Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Biografie over mijn Jeugd

Opdracht ID: 52552

Budget: > € 2000
Geplaatst: 17 feb
Reacties: 5
Locatie: Vessem, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 24 feb
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die mijn leven tot dus ver wil vertellen in boekvorm. Ik ben 34 jaar en heb al heel wat mee moeten maken. 

Om de basis van het verhaal kort uit te leggen, ik ben als heel jong kind meerdere malen misbruikt door een oom. Dit heb ik rond mijn 10e aan mijn ouders vertelt. Zij hebben toen de desbetreffende oom hiermee geconfronteerd en hij heeft ook meteen bekend. 

Je denkt dan, zo dat is opgelost.
Maar niets is minder waar...mijn ouders hebben verder nooit iets met het misbruik gedaan.
De oom kwam nog "gewoon" op bezoek en ik mocht/kon er niet over praten.

Je begrijpt wel dat dit het verdere leven van mij aardig heeft beïnvloed.
Sex, drugs, een abortus, verkeerde mannen en noem het maar op. Van voorgaande gebeurtenissen en mijn zoektocht naar: wie ben ik nou? Heb ik altijd gezegd: je zou er een boek over kunnen schrijven...

Wat ik heel belangrijk vindt is dat het geen triest verhaal wordt. Ik heb veel ellende meegemaakt, maar ik heb ook altijd geweten dat ik er wel kom. 

Een verhaal van ellende, maar ook veel kracht! 

Mijn voorkeur gaat uit naar niet publiceren, want wie wil dit nou lezen?  Ik wil het vooral schrijven voor mijn 2 dochters en hele dierbare vrienden. Opdat zij mij beter gaan begrijpen.

Hopelijk vind ik een klik met een schrijver waarmee ik mijn duistere jeugd herinneringen durf te delen. 
Ik heb namelijk een hele lange tijd dagboeken bijgehouden en deze liggen nu op zolder. Ik ben eerlijk gezegd te bang om er in te lezen (daar staan namelijk al mijn puurste gedachtes en gevoelens in), zelfs mijn man mag er niet in lezen. Maar het zou me wel helpen in een stukje verwerking. Als het boek af is kan ik ze eindelijk verbranden. 

Ben als schrijver niet bang dat het therapie sessies worden, die heb ik al genoeg gehad. Ik kan tegenwoordig best wel met een nuchtere en humoristische blik kijken naar het geheel. 

Hopelijk vinden we een klik.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (5)

Timo
Timo
17-02-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bastiaan
Bastiaan
17-02-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bernard
Bernard
17-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Sharona
Sharona
21-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Jan
Jan
23-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance creatief schrijven opdrachten

Scriptschrijver voor Short Movie (Nijmegen)

Geplaatst: 27 feb
Beste freelancers, Voor onze stichting (wij werken met jonge vluchtelingen) starten wij samen met de jongeren een filmproject. We gaan 3 short movies maken. Wij zoeken voor deze 3 films een script schrijver. Wij zijn in Nijmegen gevestigd. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Autobiografie Schrijven over Vrouw van 23

Geplaatst: 3 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een schrijver voor een autobiografie van een autistisch/hooggevoelig/psychose gevoelig/schizofreen, mogelijk paranormaal, meisje van 23 dat meerdere zelfmoordpogingen heeft gedaan, wordt weggepest van de universiteit, vervolgens door niemand geloofd wordt en door familie meer dan een maand naar een gesloten afdeling op de HIC, high intensive care wordt gestuurd.…

Profielomschrijvingen Schrijven (Arnhem)

Geplaatst: 10 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vlot en jong persoon uit Arnhem en omgeving die goede anonieme profielen kan schrijven, zodat ik mij meer kan richten op de intakegesprekken en het matchen van vrijgezellen. De profielomschrijving past op 1 A4 en wordt gemaakt aan de hand van mijn aantekeningen intakegesprek met de vrijgezel. Hiervoor wil ik wel eerst een kennismaking of er een klik is en…

Hulp bij Speech Schrijven

Geplaatst: 13 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een speech kan schrijven voor een diner, waar collega’s met hun partner komen. Ik heb voldoende woorden, stukjes en informatie. Kan jij mij helpen? Dan hoor ik graag van je!

Freelance Journalisten Limburg of Noord Brabant

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Voor een landelijk magazine over naaktrecreatie en wellness ben ik op zoek naar freelance journalisten in de regio's Noord-Brabant en Limburg. Onze freelancerspool kan in die hoek van Nederland uitbreiding gebruiken. Momenteel is er op zeer korte termijn al een concrete opdracht: een review van 800 woorden over een saunacomplex in Maastricht. Daarvoor dien je het saunacomplex…

Tekst voor Toeristen Gids

Geplaatst: 19 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een pakkende tekst voor zzp toeristen gids voor 3 steden. Interesse? Dan hoor ik graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht