Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Bedrijfsvideo voor Dierenopvang

Opdracht ID: 52387

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 24 jan
Reacties: 1
Locatie: Groenekan, Utrecht
Laatst gewijzigd: 24 jan
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een vakantie opvang voor konijnen, knaagdieren en vogels. In 2001 zijn we begonnen. Helaas werden er destijds elke schoolvakantie konijnen en kippen gedumpt.

Als echte dierenliefhebbers vonden we dit natuurlijk zielig en ook niet kunnen. Mijn moeder is toen rond gaan vragen (bij de buren, die een honden- en kattenpension hebben, bij mijn opa die een kinderboerderij had) of er wel eens vraag naar was om tijdens de vakanties op konijnen/cavia's/kippen/vogels te passen. Beide zeiden ze ja, maar zij hadden er geen plek voor.

Mijn moeder is toen naar de Gemeente gegaan en gevraagd of er papieren nodig waren om een opvang te starten voor kleine knaagdieren en vogels. Dit bestond destijds niet en in 2005 is ze hiermee gestart.

Inmiddels bijna 20 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste van Nederland. Dit klinkt misschien heel wat, maar helaas is het inkomen nihil en dus alleen van mijn moeder. Mijn vader doet 's avonds na zijn eigen werk de administratie en samen met mijn zus helpen wij in de drukke zomervakantie mee. Dit kost zoals je dan ook begrijpt onze eigen vakantie.

Nu hebben we sinds kort een brief gekregen van Utrecht Landschap, waarin staat dat we binnen een half jaar moeten stoppen. Ontzettend krom, want op de rest van de laan in het bos zit een boer met koeien, onze buren hebben een honden- en kattenpension en nog iets verderop zit een stalling voor paarden.

Daarnaast nog veel krommer is dat we ooit begonnen zijn omdat er DIEREN GEDUMPT werden...we zijn eigenlijk als een soort goed doel begonnen. Waar moeten al onze klanten dan naartoe als ze niet meer bij ons hun diertje kunnen komen brengen. Er zijn namelijk maar weinig bedrijven die dit doen in Nederland en al helemaal in het midden van het land.

Wij stonden eigenlijk op het punt om een bedrijfsvideo te gaan maken. Alleen na dit bericht zitten we met ons handen in het haar. Mijn idee is eigenlijk om juist een bedrijfsvideo te maken, maar waarbij niet als "eigenaren" de held zijn, maar juist het konijn.

Om het Empowerment Stories principe erbij te pakken:
Held = dat is een konijn
Droom = droom van het konijn is een heerlijke vakantie bij ons
Mentor/helpers = dat zijn wij als team
Hindernis = dat het konijn een vakantieplekje zoekt

Beetje zoals de kerstvideo van AH, paar jaar geleden met de hamster
https://www.youtube.com/watch?v=QS_E9ndzz1U

Deze video is natuurlijk een uitdaging, aangezien het om een konijn gaat. Maar ik denk dat ik deze video (als er veel emotie in zit) goed kan gebruiken als bedrijfsvideo, maar nu helemaal in deze situatie, als we t.z.t. naar de rechter moeten.

Hoor het graag!

Videografen die hebben gereageerd (1)

Thura
Thura
24-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance video en filmopdrachten

Amsterdam local documentary crew - camera, sound, grip

Geplaatst: 12 sep
Hi, Amsterdam local documentary crew needed, shooting 1-5 October around Amsterdam. Camera operator, sound recordist and general grip/swing required. Freelancers with own kit ideal. Daily fee to be negotiated. Working title *** 40min documentary about pioneering LGBT+ activist Bob . Please contact us as soon as possible if available and interested. Local or near to Amsterdam based freelancers…

Content fotograaf

Geplaatst: 30 aug
Vraagstuk content generatie We zoeken op korte termijn een fotograaf met ‘’journalistieke’’ kwaliteiten die mensen voor 1 tot 2 dagen per kwartaal voor de camera krijgt en zo af en toe hun verhaal op papier zet. Wij zijn een scale-up organisatie die zich elke dag inzet om gemotiveerde zij-instromers te koppelen aan een omscholingstraject en werkgever in de techniek. Met als…

Kort Filmpje editen van iPhone beelden

Geplaatst: 2 sep
Ha freelancers, ik zoek een integer iemand die van hele kwetsbare videobeelden van mijn iPhone van mijn 2 baby’s die op de intensive care hebben gelegen ivm vroeggeboorte, tezamen met de beelden die daarna zijn gemaakt tot ze 1 jaar oud zijn, één filmpje kan maken (met geluid op de achtergrond). Ik kan de filmpjes via whatsapp versturen en dan al inknippen naar relevante stukjes…

Product videograaf

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancers, Op zoek naar een professionele videograaf met hoogwaardige apparatuur om duidelijke productvideo's van onze koelkasten te maken met prachtige belichting.  

Gezocht: videobewerking voor- + aftiteling

Geplaatst: 16 aug
Beste freelancers, Als Haagse muzikant maak ik af en toe videoclips, redelijk eenvoudig en zelf geëdit. Nu heb ik geen beschikking over een tool die de voor- en aftiteling laat 'meebewegen' met bepaalde 'voorwerpen'. Ik had laatst van iemand begrepen dat dat 'motion tracking' heet. Ik ben dus op zoek naar een freelancer/bedrijf die dit zou kunnen bewerkstelligen. Liefst…

Foto/videograaf event

Geplaatst: 9 aug
Beste freelancers, Foto/videograaf gezocht voor een launchparty van een nieuw merk. Foto en video van het event. Met een aftermovie. Event duur 2 uur. Graag een totaal prijs inclusief edit etc. Mvg Jim Visscher  

Film Student/Intern Wanted for Investigative Documentary! 

Geplaatst: 8 aug
Film Student/Intern Wanted for Investigative Documentary!  Are you a passionate film student or aspiring filmmaker looking to gain hands-on experience in documentary production? I need your help. About the Project: -  This documentary will capture authentic stories in a run-and-gun, investigative style around the world. -  We're searching for an all-around camera assistant/second…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht