Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Bedrijfsvideo voor Dierenopvang

Opdracht ID: 52387

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 24-01-2023
Reacties: 1
Locatie: Groenekan, Utrecht
Laatst gewijzigd: 24-01-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een vakantie opvang voor konijnen, knaagdieren en vogels. In 2001 zijn we begonnen. Helaas werden er destijds elke schoolvakantie konijnen en kippen gedumpt.

Als echte dierenliefhebbers vonden we dit natuurlijk zielig en ook niet kunnen. Mijn moeder is toen rond gaan vragen (bij de buren, die een honden- en kattenpension hebben, bij mijn opa die een kinderboerderij had) of er wel eens vraag naar was om tijdens de vakanties op konijnen/cavia's/kippen/vogels te passen. Beide zeiden ze ja, maar zij hadden er geen plek voor.

Mijn moeder is toen naar de Gemeente gegaan en gevraagd of er papieren nodig waren om een opvang te starten voor kleine knaagdieren en vogels. Dit bestond destijds niet en in 2005 is ze hiermee gestart.

Inmiddels bijna 20 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste van Nederland. Dit klinkt misschien heel wat, maar helaas is het inkomen nihil en dus alleen van mijn moeder. Mijn vader doet 's avonds na zijn eigen werk de administratie en samen met mijn zus helpen wij in de drukke zomervakantie mee. Dit kost zoals je dan ook begrijpt onze eigen vakantie.

Nu hebben we sinds kort een brief gekregen van Utrecht Landschap, waarin staat dat we binnen een half jaar moeten stoppen. Ontzettend krom, want op de rest van de laan in het bos zit een boer met koeien, onze buren hebben een honden- en kattenpension en nog iets verderop zit een stalling voor paarden.

Daarnaast nog veel krommer is dat we ooit begonnen zijn omdat er DIEREN GEDUMPT werden...we zijn eigenlijk als een soort goed doel begonnen. Waar moeten al onze klanten dan naartoe als ze niet meer bij ons hun diertje kunnen komen brengen. Er zijn namelijk maar weinig bedrijven die dit doen in Nederland en al helemaal in het midden van het land.

Wij stonden eigenlijk op het punt om een bedrijfsvideo te gaan maken. Alleen na dit bericht zitten we met ons handen in het haar. Mijn idee is eigenlijk om juist een bedrijfsvideo te maken, maar waarbij niet als "eigenaren" de held zijn, maar juist het konijn.

Om het Empowerment Stories principe erbij te pakken:
Held = dat is een konijn
Droom = droom van het konijn is een heerlijke vakantie bij ons
Mentor/helpers = dat zijn wij als team
Hindernis = dat het konijn een vakantieplekje zoekt

Beetje zoals de kerstvideo van AH, paar jaar geleden met de hamster
https://www.youtube.com/watch?v=QS_E9ndzz1U

Deze video is natuurlijk een uitdaging, aangezien het om een konijn gaat. Maar ik denk dat ik deze video (als er veel emotie in zit) goed kan gebruiken als bedrijfsvideo, maar nu helemaal in deze situatie, als we t.z.t. naar de rechter moeten.

Hoor het graag!

Videografen die hebben gereageerd (1)

Thura
Thura
24-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance video en filmopdrachten

Camera man/vrouw voor het maken van YouTube commercials

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken hulp bij het maken van kleine commercials voor bijv. YouTube. Het is voor een klusplatform waarbij consumenten een klus plaatsen waar klusbedrijven op kunnen reageren. We hebben enkele leuke ideetjes... Maar nu nog een cameraman/vrouw en iemand die dit mooi monteert. Samen mooie kleine commercials maken... Denk gerust mee, alles is welkom...  

Tiktok filmpje maken

Geplaatst: 15 mei
Hi, ik ben voor morgenmiddag om 16 uur op zoek naar iemand die een tiktok filmpje voor mij kan maken? Het is op een school evenement in Den Haag. Het is bedoeld als promotie filmpje en beleving wat we doen. Mag opgenomen worden met bijvoorbeeld een nieuwe versie Iphone. Wie heeft hier ervaring mee en kan morgenmiddag? Alvast bedankt.  

Videograaf newbornshoot

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor een newborn shoot in Amsterdam op zaterdag 25 mei aanstaande.

Videograaf gezocht

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een videograaf die eventueel ook foto's maakt. Budget is 100-max 300. Het is voor een verjaardagsfeestje op 3 mei 2024 in hoofddorp.  

Foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots.

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Opzoek naar een foto/videograaf voor het maken van product/sfeer foto's. Daarnaast video beelden van de producten/sfeer. Foto/video worden gebruikt voor de webshop en social media. Het gaat om een jong Cosmetics merk voor vrouwen met een droge en gevoelige huid.  Opzoek naar iemand met ervaring in cosmetica shoots. Mvg Jim 

Videograaf bruiloft

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor onze trouwceremonie in Ewijk op 27 september 2024. We hebben een fotograaf voor de hele dag, maar zouden specifiek de ceremonie en de borrel daarna ook op video willen vastleggen. Duur: 2/3 uur Budget: 500 euro Resultaat: een kort filmpje/clip van enkele minuten  

Foto/video voor een cosmetica vrouwen lijn.

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Gezocht foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots. Video: uitleg/gebruik video van 3 producten voor op de webshop/socials. (eventuele optie, interview video) Foto: Gebruik beelden en sfeer beelden voor op de webshop/socails Ik hoor graag of ik hier mee geholpen kan worden! Mvg Jim
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht