Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Camera man/vrouw gezocht: Videoshoot kinderen - Landsmeer

Opdracht ID: 54232

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 29-11-2023
Reacties: 0
Locatie: Landsmeer, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 29-11-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Opdracht: Video-shoot met kinderen op kindervoertuigen
Datum: Donderdag 30 november - 14:30 - 17:30 uur 
Bewerking: Postproduction wordt intern afgehandeld; ruwe videobestanden vereist (een selectie van de beste opnames).
Duur: +/- 3 uur
Locatie: Landsmeer

Over ons
Wij bieden een unieke en innovatieve productlijn in de vorm van modulaire, levensgrote bouwpakketten voor kindervoertuigen. Deze kits zijn ontworpen om met het kind mee te groeien, met eindeloze mogelijkheden voor aanpassing en upgrades. Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Onze kits worden omgevormd tot wel 54 verschillende ritten, waardoor ze een veelzijdige en langdurige investering voor gezinnen zijn.

Details Video-opnames
Doel: Het doel van de video-shoot is het vastleggen van goede en hoogwaardige beelden voor online gebruik. We hebben nieuwe add-ons, genaamd Infentables - een reeks van schuimrubberen dierenadd-ons (eenhoorn, dinosaurus rex) en een mandje die op de voertuigen bevestigd kunnen worden om ze stoerder/cooler/schattiger te maken. Beelden worden gebruikt op de website en video ads op social media.

Opnamelocaties: 2 locaties in Landsmeer (dicht bij elkaar)

Buiten: Kinderspeeltuin
Binnen: Woonkamer

Belangrijke shots: (concrete shotlist wordt later gedeeld)
Wide en close-up shots van 3 kinderen die spelen op rides met Infentables erop. Gezamenlijk en apart.

Verwachtingen voor de Freelancer
Filmduur: De opnames worden verwacht ongeveer 3 uur te duren, waarbij beide locaties efficiënt worden gedekt.
Creatieve Vrijheid: Hoewel we een shotlist hebben, moedigen we je aan om je creatieve expertise te gebruiken om de essentie van ons en het plezier dat het kinderen brengt vast te leggen.
Apparatuur: Zorg ervoor dat je alle benodigde apparatuur heeft voor zowel binnen- als buitenopnamen, rekening houdend met variaties in verlichting en geluid. We hebben twee lampen beschikbaar.

Ruwe Beelden: We vereisen een selectie van de beste opnamen in ruw formaat. We hebben een video editor in-house die alle bewerkingen en postproductiewerkzaamheden zal afhandelen.

Post-opname oplevering
Een selectie van de beste ruwe videobestanden, overgedragen via een digitaal platform (details worden verstrekt).
Een korte samenvatting van de vastgelegde opnamen, inclusief eventuele aantekeningen of observaties die kunnen helpen bij het bewerkingsproces.

Fotograaf: Er zal ook een fotograaf aanwezig zijn, die foto's maakt tijdens de shoot.

Contactinformatie
Voor meer details neemt contact met ons op.

We zijn verheugd om je aan boord te hebben voor dit project en kijken ernaar uit ons bedrijf door je lens te zien!
 
 

Freelance video en filmopdrachten

Doopfeest 23.03.

Geplaatst: 10:45
Beste freelancers, Op 23 maart 2024 wordt onze zoon gedoopt in Hilversum. Naast de doping in de kerk vindt er een (lunch) feestje plaats op ca. 40 km vanaf de kerk. Wij zoeken een videograaf die deze dag kan vastleggen. Het zal gaan om een video van ongeveer 4 minuten met de belangrijkste momenten. Ook als het mogelijk is dan zou het fijn zijn als er een aantal foto’s gemaakt kunnen worden van…

Videomaker voor opname dag op Locatie in Oirschot

Geplaatst: 7 feb
Videomaker gezocht voor opname dag op Locatie in Oirschot! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde videomaker die in staat is om voor ons drie before-and-after video's te creëren voor verschillende beschermingsproducten. We streven ernaar om deze beschermingsproducten op een unieke en overtuigende manier in beeld te brengen: - Jacuzzi bescherming product. - Vloerbescherming product. - Gevelbescherming…

Foto/video voor een cosmetica vrouwen lijn.

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Foto/video voor een cosmetica vrouwen lijn. Video: uitleg/gebruik video van 3 producten voor op de webshop/socials. (eventuele optie, interview video) Foto: Gebruik beelden en sfeer beelden voor op de webshop/socails Ik hoor graag of ik hier mee geholpen kan worden! Mvg Jim

Videographer co-founder for tech. Startup

Geplaatst: 14 feb
This is the greatest thing since pineapple pizza! We are looking for a videographer that wants to join a software startup aimed at making the job market better using short videos to present companies and algorithms to match them with the right companies. We are not looking for full time employee, but for a motivated "co-founder". (ideal candidate is based in Rotterdam and has experience…

Videofotograaf bij de opening van een kunstateliergalerij

Geplaatst: 27 jan
De beste freelancer, Mijn naam is Anna en ik ben op zoek naar een videograaf en fotograaf. Amsterdam West, op 2 maart opent een kleine kunstatelier-galerie. Wat ik van jou verwacht: momenten met gasten vastleggen op een videocamera, korte video's maken, foto's van gasten, schilderijen, ik wil deze dag onvergetelijk maken. Tijd van 10 tot 18 uur, wij zorgen voor hapjes en drankjes.

Bewerking korte videoclip

Geplaatst: 7 feb
Beste freelancers, Ik heb een hele korte clip van een bowlingbaan waarvan ik de achtergrond van wil hebben verwijdert.

Achtergrond van Video's Bewerken

Geplaatst: 15-11-2022
Beste freelancers, Ik zoek iemand die van een aantal video’s, een stuk of 15 van 10-20 seconde per stuk, de achtergrond zwart kan maken. Ik moet de betreffende clips gebruiken in een hologram fan en dat werkt alleen als het object het enige is en de rest zwart. Ik lever de bestanden aan per wetransfer in mp4 en wil ze ook graag zo terug. Interesse? Reageer direct!  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht