Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Biografie over mijn Jeugd

Opdracht ID: 52552

Budget: > € 2000
Geplaatst: 17 feb
Reacties: 5
Locatie: Vessem, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 24 feb
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die mijn leven tot dus ver wil vertellen in boekvorm. Ik ben 34 jaar en heb al heel wat mee moeten maken. 

Om de basis van het verhaal kort uit te leggen, ik ben als heel jong kind meerdere malen misbruikt door een oom. Dit heb ik rond mijn 10e aan mijn ouders vertelt. Zij hebben toen de desbetreffende oom hiermee geconfronteerd en hij heeft ook meteen bekend. 

Je denkt dan, zo dat is opgelost.
Maar niets is minder waar...mijn ouders hebben verder nooit iets met het misbruik gedaan.
De oom kwam nog "gewoon" op bezoek en ik mocht/kon er niet over praten.

Je begrijpt wel dat dit het verdere leven van mij aardig heeft beïnvloed.
Sex, drugs, een abortus, verkeerde mannen en noem het maar op. Van voorgaande gebeurtenissen en mijn zoektocht naar: wie ben ik nou? Heb ik altijd gezegd: je zou er een boek over kunnen schrijven...

Wat ik heel belangrijk vindt is dat het geen triest verhaal wordt. Ik heb veel ellende meegemaakt, maar ik heb ook altijd geweten dat ik er wel kom. 

Een verhaal van ellende, maar ook veel kracht! 

Mijn voorkeur gaat uit naar niet publiceren, want wie wil dit nou lezen?  Ik wil het vooral schrijven voor mijn 2 dochters en hele dierbare vrienden. Opdat zij mij beter gaan begrijpen.

Hopelijk vind ik een klik met een schrijver waarmee ik mijn duistere jeugd herinneringen durf te delen. 
Ik heb namelijk een hele lange tijd dagboeken bijgehouden en deze liggen nu op zolder. Ik ben eerlijk gezegd te bang om er in te lezen (daar staan namelijk al mijn puurste gedachtes en gevoelens in), zelfs mijn man mag er niet in lezen. Maar het zou me wel helpen in een stukje verwerking. Als het boek af is kan ik ze eindelijk verbranden. 

Ben als schrijver niet bang dat het therapie sessies worden, die heb ik al genoeg gehad. Ik kan tegenwoordig best wel met een nuchtere en humoristische blik kijken naar het geheel. 

Hopelijk vinden we een klik.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (5)

Timo
Timo
17-02-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bastiaan
Bastiaan
17-02-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bernard
Bernard
17-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Sharona
Sharona
21-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Jan
Jan
23-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance creatief schrijven opdrachten

Autobiografie

Geplaatst: 18:05
Beste freelancers, Ik wil heel graag een autobiografie schrijven. Ik heb nogal een bewogen leven achter de rug. Ik zoek iemand die me bij de hand wil nemen. Het schrijfproces in stukjes hakt en met wie ik het kan hebben over in welke persoon ik het schrijf. En op wat voor manier. Iemand die me helpt om het behapbaar te krijgen en die me stimuleert. Ik ben vaker al alleen begonnen maar ik kom maar…

Wie wilt mij helpen schrijven voor een boek?

Geplaatst: 16:45
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die het verhaal van mij duidelijk kan vast leggen op papier. ik heb zelf al wel een paar briefjes maar ik zou het graag wat duidelijker en lekkerder lees baar willen hebben. Ik zou mijn verhaal graag aan de wereld willen vertellen. Dat verhaal wil ik uit eindelijk uit geven in een boek.

Non fictie boek

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik wil een non fictie boek laten schrijven van pakweg 300 woorden. Over actualiteiten in de politiek en mensen in het publieke spectrum.

Biografie over mijn moeder

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij wilt helpen met een biografie te schrijven. Een biografie over mijn overleden moeder, mijn moeder verdient een platform. Waarom, omdat haar verhaal uniek is en dat het een inspiratie voor anderen mensen kan zijn want dat was ze.

Freelance redacteur/ schrijfcoach voor non-fictie

Geplaatst: 13 sep
Ik ben aan het schrijven over wat ik heb meegemaakt in een periode van 5 jaar: borstkanker, mijn man ontmoet, reizen, man ziek, getrouwd, man overleden, daarna zijn kindje gekregen; een dochtertje die als twee druppels op hem lijkt. Het verhaal bevat romantiek, verdriet, humor en hoop. Ik meen dat er voor elke lezer wel iets herkenbaars in zit. Ik zou heel erg graag hulp hebben bij het schrijven;…

Creatieve tekstschrijver

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je 2.5 euro cent per woord. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Inspirerend E-book Schrijven

Geplaatst: 5 sep
Beste, We zijn op zoek naar een getalenteerde ghostwriter om een inspirerend e-book te schrijven dat zich richt op persoonlijke groei, empowerment en holistisch welzijn. Dit e-book is bedoeld voor individuen die hun zelfvertrouwen willen vergroten, zelftwijfel willen overwinnen en streven naar een holistische benadering van welzijn. Het e-book moet informatief en boeiend zijn, met praktische inzichten…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht