Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Content fotograaf

Opdracht ID: 53690

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 30-08-2023
Reacties: 1
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 07-09-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Vraagstuk content generatie

We zoeken op korte termijn een fotograaf met ‘’journalistieke’’ kwaliteiten die mensen voor 1 tot 2 dagen per kwartaal voor de camera krijgt en zo af en toe hun verhaal op papier zet.

Wij zijn een scale-up organisatie die zich elke dag inzet om gemotiveerde zij-instromers te koppelen aan een omscholingstraject en werkgever in de techniek. Met als streven om een betekenisvolle rol te spelen in het leven van een zij-instromer door ze een plek aan te bieden waar ze zich persoonlijk kunnen ontwikkelen in hun eigen talenten.

Ons marketing team bestaat uit 2 marketeers die voor brede online marketingactiviteiten verantwoordelijk zijn. Zij-instromers komen via ons terecht door de inzet van effectieve online marketingcampagnes. Om die campagnes te laten aanspreken wordt er veel aandacht besteed om de content te personaliseren door met gezichten van zij-instromers, die zich via ons al laten omscholen, te werken. Om te kunnen experimenteren en gave content te kunnen creëren, vraagt dit een constante aanvulling van nieuwe foto’s van onze zij-instromers.

Zij-instromers volgen via ons een omscholingstraject van 1,5 jaar bij een technische werkgever. Structureel volgen ze gedurende het jaar verschillende opleidingsdagen. Deze opleidingsdagen worden gegeven bij verschillende opleidingspartners die voornamelijk gevestigd zijn rondom de randstad. De locatie is een gesimuleerde omgeving van de werkelijkheid waar monteurs mee te maken hebben. Denk aan bijv. elektrotechnische installaties waar monteurs opdrachten uitvoeren onder begeleiding van trainers. De resterende tijd zijn ze aan het werk bij een technische werkgever waaraan ze gematcht zijn. We zijn op zoek naar een freelancer die op kwartaalbasis in 2 dagen voldoende content voor ons wilt verzamelen. Het kan zijn dat je af en toe op de werklocatie van een zij-instromer content ophaalt indien dat nodig is. Je ontvangt van tevoren een uitgewerkt moodboard met de wensen qua foto’s zodat je voorbereid op stap gaat.

Concreet takenpakket:
- Je stuurt onze zij-instromers van tevoren een leuk bericht dat je aanwezig zal zijn op hun opleidingsdag. De opleidingslocaties bevinden zich in/rondom Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.
- Op de opleidingsdag zelf maak je op sociale en vriendelijke wijze namens Strevon een praatje met de zij-instromers. Je weet goodwill te kweken zodat je ze straks makkelijk voor de camera krijgt.
- Je maakt vervolgens diverse foto’s die in lijn staan met het aangeleverde moodboard
- De foto’s lever je daarna bewerkt aan bij ons marketing team
- Er zal ook af en toe behoefte zijn aan een blog verhaal waarin we een zij-instromer centraal zetten. In samenwerking met ons marketing team wordt dit afgestemd. Je werkt de opname uit in een tekstdocument zodat je het kan overdragen.

Je hebt ervaring en affiniteit met:
- Fotografie.
- Je kan mensen op hun gemak stellen, durft en probeert verschillende posities uit waardoor je de leukste en beste foto’s maakt.
- Interviews afnemen om een persoonlijk verhaal op papier te krijgen.

Mocht je interesse hebben dan kan je contact opnemen!

Videografen die hebben gereageerd (1)

Jarno
Jarno
07-09-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance video en filmopdrachten

Editen video interview

Geplaatst: 17 jun
Ik heb een video intervieuw met mijn oma van 94 over haar tijd in de jappenkampen. Ik wil deze video laten editen. Creatieve vrijheid hierin. Graag zie ik een aanbod voor wat zoiets kost Aanvullende vragen: Er moet op meerdere locaties gefilmd worden.: Nee Nabewerking en montage van beelden is vereist.: Nee Het liefst ook dronebeelden maken.: Nee Bij voorkeur een combinatie van foto en video.: Nee

Link in video

Geplaatst: 18 jun
Ik maak een aantal videos en wil graag een link in de video die er oor zorg dat als men de video kijkt op mijn homepage komt. Aanvullende vragen: Er moet op meerdere locaties gefilmd worden.: Nee Nabewerking en montage van beelden is vereist.: Nee Het liefst ook dronebeelden maken.: Nee Bij voorkeur een combinatie van foto en video.: Nee

Freelance, Multimedia Producer

Geplaatst: 18 jun
Dear freelancers, We are seeking a creative and detail-oriented Multimedia Producer to join our dynamic team. The ideal candidate will be responsible for producing high-quality video content that aligns with our brand's vision and objectives. This role involves the full cycle of video production, from concept development and shooting to editing and final delivery. The Multimedia Producer will…

Camera man/vrouw voor het maken van YouTube commercials

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken hulp bij het maken van kleine commercials voor bijv. YouTube. Het is voor een klusplatform waarbij consumenten een klus plaatsen waar klusbedrijven op kunnen reageren. We hebben enkele leuke ideetjes... Maar nu nog een cameraman/vrouw en iemand die dit mooi monteert. Samen mooie kleine commercials maken... Denk gerust mee, alles is welkom...  

Tiktok filmpje maken

Geplaatst: 15 mei
Hi, ik ben voor morgenmiddag om 16 uur op zoek naar iemand die een tiktok filmpje voor mij kan maken? Het is op een school evenement in Den Haag. Het is bedoeld als promotie filmpje en beleving wat we doen. Mag opgenomen worden met bijvoorbeeld een nieuwe versie Iphone. Wie heeft hier ervaring mee en kan morgenmiddag? Alvast bedankt.  

Videograaf newbornshoot

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor een newborn shoot in Amsterdam op zaterdag 25 mei aanstaande.

Videograaf gezocht

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een videograaf die eventueel ook foto's maakt. Budget is 100-max 300. Het is voor een verjaardagsfeestje op 3 mei 2024 in hoofddorp.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht