Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Bestaand Logo Aanpassen of Opnieuw Maken

Geplaatst op:
31 januari 2019 06:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
37749
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Almere, Flevoland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar designer die bestaand logo kan aanpassen (is in jpg) of opnieuw maken en daarbij nog 2 bijpassende logo's maken.

Wij zijn bedrijf in Almere en reeds in het bezit van een bedrijfslogo.Er zijn veranderingen gaande en daarom op zoek naar een designer.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Pepijn Pepijn 31-01-2019
referentiesterren
5 referenties
Lianne Lianne 31-01-2019
referentiesterren
3 referenties
Gino Gino 31-01-2019
referentiesterren
24 referenties
Jeroen Jeroen 31-01-2019
referentiesterren
3 referenties
Eva-Sophie Eva-Sophie 31-01-2019
referentiesterren
3 referenties
Angela Angela 31-01-2019
referentiesterren
2 referenties
Hella Hella 31-01-2019
referentiesterren
5 referenties
Hilde Hilde 31-01-2019
Eddy Eddy 31-01-2019
referentiesterren
9 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ontwikkeling van Logo voor Liefdesdokter
Beste freelancers,    Gezocht: iemand die even verder wil stoeien met wat ideetjes die ik heb bijgevoegd in de bijlage voor een logo. Beetje vintage/retro maar met een nieuwe gloed. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk.    Ik ga als liefdesdokter consulten geven op bruiloften, begrafenissen en kleine evenementen.   …
16 aug
Uitwerken van Logo en Huisstijl
Beste freelancers,    Graag wil ik onderstaande info verwerkt in een professionele presentatie van mijn bedrijf.    1. Ik heb een eigen gemaakte logo die ik professioneel wil gaan gebruiken op mijn briefpapier e.d.  2. Ik heb een drieluik over het product dat ik op de markt wil brengen. Gegevens van de drieluik wil ik verwerkt…
13 aug
Nieuw Logo en Huisstijl voor Stoere Frietwinkel
Beste freelancers,    Sinds anderhalf jaar runnen wij een kleine ambachtelijke frietmakerij in Wageningen. Verse aardappels. super sauzen, ambachtelijke kroketten en veel vegan/vegetarische opties.    Het pand is stoer. Glas staal en beton. De bedrijfskleding is stoer. Rode flanellen houthakkers shirts  Inventaris stoer hout…
9 aug
Ontwerp voor Restaurant Logo
Beste freelancers,    Ik heb een restaurant. Ik verkoop broodjes, pizza's, pasta, koffie, frisdranken etc. Ik wil graag voor rond de 350 euro een logo laten ontwerpen voor mijn bedrijf.    Graag een offerte inclusief portfolio.
30 jul
Logo Gezocht voor Finse Artikelen
Beste freelancers,    Wij zijn een klein VOF-je die naast onze dagelijkse baan authentieke Finse artikelen importeert. Met name sieraden uit Fins Lapland.    Paar dingen die misschien in het logo terug kunnen komen zijn, Finland, noorderlicht, poolcirkel.    Graag een reactie indien je ons verder kunt helpen.
29 jul
Creatieveling Gezocht voor Logo en Facebookomslag
Beste freelancers,    Op zoek naar een logo en een Facebookomslag.    Als life coach voor multiculturele jongvolwassenen ben ik op zoek naar een logo en een facebookomslag.  Ik zoek een echte creatieveling.    Let's talk voor overige informatie. 
17 jul
Ontwerp Logo en Promotiemateriaal van Kliniek
Beste freelancers,    Voor de opening van een kliniek zijn wij op zoek naar promotiemateriaal.    Het promotiemateriaal moet bestaan uit de volgende onderdelen: Bedrijfslogo ontwerpen 5000 visitekaartjes 2 x stempel 500 pennen 2000 flyers 3D logo voor binnen B: 2 m H: 70cm (voor op de muur) piepschuim, chroom of plastic. Logo sticker…
15 jul