Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Overige Marketing & Communicatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Content Manager voor Social Media (Arnhem)

Opdracht ID: 36614

Budget: € 20 tot € 40 p.u.
Geplaatst: 05-11-2018
Reacties: 5
Locatie: Arnhem, Gelderland
Laatst gewijzigd: 13-11-2018
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Hou je van schrijven? Ken je alle ins en outs van social Media? Weet jij een boodschap feilloos om te zetten in duidelijke pakkende zinnen? Werk je planmatig en gestructureerd? Heb je de Slag om Arnhem in je DNA zitten? En ben je freelancer? Dan hebben we jou nodig!

Wat doen wij?
Onze stichting werkt in Arnhem aan een event op 20 september 2019. Hier voorafgaand wordt het hele jaar rond gewerkt aan verschillende activiteiten die persoonlijke verhalen vertellen ten tijde van de Slag om Arnhem.

De verhalen die we vertellen zijn invoelbaar, waargebeurd en kunnen direct in het perspectief van het heden geplaatst worden. De experience bij de John Frostbrug deint mee in de belevingswereld die wij om ons heen creëren; een wereld van 360 graden met muziek, visuele effecten, film en dans. Door een ervaring mee te geven die persoonlijk raakt, staat de impact ervan gegrift in het geheugen. Dit neem je mee in de keuzes die je maakt in de toekomst. Om dit te kunnen realiseren moeten we grenzen verleggen.

In een klein team werken we het hele jaar door aan het ontwikkelen en realiseren van een ambitieus marketingcommunicatieplan. Het beschikbare budget proberen we zo vernieuwend mogelijk te besteden door te zoeken naar bijzondere manieren om onze boodschap bij de doelgroep te krijgen. Op dit moment communiceren we met onze community via website, Facebook, Instagram, Twitter en nieuwsbrieven.

Wat ga je doen?
  • Op basis van het marketingcommunicatieplan ontwikkel je samen met de Communicatie Manager vernieuwende content voor al onze communicatiekanalen. Je schrijft teksten en ontwikkelt/verzamelt de juiste beelden. Ook maak je soms content in ontwerpprogramma’s als Illustrator en InDesign.
  • Samen met de Communicatie Manager ontwikkel je een werkbare content planning. Je houd je hieraan en stuurt in overleg bij waar nodig. Jij bent verantwoordelijk voor deze planning.
  • Je analyseert de beschikbare statistieken van alle communicatiemiddelen en monitort de impact van campagnes. Je rapporteert hierover aan de Communicatie Manager.
  • Je zoekt in overleg actief de samenwerking met bijvoorbeeld influencers.
  • Je speelt in op de actualiteiten en zoekt doorlopend de interactie met de doelgroep.

Jij:
  • Spreekt de taal van de doelgroepen, begrijpt dat woordkeuzes in sommige gevallen essentieel zijn en controleert jezelf en andere op de juiste wijze van communiceren.
  • Bent een uitstekende schrijver, hebt gevoel voor beeld en taal en beheerst naast het Nederlands ook het Engels.
  • Werkt gestructureerd en bereid je werk graag voor. Je vindt het fijn om te werken met een contentplanning.
  • Houdt ervan te werken in een klein team. Je kent en neemt je verantwoordelijkheden, denkt mee en bent proactief. Als je iets van iemand nodig hebt durf je het te vragen en je neemt initiatieven om je opdracht zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.
  • Weet dat ons werk de ene dag intensiever is dan de andere dag. Je snapt dat en bent daarin flexibel.
  • Bent 8 tot 16 uur in de week beschikbaar t/m eind september 2019.
  • Hebt aantoonbare ervaring in schrijven, het beheren van social media accounts en het ontwikkelen van content.
  • Hebt ervaring met werken in Adobe Photoshop en Indesign en/of Illustrator.
  • Bent zelfstandig ondernemer en kunt de opdracht op freelance basis aannemen.

Wij zien graag je reactie tegemoet.
 

Marketing freelancers die hebben gereageerd (5)

Andre
Andre
05-11-2018
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Henk-Jan
Henk-Jan
05-11-2018
2 referenties
Gemiddelde score
8.5
Dirk
Dirk
05-11-2018
0 referenties
Gemiddelde score
Jesse
Jesse
05-11-2018
7 referenties
Gemiddelde score
9.5
Arne
Arne
13-11-2018
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance marketing opdrachten

Opstellen van marketingplannen en evenementenplanning

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een freelance marketeer met expertise in het opstellen van marketingplannen en evenementenplanning om een uitgebreid plan te ontwikkelen voor een urban straatvoetbal evenement in Marrakesh, gericht op het aantrekken van grote sponsoren. De freelancer moet strategieën bedenken om de zichtbaarheid van het evenement te vergroten en de waarde propositie voor…

Sales Specialist (B2B)

Geplaatst: 4 apr
Gezocht: Sales Specialist (B2B) De uitdaging: Ben jij een Sales Specialist die ons team wil versterken? Als Sales Specialist ben jij het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten. Jouw missie? Het genereren van nieuwe leads en het opbouwen van duurzame klantrelaties. Over ons: Nestors Create is een ambitieuze start-up in de design- en marketingsector met een unieke twist. Wij streven ernaar…

Bedrijven benaderen

Geplaatst: 28 mrt
Beste freelancers Ik ben op zoek naar iemand met een goed communicatief vermogen die bedrijven kan benaderen voor samenwerking. Het is flexibel werken. Voor meer info of interesse, stuur een berichtje. 

Marketing/communicatie medewerk(st)er

Geplaatst: 4 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een marketing/communicatie medewerk(st)er voor 20 uur per week. Je taken bestaan uit: • Ondersteunen van Marketing/Sales manager bij het realiseren van projecten richting partners en dochterondernemingen. • (Mede) opzetten, begeleiden van commerciële activiteiten. • (Mede) opzetten en plannen van het marketing beleid. • (Mede) realiseren van catalogi,…

Schrijven van mijn ondernemingsplan

Geplaatst: 7 mrt
Hallo allemaal, Ik ben een ondernemingsplan aan het schrijven voor het zlf (zelfstandigen loket Flevoland) Ik heb best wel al veel gedaan. Mijn plan gaat over paardencoaching en energetisch werk. Wie zou me daarin willen helpen? Budget 200

E-mail handtekening

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Ik zou graag een handtekening willen laten maken voor in mijn mail.  incl. Socials en logo. 

Nieuwsbrief maken

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Ik heb een bedrijf in partijhandel werkkleding met een vast klantenbestand. B2b. Ik zou graag 1 x per maand een nieuwsbrief willen versturen met mijn actuele assortiment. Wie kan ons helpen om dit op te pakken en ons hierin te helpen groeien.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht