Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
12 oktober 2020 09:45

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Urk, Flevoland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Analyse & Advies
Subcategorie
Businessplan schrijven
Opdracht ID
45061

Businessplan voor Cooperatie Digitaliseren

25 tot 40 p.u. Urk, Flevoland (2) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
12 oktober 2020 09:45
Categorie
Analyse & Advies
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij starten een coöperatie met 4 bedrijven en zoeken iemand die een goed en betaalbaar businessplan voor ons schrijft. De persoon moet wel iets weten over het digitaliseren van documenten.

Bij interesse zie ik jullie reacties met geschatte totaalprijs graag tegemoet.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Ewoud
12-10-2020
Daniël
12-10-2020

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
12 oktober 2020 09:45

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Urk, Flevoland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Analyse & Advies
Subcategorie
Businessplan schrijven
Opdracht ID
45061

Opdrachten in dezelfde categorie

Businessplan voor Project Pommes
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een businessplan. Ik wil een bedrijf beginnen in het verwerken van aardappels tot friet en chips (vanaf pootgoed tot de friet op het bord). Het businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag.    Als je mij kan helpen zie ik je offerte met totaalprijs…
23 nov
Ondernemingsplan voor Lunchroom met Dagbesteding
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een ondernemingsplan met financieel plan. Het ondernemingsplan is nodig voor het opstarten van een lunchroom met een dagbesteding voor mensen met een lichte beperking.    Ik hoor graag wie hier ervaring mee heeft.
23 nov
Ondernemingsplan voor Autoverhuurbedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een mooi ondernemingsplan. Ik wil een lening aanvragen voor het starten van een autoverhuurbedrijf.     Ik hoop snel op een reactie met wat het mij gaat kosten en wat ik moet aanleveren.
23 nov
Professioneel Ondernemingsplan voor Beauty Branche
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een financieel plan voor mij kan opstellen. Het gaat om een ondernemingsplan voor de beauty branche.    Bij interesse zie ik jullie offertes graag tegemoet.
20 nov
Financieel Plan voor een Zorgboerderij
Beste freelancers,    Opdracht: Voor het opstarten van een zorgboerderij heb ik hulp nodig met het maken van een financieel plan.    Het zou fijn zijn als iemand het financiële gedeelte van het ondernemersplan wil schrijven tegen een vast bedrag.    Ik ben benieuwd naar de reacties en de prijs.
16 nov
Ondernemingsplan voor Tabakshop Den Haag
Beste freelancers,    Ik wil graag een ondernemingsplan laten opstellen voor onze tabakshop die ik ga openen in Den Haag. Ik heb het plan nodig voor een vergunning van de verhuur organisatie (Vestia) van ons pand, ik heb dit dus niet nodig voor financiering. De juiste freelancer heeft dus kennis om deze vergunning te krijgen.   …
12 nov
Begeleiding bij Opstellen van Ondernemingsplan
Beste freelancers,    Het is al een tijdje mijn droom om een onderneming te starten. Momenteel ben ik bezig met het opstellen van een uitgebreid ondernemingsplan voor mijn toekomstige onderneming (eenmanszaak).  Het plan heeft al redelijke vulling gekregen, ongeveer 3/4 is klaar. Ook is er een kwalitatief onderzoek bij de doelgroep uitgevoerd,…
10 nov
Toon meer