Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Begeleiding bij een ACM Vergunning Aanvraag

Geplaatst op:
10 januari 2019 11:25
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Overige Analyse & Advies
Opdracht ID:
37438
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 100 p.u.
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan begeleiden in de ACM vergunning aanvraag.

Wij zijn als onderneming een nieuw project begonnen. Waarbij wij zelf als energieleverancier gas en stroom willen leveren aan bedrijven en particulieren.
Hiervoor willen wij een energieleveringsvergunning aanvragen bij de ACM. (https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/energie/energiebedrijven/vergunningen/energievergunning-aanvraag-en-behandeling)

De aanvraag omvat het omschrijven van de eisen aan de administratieve organisatie en interne controle (AO/IC) in ons bedrijf:

De stappen van de aanvraag bestaan uit het invullen van enkele aanvraagformulieren:
(https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/energie/energiebedrijven/vergunningen/energievergunning-aanvragen)

De eerste stap door de freelancer is voor ons om alle eisen en vereisten van de aanvraag in kaart te brengen. Deze gegevens zullen wij aanleveren, waarna de freelancer alle aanvraagformulieren voor ons mag invullen. Deze zullen wij later zelf indienen.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Ewoud Ewoud 10-01-2019
referentiesterren
19 referenties
Jacobine Jacobine 10-01-2019
referentiesterren
18 referenties
Wim Wim 23-01-2019
referentiesterren
2 referenties
Mars Mars 28-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Arjan Arjan 29-01-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan Goedkeuren
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mijn ondernemingsplan van 13 pagina's op zeer korte termijn kan goedkeuren.    Het moet wel iemand zijn die bij het NOAB geregistreerd staat. Wie zou dit voor me willen doen?  Een vaste prijs is gewenst.    Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
12 mrt
Ondersteuning en Feedback bij Kleinschalig Onderzoek
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij ondersteuning en feedback kan geven bij een kleinschalig onderzoek.    Momenteel ben ik bezig met een kleinschalig kwalitatief onderzoek naar veiligheidsbeleving van een groep vluchtelingen (6 respondenten). Ik voel me een beetje onzeker over wat ik tot nu toe heb.…
20 feb
Coderen en Labelen Kwalitatief Onderzoek
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het labelen en coderen van 12 interviews met evt. behulp van het beschikbare theoretisch kader.    Betreft dus een kwalitatief onderzoek. Het betreft vier setjes van drie interviews. Een setje zijn drie afzonderlijke interviews van een klant, zijn/haar behandelaar en…
18 feb
Proces Optimalisatie 'van Aanmelding tot Aankoop'
Beste freelancers,    Voor een leden programma zoeken wij een freelancer welke advies, analyse en feedback kan geven.    Daarnaast ook kan 'bijschaven' waar nodig. Liefst ook kan voorzien van goede teksten en graphics.  Gaat om het proces nalopen van aanmelden tot aankopen, het checken van de routing, communicatie proces…
6 feb
Interviews Coderen en Analyseren (Spoed)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer om mijn kwalitatieve interiews te coderen en te analyseren.    Ik heb hierbij snel hulp nodig.  Belangrijk is verder dat het zowel engelstalige als nederlandse data betreft.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
25 jan
Consultant/Mediator voor Uniek Project
Beste freelancers,    Voor een project in Kenia zoeken wij een consultant/mediator voor het verkrijgen van subsidie,(crowd)funding, donatie, sponsering, investeerders.    Het gaat hier om een uniek project die voor een specifieke doelgroep geldt, die door genieten de bevolking in Afrika aan het werk,scholing,en een betere leef omgeving…
22 jan