Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Boekhouder voor Nieuw Paardenbedrijf (Duitsland)

Geplaatst op:
28 december 2018 10:45
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
37269
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Deurningen, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een boekhouder die ook in Duitsland een bedrijf kan oprichten.

Het gaat dus niet om een ondernemersplan maar om de boekhoudkundige zaken te regelen en die bijvoorbeeld zou kunnen aangeven welke bedrijfsvorm het meest handig is. De adviezen die een boekhouder altijd geeft eigenlijk.
 
Er is geen deadline.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Jacobine Jacobine 28-12-2018
referentiesterren
20 referenties
Willy Willy 28-12-2018
Alex Alex 28-12-2018

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Boekhouder voor Jaarafsluiting/Aangiftes
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance boekhouder voor de jaarafsluiting en aangiftes.  Wij zijn actief in Rotterdam, Dordrecht en omgeving. Vier werknemers.     Wij zien graag een reactie tegemoet
14 jun
Herberekening Belastingaangifte
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het nalopen van de gedane belastingaangifte, wisselend werk woning aankoop en inkomsten belasting.    Graag contact via mail en niet via telefoon gezien bereikbaarheid.  Budget is in overleg / een vaste prijs is gewenst.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
13 jun
Boekhouder voor Prognose 2019
Beste freelancers,    Ik zoek een boekhouder of accountant, die voor mij een prognose 2019 kan opstellen voor de aanvraag van mijn hypotheek. Wellicht relevante informatie: vele overboekingen, vele afnemers.    Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.
28 mei
Boekhouder voor Opstellen Jaarcijfers 2018 (Spoed)
Beste freelancers,    In verband met de uitval van de eigen boekhouderzijn wij nu met spoed op zoek naar freelancer voor het opstellen van de jaarscijfers 2018.    Omzet rond de 1,2 miljoen. Holding met meerdere bv's.   Jaarcijfers voorgaande jaren uiteraard aanwezig.     Wij zien graag een reactie tegemoet.
24 mei
Financieel Administratief Medewerker (Boekhouden)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een financieel administratieve medewerker die 2-4 uur per maand de boekhouding bijwerkt in ons online boekhoudsysteem. Wij werken volledig online.    Het grootste deel van de boekhouding is geautomatiseerd, wij zoeken iemand voor de volgende taken:    Verwerken van boekstukken…
24 mei
Boekhouder voor Jaarlijkse Aangifte en Advies
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder.    Ik heb een webshop in Rotterdam en ik voer zelf de stukken in en doe zelf de BTW-aangiften. Maar voor de jaarlijkse aangifte heb ik een deskundige nodig. En soms voor advies.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
3 mei
Boekhouder voor Aangiften en Jaarrekeningen (Yuki)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance boekhouder die met Yuki werkt.  Het gaat om het doen van de aangiftes en jaarrekeningen.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
1 mei