Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekhouding herstellen en inrichten

Opdracht ID: 54077

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 02-11-2023
Reacties: 0
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 02-11-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben opzoek naar een ervaren en professionele freelance boekhouder om mij te ondersteunen bij het herstellen en inrichten van mijn huidige boekhouding.

Momenteel ervaar ik problemen met de nauwkeurigheid van mijn financiële administratie. Ik maak gebruik van het boekhoudprogramma SnelStart en heb al enkele boekingen afgeletterd. Echter, deze boekingen zijn waarschijnlijk niet correct onder de juiste grootboekrekeningen geplaatst. Daarnaast moeten nog aanzienlijke aantallen inkoop- en verkoopfacturen worden ingevoerd. Deze facturen betreffen zowel binnenlandse als buitenlandse transacties (Nederland en Duitsland).

Het is van groot belang dat de boekhouding niet alleen wordt hersteld, maar ook voldoet aan alle relevante regelingen. Daarom is het noodzakelijk dat bijvoorbeeld de OSS-regeling correct wordt ingesteld.

Ik zoek een freelancer die:

Ervaring heeft met het boekhoudprogramma SnelStart.
Deskundig is in het inrichten en corrigeren van boekhoudingen.
Ervaring heeft met internationale boekhouding, inclusief bijvoorbeeld de OSS-regeling.
In staat is om inkoop- en verkoopfacturen accuraat in te voeren.
Beschikbaar is voor een initiële bespreking om de scope van het werk te bepalen.

Indien je geïnteresseerd bent en gelooft dat jouw vaardigheden aansluiten bij dit project, hoor ik graag van je. Gelieve een voorstel in te dienen met informatie over je ervaring en hoe je van plan bent deze opdracht aan te pakken. Eventuele vragen zijn welkom.

Ik kijk ernaar uit om een samenwerking aan te gaan en vertrouw erop dat jouw expertise een essentiële bijdrage zal leveren aan het herstel van mijn boekhouding.

Met vriendelijke groet,

Zou 

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder gezocht voor de verkeersregelaar branche

Geplaatst: 19 jul
Ik ben op zoek naar iemand die de boekhouding van mijn bedrijf zou kunnen uitvoeren. Graag een boekhouder die alle kneepjes van het vak kent voornamelijk van de branche Verkeersregelaar.

Met spoed accountantsverklaring huur nodig

Geplaatst: 11 jul
Beste freelancers, Voor het huren van een woning ben ik met spoed op zoek naar iemand die voor mij een accountantsverklaring kan opstellen. 2022 heb ik zelf gedaan via e-boekhouden dus daar heb ik sowieso een accountantsverklaring voor nodig. De boekhouding en inkomstenbelasting is in 2020 en 2021 door een professionele boekhouder gedaan, heb ik dan nog steeds een accountantsverklaring nodig?…

(SPOED)Voorspelling winst-en verliesrekening voor huurwoning

Geplaatst: 11 jul
Voor het huren van een woning ben ik met spoed op zoek naar iemand die voor mij een voorspelling winst- en verliesrekening voor 2024 kan opstellen. Ik doe normaal gesproken al mijn boekhouding en prognoses zelf, maar de woningvereniging wilt dat deze door een erkend accountant of boekhouder gemaakt wordt. De voorspelling winst- en verliesrekening moet daarop een stempel, het beconnummer en op briefpapier.…

boekhouder voor de afschrijving van niet-verkochte producten

Geplaatst: 11 jul
Ik ben eigenaar van een groothandel in biologische voedingsmiddelen en zoek een boekhouder voor de afschrijving van niet-verkochte producten. We hebben diverse producten in ons magazijn die we helaas niet meer kunnen verkopen. Deze producten zijn beschadigd, verouderd of er is geen vraag meer naar. Graag wil ik deze producten afschrijven, maar ik heb hierbij uw expertise nodig. Heeft u ervaring met…

Jaarverslagen spoed voor hypotheek

Geplaatst: 26 jun
Beste Freelancers, Wij hebben met spoed een jaarverslag nodig van 2022 en 2023 voor een eenmanszaak ivm aanvraag hypotheek. Wij gebruiken het boekhoudprogramma Jortt voor onze boekhouding.

Boekhouder gezocht voor aangifte inkomstenbelasting

Geplaatst: 10 jul
Boekhouder gezocht die op korte termijn mijn aangifte inkomstenbelasting (zzp'er, klein bedrijfje, ca. 20-25 uitgaande facturen) in orde kan maken. Als de samenwerking bevalt, dan volgend jaar weer. 

Inboeker inkoopfacturen

Geplaatst: 26 jun
Inboeken van inkoopfacturen (losse bonnetjes) van het afgelopen half jaar in het boekhoudprogramma SnelStart. Deze bonnetjes dienen daarnaast fysiek te worden gearchiveerd. Ik verwacht dat dit ongeveer 20 uur werk is. De klus kan thuis worden gedaan. Bonnetjes, klapper en inloggegevens kunnen in goed overleg door mij worden aangeleverd. Bart Jensen Jensen zorg
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht