Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekhouding herstellen en inrichten

Opdracht ID: 54077

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 2 nov
Reacties: 0
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 2 nov
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben opzoek naar een ervaren en professionele freelance boekhouder om mij te ondersteunen bij het herstellen en inrichten van mijn huidige boekhouding.

Momenteel ervaar ik problemen met de nauwkeurigheid van mijn financiële administratie. Ik maak gebruik van het boekhoudprogramma SnelStart en heb al enkele boekingen afgeletterd. Echter, deze boekingen zijn waarschijnlijk niet correct onder de juiste grootboekrekeningen geplaatst. Daarnaast moeten nog aanzienlijke aantallen inkoop- en verkoopfacturen worden ingevoerd. Deze facturen betreffen zowel binnenlandse als buitenlandse transacties (Nederland en Duitsland).

Het is van groot belang dat de boekhouding niet alleen wordt hersteld, maar ook voldoet aan alle relevante regelingen. Daarom is het noodzakelijk dat bijvoorbeeld de OSS-regeling correct wordt ingesteld.

Ik zoek een freelancer die:

Ervaring heeft met het boekhoudprogramma SnelStart.
Deskundig is in het inrichten en corrigeren van boekhoudingen.
Ervaring heeft met internationale boekhouding, inclusief bijvoorbeeld de OSS-regeling.
In staat is om inkoop- en verkoopfacturen accuraat in te voeren.
Beschikbaar is voor een initiële bespreking om de scope van het werk te bepalen.

Indien je geïnteresseerd bent en gelooft dat jouw vaardigheden aansluiten bij dit project, hoor ik graag van je. Gelieve een voorstel in te dienen met informatie over je ervaring en hoe je van plan bent deze opdracht aan te pakken. Eventuele vragen zijn welkom.

Ik kijk ernaar uit om een samenwerking aan te gaan en vertrouw erop dat jouw expertise een essentiële bijdrage zal leveren aan het herstel van mijn boekhouding.

Met vriendelijke groet,

Zou 

Freelance boekhouder opdrachten

Balans opstellen

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Ik zoek met spoed iemand die binnen een dag fiscale balans van een eenmanszaak kan opstellen.

Opstellen jaarrekening en prognose 2023 met spoed

Geplaatst: 22 nov
Beste freelance accountants, Vanwege de toewijzing van een woning heb ik met enige tijdsdruk (aanleveren op 24 november, of uiterlijk aanleveren op zondag 26 november) het volgende nodig: 1. Tussentijdse jaarcijfers (jaarrekening) van het jaar 2023 (januari tot eind oktober) opgesteld door uw accountant/boekhouder voorzien van een balans en verlies en winstrekening 2. Prognose laatste twee maanden…

Exact online hulp

Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Ik ben recent ingewijd in exact online. Nu breng ik een (kleine) bedrijfsadministratie op orde. Huidige administratie loopt prima, maar ik heb een hoop weg te werken aan achterstallige, dubbel of verkeerd ingeboekte posten. Ik zou graag 4 uur hulp willen van iemand die samen met mij op kantoor er doorheen loopt (zodat ik het ook leer). Ik ben benieuwd of iemand dat soort klussen…

Verklaring van boekhouder voor huisvestingsvergunning

Geplaatst: 14 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder die mij kan helpen met een verklaring omtrent mijn belastbaar jaarinkomen. Deze heb ik nodig voor een huisvestingsvergunning in Den Haag. Ik werk als ZZP'er en daarnaast heb ik een 0-uren contract waardoor ik ook inkomsten uit loondienst heb.

Prognose opstellen

Geplaatst: 23 nov
Beste freelancers, Voor een hypotheekaanvraag hebben we een “Tussentijdse cijfers/prognose 2023 opgesteld door een boekhouder/accountant” nodig

Met spoed boekhouder/accountant gezocht voor prognose 2023

Geplaatst: 20 nov
Hoi! Ik zoek met spoed een boekhouder of accountant die voor mij een prognose van 2023 kan maken. Het gaat dus in principe alleen om kwartaal 4. De cijfers van de vorige drie kwartalen heb ik al. Alleen: ik heb het vóór maandagochtend nodig. Erg onhandig allemaal, maar dit wordt gevraagd na het bezichtigen van een huurwoning. Is er iemand die dit voor mij in orde kan maken, dus in het…

Eenmanszaak prognose

Geplaatst: 15 nov
Zo snel mogelijk winst en verlies prognose opstellen voor huurcontract
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht