Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Cameraman/Vrouw voor Lanceren van Documentaire

Geplaatst op:
8 februari 2019 09:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Film & Video
Opdracht ID:
37874
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
In overleg

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een cameraman/vrouw voor het filmen en editen van een documentaire aflevering wat te maken heeft met cultuur en crime.

Als young professional wil ik graag mijn eerste documentaire lanceren. Deze is momenteel in conceptfase (pva wordt ontwikkeld). Het script is klaar en ik zelf zal fungeren als interviewer in de documentaire. Het gaat in eerste instantie om 1 aflevering. Bij succes, zullen meer afleveringen volgen.

Ik zoek een cameraman/editor die de documentaire van +/- 25 min kan filmen en editen en het eventueel ook leuk vindt om samen te kijken of we dit concept tot iets groots en moois kunnen laten groeien. Let's get creative.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Anna Anna 08-02-2019
Delano Delano 08-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Nick Nick 08-02-2019
Shanna Shanna 08-02-2019
Wouter Wouter 08-02-2019
Asher Asher 08-02-2019
Dennis Dennis 08-02-2019
Lonneke Lonneke 08-02-2019
referentiesterren
11 referenties
Freddy Freddy 08-02-2019
Mark Mark 08-02-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Videograaf Bruiloft Gezocht (8 mei 2020)
Beste freelancers,    Wij zoeken een videograaf die onze bruiloft op 8 mei 2020 kan vastleggen. Aantal uren is nog bespreekbaar.  Met een drone heeft onze voorkeur, maar ook zonder drone ontvangen we graag een offerte.    - Nabewerking en montage van beelden is vereist.  - Het liefst ook dronebeelden maken.  - Ons…
16 aug
Filmpje als Afscheidscadeau (Zandvoort)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een filmpje kan maken als afscheidscadeau. Degene voor wie het is heeft 12 jaar voor onze organisatie gewerkt. We willen verschillende collega's aan het woord laten (op verschillende plekken in Zandvoort) om deze persoon te bedanken. Denk aan ongeveer 10 verschillende persoonlijke…
16 aug
Bedrijfsfilm Maken voor E-scooters
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die een korte bedrijfsfilm kan maken van ons product, voor onze website. We verkopen unieke "big-wheel" model e-scooters. Bij interesse kunnen wij een link naar onze website toesturen.    Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.
13 aug
Videograaf die op 23 Augustus Klus kan Overnemen
Beste freelancers,    Ik werk zelf als videograaf en ben ook actief op deze site. Ik zoek een videograaf die eventueel een klus van mij kan overnemen.    Het zou gaan om 23 augustus. Mijn vrouw is de 24e uitgerekend dus het kan zijn dat ik de klus niet zelf kan uitvoeren. Ik zoek dus iemand die in dat geval kan overnemen. Dat kan…
9 aug
Promotievideo Laten Maken voor Congres
Beste freelancers,    Namens ons congresbureau gevestigd in Amsterdam, ben ik op zoek naar een video editor / videograaf die een promotiefilmpje kan maken voor één van onze congressen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
8 aug
Filmen van Evenement in Den Haag
Beste freelancers,    Voor ons evenement op 24 en 25 augustus a.s. zoeken we iemand die het evenement in beeld kan brengen zodat we dit in de toekomst kunnen gebruiken als promotiefilmpje. Het evenement wordt gehouden op 24 en 25 augustus van 10 tot 17 uur op het Lange Voorhout in Den Haag.    Graag beide dagen aanwezig om alle…
6 aug
Videograaf met Spoed (Bruiloft, 20 September)
Beste freelancers,    Ik zou graag in contact willen komen met een videograaf voor mijn bruiloft. Helaas kan een familielid ons niet meer helpen. Onze bruiloft is op 20 september. We trouwen op Zwijndrecht en feest is in Dordrecht.    Wie o wie kan mij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
5 aug