?, Wat kun je?, Wat breng je mee? | Een echte Taal&Tekst; professional (min. 3 jaar ervaring) met humor, hbo/wo-opleiding of -niveau en super nauwkeurig. Vlotte pen (…op breed niveau) en zeker niet bang voor deadlines, oftewel professioneel gedisciplineerd.

Wat wil je?, Wat zoek je? | Leuke opdracht, leuk bedrijf, leuke opdrachtgevers (...en collega’s). Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng, vrijheid, verantwoordelijkheid.

Wie zijn we?, Wat bieden we? | Campaigns&Results;, een uitgesproken ‘hands on’ en succesvol communicatie- & adviesbureau voor strategische on- en offline marketing. Voor merken, mensen, organisaties, dienstverleners en producten in de profit en nonprofit sector. Wij staan voor alle communicatie¬disciplines onder één dak. Met voor ieder merk, branche of campagne de best scorende on- en offline media- en middelenmix. Wat telt: de results.

Reageer nu!

Freelance tekstschrijvers die hebben gereageerd (4)

Rien
Rien
15-06-2022
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Nina
Nina
15-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Gjelt
Gjelt
15-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Houria
Houria
15-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance schrijfopdrachten

Erotische Dichtbundel Redigeren (Ommen)

Geplaatst: 10:25
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die teksten redigeert. Het gaat om 30 gedichten/verhalen, erotisch getint, die moeten worden geredigeerd voor het uitbrengen van mijn erotische gedichten bundel. Het zijn in totaal 12459 woorden. Het gaat eigenlijk alleen maar om de eventuele taalfouten en leestekens. Graag een vaste prijsafspraak. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Boek Controleren op Spelling en Zinsbouw

Geplaatst: 1 jul
Beste freelancers, Ik heb een boek geschreven over alle commerciële activiteiten die ik heb gedaan in mijn leven. Het zijn ongeveer 250 A4'tjes. Het moet gecontroleerd worden op spelling-, zinsbouw en begrijpelijkheid. Wie helpt mij verder?

Tekst Corrector voor Natuur Tijdschrift

Geplaatst: 28 jun
Beste freelancers, Voor een van onze tijdschriften zijn wij op zoek naar een tekst corrector. Het gaat om een tijdschrift van maximaal 48 pagina's. Enige affiniteit met tuinen / natuur is een pre. Interesse? Dan horen we graag van je.

Eindredactie

Geplaatst: 15 jun
Het doen van eindredactie op Nederlandse medische teksten van medische bladen voor medisch specialisten. Doorlopende opdracht. 8 uitgaven per jaar.

Hulp bij Coderen van Interviews

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Ik heb enkele interviews getranscribeerd voor mijn afstudeerscriptie. Ik ben opzoek naar iemand die deze interviews voor mij kan coderen en labelen op korte termijn. Gaandeweg komen er meer interviews en zal de opdracht dus ook uitgebreid worden. Ik zoek een ervaren iemand. Ik wil het coderen en labelen graag uitbesteden vanwege tijdgebrek. Bij interesse hoor ik graag van je.

Transcriptie van Nederlandse Interviews

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die Nederlandse wetenschappelijke interviews (ca. 8-12) van 30 tot maximaal 40 min. kan transcriberen. Graag hadden we ook een schatting van de kosten daarbij. Ik hoor graag van u middels een reactie op Hoofdkraan.nl
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht