Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Bedrijfsvideo voor Dierenopvang

Opdracht ID: 52387

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 24 jan
Reacties: 2
Locatie: Groenekan, Utrecht
Laatst gewijzigd: 24 jan
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een vakantie opvang voor konijnen, knaagdieren en vogels. In 2001 zijn we begonnen. Helaas werden er destijds elke schoolvakantie konijnen en kippen gedumpt.

Als echte dierenliefhebbers vonden we dit natuurlijk zielig en ook niet kunnen. Mijn moeder is toen rond gaan vragen (bij de buren, die een honden- en kattenpension hebben, bij mijn opa die een kinderboerderij had) of er wel eens vraag naar was om tijdens de vakanties op konijnen/cavia's/kippen/vogels te passen. Beide zeiden ze ja, maar zij hadden er geen plek voor.

Mijn moeder is toen naar de Gemeente gegaan en gevraagd of er papieren nodig waren om een opvang te starten voor kleine knaagdieren en vogels. Dit bestond destijds niet en in 2005 is ze hiermee gestart.

Inmiddels bijna 20 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste van Nederland. Dit klinkt misschien heel wat, maar helaas is het inkomen nihil en dus alleen van mijn moeder. Mijn vader doet 's avonds na zijn eigen werk de administratie en samen met mijn zus helpen wij in de drukke zomervakantie mee. Dit kost zoals je dan ook begrijpt onze eigen vakantie.

Nu hebben we sinds kort een brief gekregen van Utrecht Landschap, waarin staat dat we binnen een half jaar moeten stoppen. Ontzettend krom, want op de rest van de laan in het bos zit een boer met koeien, onze buren hebben een honden- en kattenpension en nog iets verderop zit een stalling voor paarden.

Daarnaast nog veel krommer is dat we ooit begonnen zijn omdat er DIEREN GEDUMPT werden...we zijn eigenlijk als een soort goed doel begonnen. Waar moeten al onze klanten dan naartoe als ze niet meer bij ons hun diertje kunnen komen brengen. Er zijn namelijk maar weinig bedrijven die dit doen in Nederland en al helemaal in het midden van het land.

Wij stonden eigenlijk op het punt om een bedrijfsvideo te gaan maken. Alleen na dit bericht zitten we met ons handen in het haar. Mijn idee is eigenlijk om juist een bedrijfsvideo te maken, maar waarbij niet als "eigenaren" de held zijn, maar juist het konijn.

Om het Empowerment Stories principe erbij te pakken:
Held = dat is een konijn
Droom = droom van het konijn is een heerlijke vakantie bij ons
Mentor/helpers = dat zijn wij als team
Hindernis = dat het konijn een vakantieplekje zoekt

Beetje zoals de kerstvideo van AH, paar jaar geleden met de hamster
https://www.youtube.com/watch?v=QS_E9ndzz1U

Deze video is natuurlijk een uitdaging, aangezien het om een konijn gaat. Maar ik denk dat ik deze video (als er veel emotie in zit) goed kan gebruiken als bedrijfsvideo, maar nu helemaal in deze situatie, als we t.z.t. naar de rechter moeten.

Hoor het graag!

Videografen die hebben gereageerd (2)

Thura
Thura
24-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Tamara
Tamara
24-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance video en filmopdrachten

Trouwvideograaf Gezocht in Schagen

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een videograaf die onze bruiloft op 8 april 2023 wil vastleggen. Tijdstip 13:00-21:00. Omdat de trouwdatum buiten het trouwseizoen valt, zijn we op zoek naar een budget rond 1000,-. Interesse? Reageer direct!  

Product Videograaf Gezocht

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Wij hebben een bedrijf in de e-commerce, nu iets meer dan een jaar. Voor onze producten hebben we een hele goede productfotograaf, maar voor bepaalde producten zijn we op zoek naar een productvideograaf. Dit om de beleving van de klant beter te maken. Als je ervaring hebt met het maken van een video en het bewerken ervan, neem dan contact met ons op. Wij zijn op zoek naar iemand…

Spoedklus Filmopname (Zakelijk) in Bussum

Geplaatst: 25 jan
Beste freelancers, Een trainingsbureau heeft een spoedklus in verband met ziekte. We zoeken iemand die een kennisclip kan opnemen op film aanstaande donderdag (26 januari 2023) om 10.30 uur in Bussum. Het gaat om het filmen (plus geluid) van deze kennisclip, het technische gedeelte dus. De kennisclip wordt als opleidingsmateriaal gebruikt voor een opleiding die wij aanbieden. Je filmt een spreker…

Videograaf Gezocht voor Bruiloft in Eindhoven

Geplaatst: 20 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een videograaf voor een bruiloft op 25 maart in Eindhoven. Mag ook iemand zijn die ervaring op wil doen met het filmen van een bruiloft.  Heb je interesse, dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Marketing Filmpje voor Duurzame Fietslampjes

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Als marketing manager ben ik opzoek naar iemand die goed kan filmen/content kan maken. Over ons Wij verkopen duurzame fietslampjes die zichzelf opladen door zonlicht. Ik ben op zoek naar iemand die een content/kort filmpje voor ons kan maken die we kunnen gebruiken als reclame op Facebook en Instagram (reels) en evt. op TIKTOK. We hebben al ideetjes over wat voor shots we willen…

Video Editor met Passie voor Outdoor

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een videograaf/video editor. Ik maak sinds enige tijd video's van mijn hikes en andere outdoor activiteiten maar ik zoek nu een professional. Ik ben op zoek naar iemand met veel ervaring, creativiteit en gedrevenheid. Iemand met passie voor outdoor en natuur. Ik ben niet op zoek naar een klusser maar iemand die video's kan maken die je op TV zou kunnen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht