Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Biografie over mijn Jeugd

Opdracht ID: 52552

Budget: > € 2000
Geplaatst: 17-02-2023
Reacties: 5
Locatie: Vessem, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 24-02-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die mijn leven tot dus ver wil vertellen in boekvorm. Ik ben 34 jaar en heb al heel wat mee moeten maken. 

Om de basis van het verhaal kort uit te leggen, ik ben als heel jong kind meerdere malen misbruikt door een oom. Dit heb ik rond mijn 10e aan mijn ouders vertelt. Zij hebben toen de desbetreffende oom hiermee geconfronteerd en hij heeft ook meteen bekend. 

Je denkt dan, zo dat is opgelost.
Maar niets is minder waar...mijn ouders hebben verder nooit iets met het misbruik gedaan.
De oom kwam nog "gewoon" op bezoek en ik mocht/kon er niet over praten.

Je begrijpt wel dat dit het verdere leven van mij aardig heeft beïnvloed.
Sex, drugs, een abortus, verkeerde mannen en noem het maar op. Van voorgaande gebeurtenissen en mijn zoektocht naar: wie ben ik nou? Heb ik altijd gezegd: je zou er een boek over kunnen schrijven...

Wat ik heel belangrijk vindt is dat het geen triest verhaal wordt. Ik heb veel ellende meegemaakt, maar ik heb ook altijd geweten dat ik er wel kom. 

Een verhaal van ellende, maar ook veel kracht! 

Mijn voorkeur gaat uit naar niet publiceren, want wie wil dit nou lezen?  Ik wil het vooral schrijven voor mijn 2 dochters en hele dierbare vrienden. Opdat zij mij beter gaan begrijpen.

Hopelijk vind ik een klik met een schrijver waarmee ik mijn duistere jeugd herinneringen durf te delen. 
Ik heb namelijk een hele lange tijd dagboeken bijgehouden en deze liggen nu op zolder. Ik ben eerlijk gezegd te bang om er in te lezen (daar staan namelijk al mijn puurste gedachtes en gevoelens in), zelfs mijn man mag er niet in lezen. Maar het zou me wel helpen in een stukje verwerking. Als het boek af is kan ik ze eindelijk verbranden. 

Ben als schrijver niet bang dat het therapie sessies worden, die heb ik al genoeg gehad. Ik kan tegenwoordig best wel met een nuchtere en humoristische blik kijken naar het geheel. 

Hopelijk vinden we een klik.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (5)

Timo
Timo
17-02-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bastiaan
Bastiaan
17-02-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bernard
Bernard
17-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Sharona
Sharona
21-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Jan
Jan
23-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance creatief schrijven opdrachten

Reis/toerisme en camping- journalisten

Geplaatst: 18 jun
Voor het Interdijk Media team zoeken wij leuke reis/toerisme tekstschrijvers- journalisten(m/v) voor het maken van interviews/reportages op campings (meerdere op 1 dag/3.000-4.000 woorden p.dag) , steden (NL en Buitenland) en op beurzen (product- interviews en teksten caravans, campers, accessoires.)

Spoed tekstschrijven voor drie vacatures

Geplaatst: 2 jun
Voor een landingspagina zijn wij opzoek naar een tekstschrijver voor drie vacatures in de horeca. Aangezien wij opzoek zijn naar nieuw personeel heeft het haast. Wij willen graag dat de vacatures aantrekkelijk worden geschreven. Ook moeten de teksten gebruikt kunnen worden op de sociale media.

Ghostwriter voor het schrijven van een biografie

Geplaatst: 14 jun
Beste schrijvers, Ik ben benaderd door een uitgever voor het schrijven van een boek. De outline businesscase is dat het gaat over mijn ervaringen/avonturen bij verschillende specialistische overheidsinstanties. De rode draad van het boek is, naast een inkijk in de “verborgen wereld” (titel van het boek wordt: verborgen werkelijkheid), is mijn persoonlijk verhaal. Dit is een verhaal van…

Copywriter Website kerstpakketten

Geplaatst: 10 jun
Beste freelancers, Ik heb een leuke opdracht binnen gekregen, wat wellicht wat voor jou kan zijn. Het gaat om 1 homepagina en 9 categorie pagina’s voor een bedrijf dat kerstpakketten verkoopt. De categorieën zijn als volgt: • Duurzaam kerstpakket • Vegan kerstpakket • Gezond kerstpakket • Biologisch kerstpakket • Alternatief kerstpakket • Fairtrade kerstpakket…

Mailchimp expert gezocht!

Geplaatst: 13 jun
We zijn opzoek naar een ‘mailchimp expert’. Kan jij een mooie opmaak maken, ben je conceptmatig sterk en een goede tekstschrijver? Dan neem ik graag contact met je op! 

Hulp of schrijver gezocht voor boek

Geplaatst: 3 jun
Beste schrijvers, ik ben een vrouw van 51 en ben getrouwd met een man van 61 jaar. Wij hebben beide voor de overheid gewerkt en hier hele nare ervaringen mee gehad, vooral aan het eind. Sinds onze relatie vechten wij al tegen de overheid en rechtstaat waarbij wij keer op keer aan het kortste eind, denk bijvoorbeeld aan intimidatie en pestgedrag op werkplek, afdoening PTSS dienstongeval, vechtscheiding…

Begeleidingsplan Social Work MBO 4

Geplaatst: 30 mei
Beste freelancers, Ik moet voor mijn opleiding Social Work MBO-4 een begeleidingsplan schrijven maar ik heb geen idee waar ik moet starten. Er zijn criteria voor die ik toe zal sturen. Ik zoek dus iemand die deze voor mij kan maken. Tarief is bespreekbaar.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht