Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Overige Design & Multimedia

Concept Ontwikkeling voor de Inrichting van een Restaurant

Opdracht ID: 47737

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 18 mei
Reacties: 4
Ouddorp, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 18 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Wij zijn voornemens om binnenkort een nieuw Hotel Restaurant te openen, de locatie is er maar nu zoeken we iemand die met ons meedenkt over inrichting van het restaurant zodat het maximale benut kan worden en het ook echt werkt. 

We zoeken een freelancer met ervaring in interieur architectuur, iemand die weet hoe ons gedachte goed omgezet kan worden in de juiste inrichting met de juiste uitstraling. Iemand die met ons kan meedenken in  de juiste kleuren, licht, meubels etc. waarmee we vervolgens de inrichting kunnen realiseren. Belangrijk hierin is dus conceptontwikkeling en begeleiding voor ons.

Graag zouden wij een afspraak maken op locatie in ons nieuwe pand in de omgeving van Ouddorp (Zuid Holland), waarna je vervolgens vanuit huis kan werken.

Freelance vormgevers die hebben gereageerd (4)

Ivanka
Ivanka
18-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Jerom
Jerom
18-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Laura
Laura
18-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
bart
bart
18-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0

Freelance ontwerp opdrachten

Word en Excel Sjablonen Opmaken (Huisstijlautomatisering)
Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een designer en/of Word/Excel specialist die ons kan helpen met het opmaken van een aantal sjablonen. Het betreft meerdere documenten die zowel intern als extern gebruikt worden. Voorkeur gaat naar een reactie met prijsindicatie. Mag per sjabloon, op uurtarief of als projectprijs.

Word Specialist voor Sjablonen (vanuit InDesign Ontwerp)
Geplaatst: 14 sep
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Word specialist die ons kan helpen om een document vanuit een InDesign ontwerp kan omzetten naar een basis Word sjabloon/template voor onze opdrachtgever. Dit betreft een document van 3 pagina's welke als een basis brief/paper sjabloon door de opdrachtgever gebruikt moet kunnen worden.  Zie bijgevoegd voorbeeld. Graag ontvangen we reactie/begroting…

After Effects Template Vullen
Geplaatst: 1 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor een simpel klusje. Ik zoek iemand die een After Effects template kan vullen met zo'n 50 foto's en een leuke intro en outro erbij kan maken. Ik hoor graag van jullie op Hoofdkraan.nl.

Hoodie en Tshirt Ontwerp in PDF Bestand
Geplaatst: 28 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die illustraties en/of teksten voor mij kan plaatsen op t-shirts en hoodie's in een PDF-bestand zodat dit door kan naar de fabrikant voor productie. Ik betaal het liefst per ontwerp. Ik hoor graag van jullie.

Rapport Template in PowerPoint Optimaliseren
Geplaatst: 23 jun
Beste freelancers, Wie maakt er van mijn PowerPoint design een goed werkend sjabloon/template? Alle designelementen zijn er, evenals de opmaak die ik wil en kleurenschema; maar ik moet nu steeds te veel handmatig aanpassen en wil dus een goed werkend sjabloon. Voor de PowerPoint kenner is dit denk ik een heel eenvoudig klusje. Wie kan mij helpen? Ik zie je reactie graag tegemoet.

Plattegrond Ontwerpen van een Nieuw Huis
Geplaatst: 14 jun
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ontwerper/architect. We hebben een optie op een kavel van 900m2 en willen er een semi bungalow met kap opbouwen in combinatie met een kantoor. Mag ook bijvoorbeeld een schuurwoning zijn. Gaat in eerste instantie om een plattegrond indeling. Kan je ons hierbij helpen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Toon meer