Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Cartoonist Gezocht voor Zakelijk Marktsegment

Opdracht ID: 52170

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 15-12-2022
Reacties: 6
Locatie: Nieuwegein, Utrecht
Laatst gewijzigd: 27-12-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een "illustrator".

Marktsegment:
ICT, B2B, zakelijk.

Wens/Opdracht:
De opdracht is voor een complexe data sharing start-up, die moeite hebben hun propositie over de bühne te krijgen.
We zoeken nu een Cartoonist die 'today' en 'tomorrow' kan visualiseren middels self-explanatory cartoons. We denken aan 4 a 6 moments of needs met een cartoon om maximaal goed uit te leggen.

We denken aan uitwerking moment of need maken, per need, aan circa 1 uur. Gezien de complexiteit onderwerp wil de CEO graag face to face de cartoonist zien en die moments, today and tomorrow, persoonlijk toelichten. Bij voorkeur BUITEN kantooruren, i.v.m. extreme drukte in deze start-up.

Als e.e.a. bevalt wilt de CEO graag een lange termijn relatie aangaan, als vaste huis illustrator.

Ontmoetingsplaats
Nieuwegein of Utrecht-Zuid

Interesse?
Reageer direct, we schakelen snel

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (6)

Freddy
Freddy
15-12-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.1
Carlotte
Carlotte
15-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Paul
Paul
15-12-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Wouter
Wouter
15-12-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Bram
Bram
16-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Tessa
Tessa
16-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance illustrator opdrachten

Illustrator Gezocht voor creatief Atelier

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die een cartoonachtige illustratie voor een creatief atelier kan maken. (idee wat er getekend moet worden ligt er: in het kort voor nu: twee vrouwen (herkenbaar als onszelf) die met een berg wol in de handen staan en enkele details eromheen.

Illustrator Kinderboek gezocht

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij wilt helpen met mijn kinderboek. Het gaat om het ontwerpen van de voorkant, 6 illustraties voor de binnenkant en de achterkant. Graag bij een reactie een link naar je portfolio en tarief vermelden.  

Professionele Illustraties voor Training

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik wil bij iedere les van mijn online training een professionele, zakelijke illustratie hebben. Het gaat om 29 lessen. De stijl aan afbeeldingen wil ik doortrekken naar de andere pagina's op de website. Het moet niet te stock'erig zijn. Met stockfoto bedoel ik de geykte plaatjes van Shutterstock als je zoekt op 'business person illustration' Het moet professioneel…

Illustraties voor Gedichten en Verhalenbundel

Geplaatst: 14 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator voor mijn nog uit te geven bundel gedichtjes en verhalen waarin een hond belevenissen vertelt vanuit háár perspectief. De bundel is voorzien van veel eigen foto's van de hond, maar moet verder ondersteund worden door ca. 50 illustraties zodat één herkenbare stijl ontstaat. (ik heb plaatjes van internet geplukt voor…

Illustrator in Antroposofische Stijl

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator in antroposofische aquarelstijl (of een ander materiaal). Ik laat mij graag inspireren. Ik heb verschillende verhaaltjes geschreven en zou deze graag samen ontwikkelen. Ben je beginnend illustrator, geen probleem. Budget? Laten we samen de mogelijkheden onderzoeken.

Illustratie van de route voor 2023/2024 van ons bedrijf

Geplaatst: 23 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een Illustrator die op een leuke manier de route voor 2023/2024 kan uitbeelden door een formule 1 circuit te tekenen met alle facetten, met finish, pitstraat, borden naast het circuit.... etc. Het wordt een groot bord wat op verschillende vestigingen wordt gehangen met input/woorden en doelen vanuit ons bedrijf. Is haast bij geboden. Dus graag iemand die snel kan leveren.…

Lijntekeningen van Bedrijven met Skyline

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een illustrator die voor verschillende bedrijven in verschillende internationale steden een lijntekening kan maken van het bedrijfspand met de skyline van de desbetreffende stad op de achtergrond. Gaat om een stuk of 20 tekeningen (als het er niet meer zijn), uitgevoerd tussen nu en november 2023. Bij interesse zie ik je offerte met voorbeelden van voorgaand werk…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht