Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Bouwkundig Tekenaar Voor Ontwerp Nieuwbouw Huis

Geplaatst op:
15 maart 2019 11:25
Categorie:
Overige Services
Subcategorie:
Bouwkundig
Opdracht ID:
38448
Status:
Open
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een nieuw te bouwen huis in de gemeente Bernheze (Noord-Brabant) ben ik op zoek naar iemand die ons ontwerp kan uitwerken en eventueel verbeteren.

Ik ben dus niet op zoek naar een architect die een geheel nieuw ontwerp maakt, maar die ons bestaande ontwerp omzet.

Deze uitwerking (+kostenraming) ga ik gebruiken voor de hypotheekaanvraag en bouwvergunning.

Graag ontvang ik een offerte met kostenraming + planning.
 
Ik ben freelancer en wil reageren op deze opdracht.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Vincent Vincent 25-03-2019
Eugene Eugene 25-03-2019
Rob Rob 26-03-2019
Filipa Filipa 18-03-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Bouwkundig Tekenaar voor Aanbouw Woning (Tiel)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een bouwkundig tekenaar voor inmeten en tekenwerk.    Het gaat om de aanbouw van een woning, hiervoor moet een vergunning worden  aangevraagd bij de gemeente.    Het liefst iemand uit Tiel of omgeving.  Budget is in overleg.  Deadline: Zo snel mogelijk.   …
1 feb
Freelance Bouwkunidg Tekenaar / Revit Modelleur
Beste freelancers,    Wegens een toenemend aantal projecten zijn wij als architectenbureau op zoek naar bouwkundig tekenaar(s) die ervaring hebben met Revit. Kennis van renovatie / restauratie is een pre.    Werkzaamheden kunnen bij ons op kantoor uitgevoerd worden, maar in overleg ook vanuit huis.    Voorkeur gaat uit…
17-08-2018
Intekenen van Bedrijfshal en Machinepark
Beste freelancers,    Voor bedrijfshal in Druten moeten we de hal en machinepark intekenen.  Bedoeling is dat we met de machines (eenvoudig getekend) kunnen schuiven zodat we een optimale halindeling krijgen.    Opdracht is dus eenmalig en werkzaamheden zijn in Druten (postcodegebied 6650).
20-06-2018
Constructieberekening en Bouwtekeningen voor Klein Project
Beste freelancers,    Tekeningen voor de aanvraag van een omgevingsvergunning. Het gaat om een dakterras van 2,5x2,5m ongeveer. Constructieberekeningen en gevelaanzichten. Lijstje met gewenste documenten van de gemeente aanwezig aanvraag loopt al).    Archieftekeningen van buren aanwezig dus wellicht kan het vanuit huis!   
25-04-2018
CAD Tekening van Race Auto in 3D Model
Beste freelancers,    Ik wil een race auto in 3D model laten printen.  Hiervoor is een CAD tekening nodig heb ik mij laten vertellen.    Hoe kom ik aan een dergelijke tekening en wat kost zoiets? Ik hoor het graag.
31-08-2017
Bouwkundig 3D Ontwerp Appartement Maken
Beste freelancer,    Het is voor mij mogelijk om een monumentale schuur te kopen, deze word nog helemaal gerestaureerd.    Het lijkt me geweldig om op de 1e verdieping te wonen, maar omdat het pand schuinen wanden heeft blijft het moeilijk om te visualiseren hoe ik dat het beste kan indelen en inrichten.  Een 3D ontwerp zou…
19-07-2017