Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Account Management
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Commercieel Value Manager bij neWings

Opdracht ID: 53755

Budget: > € 2000
Geplaatst: 11 sep
Reacties: 1
Locatie: Arnhem, Gelderland
Laatst gewijzigd: 11 sep
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Commercieel Value Manager bij neWings

Maak het verschil met neWings en laten we samen de kracht van entrepreneurs vrijzetten als katalysator voor een betere wereld!

Wie zijn wij?
neWings is meer dan een bedrijf; het is een beweging, een community voor en door entrepreneurs. Wij begrijpen de complexiteit van de ondernemersreis en bieden daarin deskundige begeleiding. Bij ons vinden zij een netwerk van gelijkgestemden en op maat gemaakte programma's die passen bij elke fase van het ondernemerschap.
Van de opstartfase tot aan de verkoop van het bedrijf, neWings is de steun en toeverlaat voor elke ondernemer.

Waarom deze functie essentieel is
De rol van Value Manager bij neWings is een nieuwe functie en meteen een cruciale. Als Value Manager word jij het gezicht naar de markt toe en het aanspreekpunt van alle betrokken partijen. Je speelt een cruciale rol in de realisatie van onze missie. Jij vormt de brug tussen vraag van klanten en aanbod van Business Partners en specialisten. Wanneer die brug is geslagen, blijf je betrokken en zorg je voor een optimale samenwerking en breng je nieuwe vragen en oplossingen in kaart.

Wie ben jij?
Jij herdefinieert het begrip 'commercieel'. In tegenstelling tot de gangbare geldgedreven interpretatie van dit woord, zie jij winst als een logische uitkomst van scherp luisteren om zo de ideale match tussen vraag en aanbod te maken. Maatwerk binnen de grenzen van onze standaarddiensten is bij jou altijd gegarandeerd.
Je hebt een natuurlijke affiniteit met gedreven en deskundige ondernemers. Of je dit nu hebt verkregen door eigen ondernemerservaring of door talloze gesprekken in een commerciële setting, je kunt je feilloos inleven in hun mindset.
Je bent een zelfstarter met een ondernemende geest. Je wacht niet op instructies; je gaat proactief te werk en ziet kansen waar anderen obstakels zien. Daarbij zijn falen en tegenslagen voor jou geen eindpunt maar leermomenten. Je weet hoe je een project van concept tot afsluiting kunt leiden en voelt je comfortabel bij het nemen van verantwoordelijkheden.
Je bent niet alleen sterk in communicatie maar ook in relatiebeheer. Je weet hoe je langdurige relaties kunt opbouwen en onderhouden met zowel klanten als Business Partners. Dit komt omdat je gelooft in samenwerking en het bundelen van krachten om zo het maximale potentieel te realiseren.


Wat breng je mee?
7+ jaar ervaring als ondernemer of in een commerciële B2B rol
Universitair werk-/denkniveau (opleiding niet vereist, ervaring en niveau zijn belangrijker)
Beschikbaar voor 20-40 uur per week
Ervaring met nauwkeurig gebruik van een CRM-systeem
Bestaand netwerk van ondernemers
Generalistische instelling, maar met het vermogen om te focussen
Excellente communicatieve vaardigheden
Durft 'nee' te zeggen wanneer dat in het belang is van het bedrijf

Doel van de Functie?
Je bent niet zomaar een manager; je bent een Value Manager. Je waardeert de kunst van waardecreatie en streeft ernaar dagelijks waarde toe te voegen aan de relaties die je beheert, evenals voor alle betrokken partijen.
Kernactiviteiten:
Leadgeneratie en opvolging: De organisatie voorziet jou van leads en je bewerkt zelf ook actief de markt, met optimale opvolging als doel.
Strategische inventarisatie: Je duikt diep in de behoeften van de klant om perfecte matches te creëren.
Netwerkmeesterschap: Je verbindt onze diensten, Business Partners en specialisten op een manier die synergie creëert.
Informatiehub: Je bent het aanspreekpunt voor alle stakeholders, beantwoordt vragen, lost problemen op en rapporteert resultaten.
Continu verbeteren: Je evalueert voortdurend de kwaliteit van projecten en klanttevredenheid.
Klantbeheer: Je houdt overzicht over lopende en potentiële projecten en verzorgt heldere communicatie naar alle stakeholders.


Wat bieden wij?
Een functie waarin je daadwerkelijk impact kunt maken
Uitstekende financiële voorwaarden met terugkerende inkomsten
Een innovatief en flexibel werkklimaat
Diensten en producten, die nauw aansluiten op de behoefte van de markt
Sales en marketing ondersteunende activiteiten
Een professionele startup waar jij het verschil kan maken
Gave en inspirerende mensen om mee samen te werken

Hoe te solliciteren
Stuur je cv en een motivatiebrief naar info@newings.agency, reageer op dit platform.
Eerst even bellen? Dat kan met Rogier Gigengack: 06-51236633

Accountmanager freelancers die hebben gereageerd (1)

Dolf
Dolf
11-09-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance accountmanagement opdrachten

Accountmanager/vertegenwoordiger in de branche verhuizen

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik ben voor mijn website op zoek naar een accountmanager/vertegenwoordiger die precies weet hoe je een b2b opzet tussen mijn website en verhuisbedrijven/organisaties. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen neem dan contact op en dan plannen we een call in.

Communicatie / Marketing leads

Geplaatst: 16 aug
Hoi! We zijn op zoek naar iemand die ons één á twee dagen per week kan ondersteunen bij de communicatie (content websites, mailings) en het genereren van marketing leads. We hebben een programmeur en sales medewerker voor je klaar staan om je te ondersteunen in al jouw ideeën. We zijn een klein bedrijf met een kantoor op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk. Hybride werken…

Sales Hunter - Interieur parfum

Geplaatst: 12 jul
Beste freelancers, Wij zijn een creatief parfumhuis wat premium interieur parfums ontwikkelt die met onze high-tech geursystemen de mooiste locaties tot leven laten komen. Met een assortiment van op maat ontwikkelde geurproducten zoals kaarsen, room sprays en geurstokjes bieden we sterke merken de mogelijkheid om deze onder hun eigen label op de markt te brengen. We werken met de meest gave retail…

Sales topper

Geplaatst: 24 jun
Beste Freelancers, Wij zijn een creatief bureau dat gespecialiseerd is in branding, websites/webshops en marketing. Met het oog op groei in de komende jaren, streven we ernaar om meer opdrachten buiten ons bestaande netwerk aan te trekken. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit MKB-bedrijven. Om ons hierbij te helpen, zijn we op zoek naar een ervaren sales professional met een uitgebreid netwerk.…

B2B accountmanager sales

Geplaatst: 20 jun
Beste Freelancer, Als startup ben ik op zoek naar een ervaren B2B accountmanager sales die mij van dienst kan zijn bij de voorbereiding en uitvoering van een kleinschalige B2B behoefteonderzoek onder verschillende mkb bedrijven die tot de potentiële doelgroep behoren (b2c webshops). Daarbij is het doel om 8 vrijblijvende schriftelijke bevestigingen te genereren t.a.v. hun interesse in onze nieuwe…

Projectmanager marketing

Geplaatst: 25 mei
Beste Freelancers, Wij zijn op zoek naar een projectmanager met marketing achtergrond voor een project van onze klant. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en uitvoeren van marketingprojecten. Je belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat marketinginitiatieven succesvol worden geïmplementeerd en dat de gestelde doelen worden bereikt. Als projectmanager ben je verantwoordelijk…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht