Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Beedigd Vertaler voor Onderzoeksbureau (Eng - NL)

Geplaatst op:
10 mei 2019 09:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
39113
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 300
Locatie:
0800

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een beëdigde vertaler/vertaalster Engels-Nederlands voor het vertalen van diverse artikelen die onze organisatie heeft uitgevoerd.
De artikelen zijn uit de categoriën: Apps, Tech, Software en kenmerken van software.

De eisen voor de freelancer zijn dat je in het bezit moet zijn van een vertaaldiploma Engels-Nederlands en beëdigd moet zijn en aantoonbare ervaring hebt in deze categoriën en SEO kennis hebt. Het gaat om een lopend project waar regelmatig vertaalwerk voor nodig is. Wij zoeken dus iemand voor de langere termijn.

Ons budget is €0,12 per woord en de artikelen hebben rond de 1500 woorden. Alleen kandidaten met de genoemde kenmerken worden in aanmerking genomen. Mocht je interesse hebben, dan horen we graag van je!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Vertalen Zakelijke Whitepaper (NL-EN)
Beste Freelancers,    Ik ben op zeer korte termijn op zoek naar iemand die een whitepaper van ons bedrijf kan vertalen van het Nederlands naar het Engels.    Afhankelijk van jouw beschikbaarheid gaat het om een whitepaper van 9 of 13 pagina's. Zakelijk schrijven is een vereiste.    Deadline: 23-05-2019, de opdracht…
20 mei
SLA Document Vertalen (NL-EN)
Beste freelancers,    Wij willen onze SLA (service level agreement) graag laten vertalen van het Nederlands naar het Engels.    Het document bevat zo'n 2700 woorden en heeft een juridische grondslag.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
20 mei
MS Word Document Vertalen (NL-DU)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een MS Word document a 1315 woorden van het Nederlands naar Duits ten behoeve van website. (algemene tekst voor recreatie )    Graag iemand met Duits als moedertaal.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
8 mei
Vertalen van Dagboek van Nederlands naar het Engels
Beste freelancers,    Mijn oma heeft een dagboek bijgehouden tussen 1930 en 1955. Het is een met de hand geschreven dagboek met foto’s ertussen geplakt. Het dagboek speelt zich af in Nederland en Indonesië inclusief de oorlogsjaren in Indonesië.    Ik heb familie in de usa die het graag in het Engels wil, daarom…
6 mei
Vertaler voor Vertalen en Herschrijven van Artikelen (EN-NL)
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een vertaler die Engelse artikelen kan vertalen in Nederlandse artikelen.    De Engelse artikelen zullen wij aanleveren. Het gaat er om dat de artikelen herschreven worden op een leuke creatieve manier, passend bij onze huisstijl.    Maandelijks gaat het om ongeveer 4 artikelen. …
2 mei
Native Engelse Ghostwriter Gezocht
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een native Engelse ghostwriter voor ons bedrijf (een grote multinational). Hieronder is de Engelstalige opdrachtomschrijving terug te vinden:    Need an english native-level ghostwriter for a long-term project for our multinational company. We need a series of long-form articles (on different…
1 mei