Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Contentcreatie met SEO optimalisatie

Opdracht ID: 55275

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 20 jun
Reacties: 6
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 25 jun
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Voor ons bedrijf - een lead gen in de markt van woningontruiming - ben ik op zoek naar een contentschrijver die ons helpt om met onze sites de concurrentie uit het water te blazen! De opdracht is dus om een aantal templates te schrijven die SEO geoptimaliseerd zijn en dus beter gaan scoren dan de concurrentie. Binnen onze markt kunnen we een 8 tal specifieke onderwerpen/problemen omschrijven waarop goede landingspagina's geschreven moeten worden. Het heeft de voorkeur als de contentschrijver ook SEO optimalisatie binnen de Wordpress (Elementor) omgeving kan toepassen. Denk aan tekst, headers, links etc.

Ik stel in eerste instantie voor om 8 goede pagina's te maken voor een van onze titels. Bij wederzijdse tevredenheid kan dit wat ons betreft uitmonden in een vast maandelijks aantal uren om pagina's toe te voegen of te optimaliseren. Er staan tal van nieuwe websites op de planning dus er is werk voldoende. We zullen een afweging moeten maken tussen resultaat en kosten.

Heb jij interesse in deze opdracht? We zien je voorstel graag tegemoet!

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (6)

Max
Max
20-06-2024
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Noel
Noel
20-06-2024
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Manolito
Manolito
20-06-2024
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jasper
Jasper
20-06-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
Joan
Joan
21-06-2024
0 referenties
Gemiddelde score
George
George
21-06-2024
3 referenties
Gemiddelde score
10

SEA of SEO freelance opdrachten

Wij zijn opzoek naar een SEO/SEA specialist

Geplaatst: 24 jun
Wij zijn een jong ecologisch advies bureau en willen graag onze online leadaanwas verhogen. Daarom zijn we opzoek naar een SEO en SEA specialist die ons voornamelijk kan helpen bij het creëren van kwalitatieve backlinks en adverteren op LinkedIn. Andere tips zijn altijd van harte welkom. Graag reageren met enkele voorbeeld cases! :)

SEA Freelancer Gezocht voor Leadgeneratie

Geplaatst: 10 jul
Voor een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in renovatievloeren, vloerverwarming en isolatieoplossingen. Om onze groei te stimuleren en meer potentiële klanten te bereiken, zijn we op zoek naar een ervaren SEA (Search Engine Advertising) specialist die ons kan helpen met het opzetten en optimaliseren van effectieve betaalde zoekcampagnes. Verantwoordelijkheden: Opzetten en beheren van SEA…

SEA nakijken op Google Ads

Geplaatst: 25 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die naar wat instellingen kijkt in Google Ads en Analytics Dit is allemaal vorig jaar door professionals ingericht maar ons site adres is nu Engels i.p.v. Nederlands Er zullen wat instellingen aangepast moeten worden Ook op mijn website.

Marketier gezocht! SEA/META/SEO

Geplaatst: 6 jun
Beste freelanvers, Wij hebben een bedrijf  in de zonnepanelen brache. Wij adverteren momenteel met Meta ads alleen wij merken dat we daar veel meer uit kunnen halen. Ook wil ik zsm met Google ads campagnes beginnen om leads te genereren. Wij hebben nog niet eerder via google geadverteerd dus ben opzoek naar iemand die binnen deze branche pakkende google campagnes kan maken en daarnaast ook onze…

Meta(google) adverteren SEA

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Ik zoek een Meta (facebook) insta) adverteer specialist die me kan helpen met het opzetten en optimaliseren van advertenties op facebook , insta. En misschien ook google. het gaat om een klusplatform waarbij we klusbedrijven maar ook klusopdrachten werven.

SEO specialist voor nieuw op te starten klusplatform

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken een SEO held (specialist) die ons kan helpen groeien. We zijn bezig met het maken van een klusplatform.. Daar waar consumenten klussen kunnen plaatsen en klusbedrijven kunnen reageren. Naast het verbeteren van pagina's en advies. Zoeken we specifiek iemand die kan helpen het maken van SEO pagina's met gevarieerde content.. Bijv: Wat kost een ..... of Hoe maak ik een .....…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht