Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Overige Finance & Administratie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Brede Administratieve Taken voor Technisch Bedrijf

Opdracht ID: 42056

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15-01-2020
Reacties: 4
Locatie: Driebergen-Rijsenburg, Utrecht
Laatst gewijzigd: 20-01-2020
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ons team is expert in het winnen van aanbestedingen. Wij zijn ervaren in tendermanagement en het schrijven van EMVI plannen. Ons ultieme doel is Nederland beter, slimmer en duurzamer maken. Dat is wat we willen. Voor de wereld waarin we ook zelf leven. We zien daarbij dat overheden ditzelfde doel hebben. Ze realiseren dit doel via hun inkoopbeleid, oftewel de aanbestedingen. Daarom is er via de aanbestedingen een grote impact te maken op de leefomgeving van morgen. Wij helpen technische bedrijven met het winnen van aanbestedingen. We gaan ervoor om de producten en diensten van onze klanten beter, slimmer en duurzamer te maken en zo opdrachten bij overheden voor hen te winnen. Zo realiseren we tegelijkertijd de commerciële doelen voor onze klanten en een steeds betere wereld om in te leven.

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met de administratie. Het gaat met name om de volgende administratieve en contractuele taken:
  • Opstellen van verkoopfacturen in Exact Online
  • Opstellen overeenkomsten van opdracht (Word) en regelen ondertekening
  • Opvragen urenlijsten en aan klanten versturen
  • Opvragen van urenlijsten van ZZP'ers, die controleren en opsturen samen met een factuur (Excel/Exact online)
  • Nabellen openstaande facturen
  • In de toekomst misschien ook opstellen van offertes

Delen/samenwerken met documenten kan op onze Sharepoint. Andere opties zijn ook bespreekbaar.

We zien je reactie graag tegemoet.

Freelance finance managers die hebben gereageerd (4)

Femke
Femke
16-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Meriam
Meriam
15-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Peter
Peter
15-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Sascha
Sascha
16-01-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance finance opdrachten

Hulp bij Aanvraag Hypotheek

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, Na de scheiding dient onze gezamenlijk hypotheek te worden overgezet op mijn naam. Ik zou graag zwart op wit willen hebben van de bank (NIBC) dat dit mogelijk is. Ik heb dit reeds eerder laten uitzoeken door mijn hypotheek adviseur, maar die heeft het momenteel erg druk. Graag hulp bij de informatieverstrekking vanuit de bank, en daarna hulp bij het daadwerkelijk overzetten en aanpassen…

(Spoed) Prognose voor Bedrijf

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met enige spoed een prognose kan opstellen voor mijn bedrijf. Als je mij hierbij kan helpen hoor ik graag van je.

Opstellen Derdenverklaring NOW Bijdrage

Geplaatst: 19 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het op korte termijn opstellen van een derdenverklaring NOW bijdrage. Als je mij kan helpen zie ik je offerte graag tegemoet.

Inkomstenbelasting voor kleine Ondernemer

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Ik zoek hulp van een kleinschalig administratiekantoor (binnen 15 km van Hillegom) dit is vereist. Dit vanwege het persoonlijk contact waar ik zeer veel waarde aan hecht. Het gaat om het doen van ingewikkelde inkomstenbelasting voor een kleine ondernemer. Het gaat om een aangifte voor het jaar 2022. Ik zet de advertentie al vroeg (wie weet bij tevredenheid, dat ik volgend jaar meer…

Fiscaal Advies voor Verhuur Tweede Woning

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een financieel adviseur m.b.t. fiscaal advies inzake de verhuur van een tweede woning in Nederland. Het gaat met name om de verhuurmogelijkheden te onderzoeken en deze af te zetten tegen de verkoop van deze woning. Stuur a.u.b. even een bericht met je tarief en hoeveel uur dit ongeveer kost. Plus op welke wijze je wenst te werken. Omgeving Rotterdam. Alvast bedankt!

Aangifte Vennootschapsbelasting

Geplaatst: 8 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen bij de belastingaangifte van mijn bedrijf. Bedrijf (B.V.) begonnen in november 2019. Moet aangifte vennootschapsbelasting doen. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Exploitatieberekening Maken Verhuur Grond

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een exploitatieberekening kan maken. Het gaat om een exploitatieberekening voor het verhuren van een stuk grond voor de duur van 10 jaren, waar mensen zelf een tiny house op mogen zetten. Wie kan mij verder helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht