Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Content fotograaf

Opdracht ID: 53690

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 30 aug
Reacties: 1
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 7 sep
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Vraagstuk content generatie

We zoeken op korte termijn een fotograaf met ‘’journalistieke’’ kwaliteiten die mensen voor 1 tot 2 dagen per kwartaal voor de camera krijgt en zo af en toe hun verhaal op papier zet.

Wij zijn een scale-up organisatie die zich elke dag inzet om gemotiveerde zij-instromers te koppelen aan een omscholingstraject en werkgever in de techniek. Met als streven om een betekenisvolle rol te spelen in het leven van een zij-instromer door ze een plek aan te bieden waar ze zich persoonlijk kunnen ontwikkelen in hun eigen talenten.

Ons marketing team bestaat uit 2 marketeers die voor brede online marketingactiviteiten verantwoordelijk zijn. Zij-instromers komen via ons terecht door de inzet van effectieve online marketingcampagnes. Om die campagnes te laten aanspreken wordt er veel aandacht besteed om de content te personaliseren door met gezichten van zij-instromers, die zich via ons al laten omscholen, te werken. Om te kunnen experimenteren en gave content te kunnen creëren, vraagt dit een constante aanvulling van nieuwe foto’s van onze zij-instromers.

Zij-instromers volgen via ons een omscholingstraject van 1,5 jaar bij een technische werkgever. Structureel volgen ze gedurende het jaar verschillende opleidingsdagen. Deze opleidingsdagen worden gegeven bij verschillende opleidingspartners die voornamelijk gevestigd zijn rondom de randstad. De locatie is een gesimuleerde omgeving van de werkelijkheid waar monteurs mee te maken hebben. Denk aan bijv. elektrotechnische installaties waar monteurs opdrachten uitvoeren onder begeleiding van trainers. De resterende tijd zijn ze aan het werk bij een technische werkgever waaraan ze gematcht zijn. We zijn op zoek naar een freelancer die op kwartaalbasis in 2 dagen voldoende content voor ons wilt verzamelen. Het kan zijn dat je af en toe op de werklocatie van een zij-instromer content ophaalt indien dat nodig is. Je ontvangt van tevoren een uitgewerkt moodboard met de wensen qua foto’s zodat je voorbereid op stap gaat.

Concreet takenpakket:
- Je stuurt onze zij-instromers van tevoren een leuk bericht dat je aanwezig zal zijn op hun opleidingsdag. De opleidingslocaties bevinden zich in/rondom Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.
- Op de opleidingsdag zelf maak je op sociale en vriendelijke wijze namens Strevon een praatje met de zij-instromers. Je weet goodwill te kweken zodat je ze straks makkelijk voor de camera krijgt.
- Je maakt vervolgens diverse foto’s die in lijn staan met het aangeleverde moodboard
- De foto’s lever je daarna bewerkt aan bij ons marketing team
- Er zal ook af en toe behoefte zijn aan een blog verhaal waarin we een zij-instromer centraal zetten. In samenwerking met ons marketing team wordt dit afgestemd. Je werkt de opname uit in een tekstdocument zodat je het kan overdragen.

Je hebt ervaring en affiniteit met:
- Fotografie.
- Je kan mensen op hun gemak stellen, durft en probeert verschillende posities uit waardoor je de leukste en beste foto’s maakt.
- Interviews afnemen om een persoonlijk verhaal op papier te krijgen.

Mocht je interesse hebben dan kan je contact opnemen!

Videografen die hebben gereageerd (1)

Jarno
Jarno
07-09-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance video en filmopdrachten

Amsterdam local documentary crew - camera, sound, grip

Geplaatst: 12 sep
Hi, Amsterdam local documentary crew needed, shooting 1-5 October around Amsterdam. Camera operator, sound recordist and general grip/swing required. Freelancers with own kit ideal. Daily fee to be negotiated. Working title *** 40min documentary about pioneering LGBT+ activist Bob . Please contact us as soon as possible if available and interested. Local or near to Amsterdam based freelancers…

Kort Filmpje editen van iPhone beelden

Geplaatst: 2 sep
Ha freelancers, ik zoek een integer iemand die van hele kwetsbare videobeelden van mijn iPhone van mijn 2 baby’s die op de intensive care hebben gelegen ivm vroeggeboorte, tezamen met de beelden die daarna zijn gemaakt tot ze 1 jaar oud zijn, één filmpje kan maken (met geluid op de achtergrond). Ik kan de filmpjes via whatsapp versturen en dan al inknippen naar relevante stukjes…

Product videograaf

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancers, Op zoek naar een professionele videograaf met hoogwaardige apparatuur om duidelijke productvideo's van onze koelkasten te maken met prachtige belichting.  

Gezocht: videobewerking voor- + aftiteling

Geplaatst: 16 aug
Beste freelancers, Als Haagse muzikant maak ik af en toe videoclips, redelijk eenvoudig en zelf geëdit. Nu heb ik geen beschikking over een tool die de voor- en aftiteling laat 'meebewegen' met bepaalde 'voorwerpen'. Ik had laatst van iemand begrepen dat dat 'motion tracking' heet. Ik ben dus op zoek naar een freelancer/bedrijf die dit zou kunnen bewerkstelligen. Liefst…

Foto/videograaf event

Geplaatst: 9 aug
Beste freelancers, Foto/videograaf gezocht voor een launchparty van een nieuw merk. Foto en video van het event. Met een aftermovie. Event duur 2 uur. Graag een totaal prijs inclusief edit etc. Mvg Jim Visscher  

Film Student/Intern Wanted for Investigative Documentary! 

Geplaatst: 8 aug
Film Student/Intern Wanted for Investigative Documentary!  Are you a passionate film student or aspiring filmmaker looking to gain hands-on experience in documentary production? I need your help. About the Project: -  This documentary will capture authentic stories in a run-and-gun, investigative style around the world. -  We're searching for an all-around camera assistant/second…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht