Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekhouding voor VOF (straks BV)

Opdracht ID: 50807

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 02-05-2022
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 11-05-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij hebben een Nederlands belbedrijf (VOF) die koude acquisitie verzorgt voor B2B. Een van de aandeelhouders belt vanuit Valencia en er komt ook wat personeel in dienst in de nabije toekomst. In de nabije toekomst zullen wij ook een entiteit in Spanje openen. Voor nu zoeken wij iemand die onze boekhouding kan verzorgen voor onze VOF die wij binnenkort om zullen zetten in een BV. We willen niet tot nauwelijks bezig zijn met administratie. We zullen wekelijks facturen sturen naar onze opdrachtgevers en waarschijnlijk gaan werken met een factoringbedrijf. Onze loonadministratie zullen we ook uitbesteden. Het gaat dus om alle aangiftes/lonen aan onszelf en alle administratieve zaken voor de VOF wat een BV wordt.

We zoeken een flexibele boekhouder die alle fijne kneepjes weet en denkt in oplossingen i.p.v. problemen (creativiteit dus gewenst). Graag iemand die redelijk snel kan schakelen en communiceren. Bij vragen hebben we graag binnen normale tijd een antwoord (geen 3/4/5 werkdagen wachten).

Graag een prijs per maand voor onze nu huidige VOF en een prijs als het een BV wordt (geen uur prijzen).

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (5)

Jaap
Jaap
02-05-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Michiel
Michiel
02-05-2022
11 referenties
Gemiddelde score
10
Wesley
Wesley
02-05-2022
8 referenties
Gemiddelde score
8.9
Peter
Peter
03-05-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Froukje
Froukje
05-05-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Controle e-Boekhouden ZZP'er

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Vanaf januari 2024 ben ik gestart met het gebruik van e-Boekhouden. Wie kan me helpen met het controleren of ik dit goed ingesteld heb?

Koppeling en automatiserings specialist boekhoudprogramma's

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Koppeling en automatisering specialist boekhoudprogramma's, eerst voor één opdracht van een paar uur naar verwachting, later voor meerdere opdrachten indien er wederzijdse tevredenheid is.

Medewerker Financiële Administratie 24-32, Nieuw Vennep

Geplaatst: 12 jan
Beste freelancers, FUNCTIE OMSCHRIJVING - Zelfstandig beheersen van de crediteurenadministratie, betalingen uitvoeren; - Cash planning - Administratieve verwerking en afwikkeling van inkoopfacturen; - Boeken banken - Overzicht houden op en uitvoeren van financiële boekingen, consistentie en volledigheid; (in samenwerking met de Teamleider Finance); - het bijdragen aan de BTW/ICP aangiften; -…

Hulp bij basis exact online

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Ik heb onlangs Exact Online aangeschaft en hulp nodig om de basis goed te zetten zoals afletteren, afschriften januari erin zetten enz.

Boekhouder

Geplaatst: 19 feb
Beste, Boekhouder gezocht voor gehele boekhouding, IB aangiftes. Daarnaast een partij die meedenkt in kostenbesparen etc.

Prognose voor de woningbouw

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Prognose voor de woningbouw nodig van het jaar 2023. Deze moet passend toewijzen met een stempel van een erkende boekhouder.

Boekhouder gezocht (SPOED)

Geplaatst: 11 jan
Beste boekhouders, Ik ben met spoed op zoek naar een boekhouder die mij wil helpen om mijn zpp administratie op orde te krijgen. Het betreft inkomstenbelasting indienen, ik heb tot op heden gebruik gemaakt van Moneymonk. Ik werk in kunst en cultuur. Alvast dank!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht