Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. Installaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Conversie van Red Hat 6.10 naar Hyper V Virtuele Machine

Opdracht ID: 50713

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 19-04-2022
Reacties: 0
Locatie: Westervoort, Gelderland
Laatst gewijzigd: 20-05-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer voor een conversie van een P2V: van RedHat 6.10 (Santiago) naar een Hyper-V Virtuele machine.

Ik heb op de fysieke server (van de klant) met Acronis True Image 2020 een back-up gemaakt. Deze is zo'n 400 GB (TIBX). Deze heb ik kunnen restoren naar een Hyper-V (.VHDX).
De VM boot niet goed. Ik heb getracht met een Suse live-CD te booten, dan zie ik wel de partities echter mis ik de kennis om dit aan de praat te krijgen. Ik vermoed een driver issue maar zover gaat mijn Linux kennis niet.

Installatie moet remote uitgevoerd worden middels teamviewer of RemoteDesktop. Doel is een werkende Hyper-V VM te krijgen die toegankelijk is via het netwerk. Op de VM draait een client-server applicatie.

Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Freelance installatie opdrachten

Kassa Programmeren in Amsterdam

Geplaatst: 16-08-2022
Beste freelancers, Ik heb een kassa gekocht voor mijn bedrijf maar nu moet deze nog geprogrammeerd worden zodat we hem in gebruik kunnen nemen. De kassa waar het om gaat is een sharp XE- A137-BK Ik ben op zoek naar iemand die dit z.s.m voor mij kan doen . Graag in de omgeving van Amsterdam.

Sharp XE-A217 Kassa Instellen (Velserbroek)

Geplaatst: 21-10-2020
Beste freelancers, Opdracht: kassa register instellen. Het is een Sharp XE-A217W. Heeft u hier ervaring mee? Dan ben ik op zoek naar u. Graag ontvang ik in uw bericht een offerteprijs en ik wil weten hoe lang u nodig heeft om dit te installeren. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Windows 10 Installeren (Den Haag)

Geplaatst: 09-09-2020
Beste freelancers, Wie kan voor mij op zeer korte termijn windows 10 op mijn samsung laptop zonder DVD-driver maar wel USB driver installeren. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand uit de omgeving Den Haag, Ik breng de laptop zelf bij je langs en wacht wanneer het klaar is en neem hem terug. Wie kan mij helpen?

Inrichten Azure Omgeving en Migratie van Infra

Geplaatst: 06-11-2019
Beste freelancers, Opdracht: Azure-omgeving bouwen met VPN van kantoor naar cloud. Deze moet voorzien zijn van een SQL-server. Twee programma's dienen hiermee verbinding te maken. De omgeving zal ook als opslag fungeren voor een databank van een ERP-systeem. Huidige infra dient gemigreerd te worden naar Azure. Graag een reactie bij interesse.

Programmering Spijkermachine

Geplaatst: 05-07-2019
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het schrijven in codesys V3 van een machine voor het maken van pallets. Stappenprogramma's 174DIO, 2AI, 4AO, 12encoder, Canbus ventiel eilanden. 15" scherm: machine overzicht met signalering van status/storingen, ingave van spijker posities(menu structuur), handbediening, alarmscherm. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Sharp XE-a137 Programmeren

Geplaatst: 08-04-2019
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen mijn nieuwe kassa Sharp XE-a137 (3 maanden maar gebruikt) te programmeren. Wie kan mij daarbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht