Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Content fotograaf

Opdracht ID: 53690

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 30-08-2023
Reacties: 1
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 07-09-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Vraagstuk content generatie

We zoeken op korte termijn een fotograaf met ‘’journalistieke’’ kwaliteiten die mensen voor 1 tot 2 dagen per kwartaal voor de camera krijgt en zo af en toe hun verhaal op papier zet.

Wij zijn een scale-up organisatie die zich elke dag inzet om gemotiveerde zij-instromers te koppelen aan een omscholingstraject en werkgever in de techniek. Met als streven om een betekenisvolle rol te spelen in het leven van een zij-instromer door ze een plek aan te bieden waar ze zich persoonlijk kunnen ontwikkelen in hun eigen talenten.

Ons marketing team bestaat uit 2 marketeers die voor brede online marketingactiviteiten verantwoordelijk zijn. Zij-instromers komen via ons terecht door de inzet van effectieve online marketingcampagnes. Om die campagnes te laten aanspreken wordt er veel aandacht besteed om de content te personaliseren door met gezichten van zij-instromers, die zich via ons al laten omscholen, te werken. Om te kunnen experimenteren en gave content te kunnen creëren, vraagt dit een constante aanvulling van nieuwe foto’s van onze zij-instromers.

Zij-instromers volgen via ons een omscholingstraject van 1,5 jaar bij een technische werkgever. Structureel volgen ze gedurende het jaar verschillende opleidingsdagen. Deze opleidingsdagen worden gegeven bij verschillende opleidingspartners die voornamelijk gevestigd zijn rondom de randstad. De locatie is een gesimuleerde omgeving van de werkelijkheid waar monteurs mee te maken hebben. Denk aan bijv. elektrotechnische installaties waar monteurs opdrachten uitvoeren onder begeleiding van trainers. De resterende tijd zijn ze aan het werk bij een technische werkgever waaraan ze gematcht zijn. We zijn op zoek naar een freelancer die op kwartaalbasis in 2 dagen voldoende content voor ons wilt verzamelen. Het kan zijn dat je af en toe op de werklocatie van een zij-instromer content ophaalt indien dat nodig is. Je ontvangt van tevoren een uitgewerkt moodboard met de wensen qua foto’s zodat je voorbereid op stap gaat.

Concreet takenpakket:
- Je stuurt onze zij-instromers van tevoren een leuk bericht dat je aanwezig zal zijn op hun opleidingsdag. De opleidingslocaties bevinden zich in/rondom Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.
- Op de opleidingsdag zelf maak je op sociale en vriendelijke wijze namens Strevon een praatje met de zij-instromers. Je weet goodwill te kweken zodat je ze straks makkelijk voor de camera krijgt.
- Je maakt vervolgens diverse foto’s die in lijn staan met het aangeleverde moodboard
- De foto’s lever je daarna bewerkt aan bij ons marketing team
- Er zal ook af en toe behoefte zijn aan een blog verhaal waarin we een zij-instromer centraal zetten. In samenwerking met ons marketing team wordt dit afgestemd. Je werkt de opname uit in een tekstdocument zodat je het kan overdragen.

Je hebt ervaring en affiniteit met:
- Fotografie.
- Je kan mensen op hun gemak stellen, durft en probeert verschillende posities uit waardoor je de leukste en beste foto’s maakt.
- Interviews afnemen om een persoonlijk verhaal op papier te krijgen.

Mocht je interesse hebben dan kan je contact opnemen!

Videografen die hebben gereageerd (1)

Jarno
Jarno
07-09-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance video en filmopdrachten

Videograaf gezocht

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een videograaf die eventueel ook foto's maakt. Budget is 100-max 300. Het is voor een verjaardagsfeestje op 3 mei 2024 in hoofddorp.  

Foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots.

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Opzoek naar een foto/videograaf voor het maken van product/sfeer foto's. Daarnaast video beelden van de producten/sfeer. Foto/video worden gebruikt voor de webshop en social media. Het gaat om een jong Cosmetics merk voor vrouwen met een droge en gevoelige huid.  Opzoek naar iemand met ervaring in cosmetica shoots. Mvg Jim 

Videograaf bruiloft

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor onze trouwceremonie in Ewijk op 27 september 2024. We hebben een fotograaf voor de hele dag, maar zouden specifiek de ceremonie en de borrel daarna ook op video willen vastleggen. Duur: 2/3 uur Budget: 500 euro Resultaat: een kort filmpje/clip van enkele minuten  

Foto/video voor een cosmetica vrouwen lijn.

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Gezocht foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots. Video: uitleg/gebruik video van 3 producten voor op de webshop/socials. (eventuele optie, interview video) Foto: Gebruik beelden en sfeer beelden voor op de webshop/socails Ik hoor graag of ik hier mee geholpen kan worden! Mvg Jim

Videographer co-founder for tech. Startup

Geplaatst: 14 feb
This is the greatest thing since pineapple pizza! We are looking for a videographer that wants to join a software startup aimed at making the job market better using short videos to present companies and algorithms to match them with the right companies. We are not looking for full time employee, but for a motivated "co-founder". (ideal candidate is based in Rotterdam and has experience…

Doopfeest 23.03.

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Op 23 maart 2024 wordt onze zoon gedoopt in Hilversum. Naast de doping in de kerk vindt er een (lunch) feestje plaats op ca. 40 km vanaf de kerk. Wij zoeken een videograaf die deze dag kan vastleggen. Het zal gaan om een video van ongeveer 4 minuten met de belangrijkste momenten. Ook als het mogelijk is dan zou het fijn zijn als er een aantal foto’s gemaakt kunnen worden van…

Videomaker voor opname dag op Locatie in Oirschot

Geplaatst: 7 feb
Videomaker gezocht voor opname dag op Locatie in Oirschot! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde videomaker die in staat is om voor ons drie before-and-after video's te creëren voor verschillende beschermingsproducten. We streven ernaar om deze beschermingsproducten op een unieke en overtuigende manier in beeld te brengen: - Jacuzzi bescherming product. - Vloerbescherming product. - Gevelbescherming…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht