Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Zakelijk Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Content specialist

Opdracht ID: 54762

Budget: > € 2000
Geplaatst: 12 mrt
Reacties: 0
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 12 mrt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als content specialist help jij zzp’ers bij het kiezen van al hun zakelijke tools zodat zij zorgeloos kunnen ondernemen. Je onderzoekt en beoordeelt banken, boekhoudpakketten, verzekeringen en pensioenen. Die kennis zet je om in reviews, buying guides en nieuwe content formats. 100% remote, met een betrokken team waarin je kunt groeien.

Klein team. Grote missie. 100% remote. Hart voor elkaar. Korte lijntjes. Ambitieuze mensen. Bouwers & doeners.

Dat zijn we in het kort. En wat doen we precies?

Bij ons helpen we 50.000 zzp’ers per maand bij het vinden van hun bank, boekhoudprogramma en verzekering. We vergelijken en reviewen tientallen aanbieders, om zzp’ers te helpen bij hun beslissing.

Daarnaast rollen we ons nieuwe platform uit. Waarbij we zelfstandige ondernemers leren om een succesvolle onderneming op te zetten die hun levensstijl ondersteunt. Zodat zij vrijheid kunnen ervaren met werk waarvan ze houden.

Dit ga je doen

Als contentspecialist werk je aan onze vergelijkingen. Je maakt het zzp’ers makkelijk om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen over hun financiën. Je gaat onze content en reviews diepgaander, objectiever en betrouwbaarder maken.

Je onderzoekt banken, boekhoudprogramma’s, verzekeringen en pensioenen, om een expertinzicht te krijgen in hoe ze werken en voor wie ze geschikt zijn

Je schrijft deskundige reviews en artikelen die zzp’ers helpen om makkelijk te beslissen

Je reikt awards uit aan aanbieders die als beste uit de onderzoeken naar voren komen. Partners zoals Knab en ABN AMRO adverteren al met deze awards.

Je experimenteert met nieuwe manieren om lezers te helpen. Video’s? Interviews? Webinars? Up to you!

Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en werkt veel zelfstandig. Je schakelt op wekelijkse basis met je collega’s op SEO, UX, content marketing en met Job, de oprichter.

Dit ben jij

Je werkt graag in een remote company waarin je veel autonomie en zelfstandigheid krijgt.

Het volgende breng je mee
3+ jaar relevante ervaring (achtergrond in de journalistiek is een grote plus!)

Je bent analytisch, en gaat pragmatisch te werk om te onderzoeken & reviewen

Je bent objectief, constructief en punctueel

Goede copywriting skills, je kunt complexe onderwerpen simpel en overtuigend communiceren

Je hebt ervaring of affiniteit met financiële onderwerpen

Je werkt goed zelfstandig

Zo werken wij

We werken volledig remote, waardoor ons team zowel vanuit Nederland als vanuit de rest van de wereld werkt. Je doet veel zelfstandig, maar we zorgen ook voor persoonlijk contact en goede teambinding. En we komen twee keer per jaar bij elkaar voor een toffe team retreat.

Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en doelen toegekend. Maar je rol blijft flexibel, zodat we elkaar kunnen ondersteunen waar nodig, om gezamenlijk doelen te bereiken.

Wat krijg je terug

Flexibiliteit & vertrouwen vanuit ons. Werk waar je wil. Wanneer je wil

32 of 40-urige werkweek

100% remote

Een mooi salaris (€3.000 – €3.800 per maand obv fulltime)

Vrijheid om creatieve ideeën te testen en implementeren

Mogelijkheid tot trainingen en professionele ontwikkeling

2x team retreat per jaar

Lijkt dit je wat?

Mooi. Dan zoeken we jou! Let's talk :)

Soort dienstverband: Fulltime, Freelance / zzp

Rooster
Flexibele werkuren

Ervaring
Schrijfvaardigheden: 3 jaar (Vereist)
 

Zakelijke schrijfopdrachten voor freelancers

Vertaling juridische tekst 389 woorden van NL > UK

Geplaatst: 3 apr
Beste freelancers, Juridische Nederlandse tekst (389 woorden) vertalen naar Engelse (juridische) tekst door een aantoonbaar beëdigd vertaler.

Beleidsplan ANBI schrijven

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een beleidsplan voor onze ANBI kan schrijven. Met dit vernieuwde, up-to-date beleidsplan kunnen we dan fondsen en bedrijven aanschrijven om ons goede doel (een woonvoorziening voor gehandicapten kinderen in Gambia) te sponsoren om zo inkomsten voor de organisatie te genereren. Met deze financiële middelen kunnen we onderdak blijven bieden aan…

Zakelijk rapport Engels nalopen en net maken

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik liet een zakelijk rapport vertalen van het Nederlands naar het Engels. Het is in zeer toegankelijke stijl geschreven. Ik heb geen tijd om het nog eens goed na te lezen op kleine foutjes. Soms staat er ineens een gek woord in, al is het 90% kloppend. Ook verspringt soms de witregel waar dat niet hoort. Wie helpt me het helemaal netjes na te lopen?

WORD document controleren en opmaken

Geplaatst: 08-10-2023
Beste freelancers, Een WORD document van 13 pagina's (incl. voor en achterkant) tekstueel controleren, verbeteren en professioneel opmaken. Het document bevat circa 40 voorbeelden van projecten en moet tekstueel doorlopen en verbeterd worden op spelfouten en eenduidige consequente schrijfstijl. Vervolgens professioneel worden opgemaakt, eventueel verrijkt met passende stockfoto's. Uiteindelijk…

Vertaler Nederlands Engels

Geplaatst: 13-09-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een bekwame vertaler die gespecialiseerd is in het vertalen van Nederlands naar Engels. We hebben een spoedklus waarbij het gaat om de vertaling van +/- 6 A4-pagina's. Gezien de urgentie zijn we op zoek naar iemand die op zeer korte termijn beschikbaar is. Indien u geïnteresseerd bent en beschikbaar bent voor deze opdracht, willen wij u vragen om zo…

Subsidie schrijver gezocht voor film & theater

Geplaatst: 05-08-2023
Hoi! Ik ben jonge maker, ik richt me nu voornamelijk op film en theater. Momenteel werk ik aan een mocumentary voor VPRO Dorst. Voor aankomende periode heb ik nog wat film en theaterideeën in mijn hoofd die ik graag wil uitwerken met subsidie. Daarom ben ik op zoek naar iemand met affiniteit voor kunst en cultuur die voor mij het schrijven aan fondsen kan oppakken. Het liefst iemand die ook nog…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht