Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Businessplan voor Camping in Canada

Opdracht ID: 50587

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 4 apr
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 18 apr
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik woon samen met mijn vriend in Canada en ik zou hier graag een eigen camping (Campground) willen beginnen. Wij moeten hier een deel van laten financieren d.m.v. bank investeerders. Ik weet dat er hier in canada veel programma's zijn van de overheid die je opstartkosten als lening of als subsidie verstrekken.

Wij hebben een betrouwbare partner nodig die het financiële gedeelte kan regelen voor ons (businessplan). Wij wonen as we speak al in Canada en hebben ons permanent resident.

Kan jij ons helpen stuur een bericht en dan spreken we elkaar snel.

Businessplan coaches die hebben gereageerd (2)

John
John
04-04-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jim
Jim
04-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Bedrijfsplan voor Coffeeshop (Spoed)

Geplaatst: 27 mei
Beste freelancers, Ik heb een bedrijfsplan voor een coffeeshop nodig. Aanvraag gedoogd vergunning. Voorkeur een freelancer die eerder een plan (aantoonbaar) heeft geschreven voor een coffeeshop. Budget bespreekbaar. Enige haast voor invulling opdracht. Bij interesse hoor ik graag van je.

Ondernemingsplan voor Hoveniersbedrijf

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een hoveniersbedrijf. Het ondernemingsplan is nodig voor een aanvraag zakelijk krediet en aankoop machines. Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

Businessplan voor Bedrijfsovername

Geplaatst: 17 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een financieel expert die mij kan helpen met het schrijven van een business plan en het het funden van het hele plan. Samen met mijn vriendin wil ik graag een bedrijf overnemen, en daarbij hebben wij wat hulp nodig. Over de prijs kunnen we onderhandelen. Interesse? Reageer direct!

Businessplan voor Bakkerij met Dagbesteding

Geplaatst: 6 mei
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen met het schrijven van ons businessplan. Het gaat om het beginnen van een bakkerij waar we dagbesteding bij willen gaan doen. We hebben voornamelijk hulp nodig bij het financiële plaatje. Heb je interesse? Dan zie ik je reactie met totaalprijs graag tegemoet. Een persoonlijk kennismakingsgesprek is gewenst.

Businessplan Schrijven voor Start-Up

Geplaatst: 22 apr
Beste freelancers, Wij zijn een start-up die toe is aan een businessplan voor de investeerders. Wij zoeken iemand die met onze input, met enkele gesprekken de business plan voor ons schrijft. Je moet wel ervaring hebben in businessplan schrijven. Dat is een must.  Budget samen nader te bespreken. Graag een reactie via Hoofdkraan.nl.

Sterk Ondernemingsplan Opstellen

Geplaatst: 21 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een sterk ondernemingsplan kan schrijven met een goed beeld van mijn visie. Die tevens de tijd neemt om mijn wensen en dromen te integreren in mijn plan. Ik werk met mensen en niet met een product, dus duidelijkheid is de key.  Essentieel is een duidelijk beeld van de financiering en de uitvoering van mijn visie, graag kom ik langs voor een…

Ondernemingsplan voor een Shisha Lounge

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan schrijven voor het opstarten van een Shisha lounge.  Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht