Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Account Management
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

B2B accountmanager sales

Opdracht ID: 53248

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 20-06-2023
Reacties: 1
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 21-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancer,
Als startup ben ik op zoek naar een ervaren B2B accountmanager sales die mij van dienst kan zijn bij de voorbereiding en uitvoering van een kleinschalige B2B behoefteonderzoek onder verschillende mkb bedrijven die tot de potentiële doelgroep behoren (b2c webshops). Daarbij is het doel om 8 vrijblijvende schriftelijke bevestigingen te genereren t.a.v. hun interesse in onze nieuwe facilitaire online serviceformule. Dit onderzoek is van belang, omdat onze serviceformule een gat in de markt is. In verband met de financiering van dit project is derhalve dit onderzoek daarom ook als voorwaarde gesteld.

Aan de hand van een leadlist dient u middels 'koude' telefonische acquisitie deze bedrijven te benaderen en te interesseren voor eventuele deelname aan dit onderzoek. Geinteresseerde bedrijven kunnen vervolgens via een speciale online portal en na het doornemen van onze projectpresentatie aan deze enquête deelnemen door 5 vragen te beantwoorden en deze per mail naar ons te versturen.

Nadere info over dit project (presentatie) en behoefteonderzoek in onderling overleg.

Overige werkzaamheden opdracht:

• Ter voorbereiding doornemen van onze projectpresentatie en uw vakkundige marketing input, feedback, doorvoeren tekstuele aanpassingen, e.d.
• Aanvulling van onze leadlist met potentiële webshops uit uw eigen zakelijk netwerk.
• Het opstellen van een uitnodigende (pitch)mail voor deelname geinteresseerde bedrijven met daarin ook het wachtwoord voor toegang van dit portal.

Doel:
Het binnenhalen van 8 emailbevestigingen waarin deze 8 bedrijven hun eventuele belangstelling vermelden voor onze online serviceformule als dit project van start zal gaan. In deze mail dus ook hun beantwoording op de enquête vragen.

Budget: 400 ex. BTW

Accountmanager freelancers die hebben gereageerd (1)

Dolf
Dolf
21-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance accountmanagement opdrachten

Communicatief sterke Accountmanager gezocht!

Geplaatst: 4 jan
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar een accountmanager die in contact kan staan met onze klanten voor ons marketingbureau. Je bent het aanspreekpunt via whatsapp, telefoon, email en zoom en je bent goed in het tevreden stellen van klanten. Mocht dit interessant klinken voor je dan kom ik graag verder met je in contact om de details te bespreken!

Accountmanager

Geplaatst: 27-12-2023
Beste freelancers, Voor ons marketing bureau zoeken we vanwege sterke groei naar een aantal Nederlandse accountmanagers. Ben jij op korte termijn beschikbaar, of ken jij iemand die hier geschikt voor is? Stuur me dan even een berichtje. Naast klantcontact sta je ook in contact met de media buyers en video graaf over de Facebook ads campagnes. Voor meer info stuur me gerust een bericht.

Accountmanager/vertegenwoordiger in de branche verhuizen

Geplaatst: 22-09-2023
Beste freelancers, Ik ben voor mijn website op zoek naar een accountmanager/vertegenwoordiger die precies weet hoe je een b2b opzet tussen mijn website en verhuisbedrijven/organisaties. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen neem dan contact op en dan plannen we een call in.

Commercieel Value Manager bij neWings

Geplaatst: 11-09-2023
Commercieel Value Manager bij neWings Maak het verschil met neWings en laten we samen de kracht van entrepreneurs vrijzetten als katalysator voor een betere wereld! Wie zijn wij? neWings is meer dan een bedrijf; het is een beweging, een community voor en door entrepreneurs. Wij begrijpen de complexiteit van de ondernemersreis en bieden daarin deskundige begeleiding. Bij ons vinden zij een netwerk…

Communicatie / Marketing leads

Geplaatst: 16-08-2023
Hoi! We zijn op zoek naar iemand die ons één á twee dagen per week kan ondersteunen bij de communicatie (content websites, mailings) en het genereren van marketing leads. We hebben een programmeur en sales medewerker voor je klaar staan om je te ondersteunen in al jouw ideeën. We zijn een klein bedrijf met een kantoor op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk. Hybride werken…

Sales Hunter - Interieur parfum

Geplaatst: 12-07-2023
Beste freelancers, Wij zijn een creatief parfumhuis wat premium interieur parfums ontwikkelt die met onze high-tech geursystemen de mooiste locaties tot leven laten komen. Met een assortiment van op maat ontwikkelde geurproducten zoals kaarsen, room sprays en geurstokjes bieden we sterke merken de mogelijkheid om deze onder hun eigen label op de markt te brengen. We werken met de meest gave retail…

Sales topper

Geplaatst: 24-06-2023
Beste Freelancers, Wij zijn een creatief bureau dat gespecialiseerd is in branding, websites/webshops en marketing. Met het oog op groei in de komende jaren, streven we ernaar om meer opdrachten buiten ons bestaande netwerk aan te trekken. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit MKB-bedrijven. Om ons hierbij te helpen, zijn we op zoek naar een ervaren sales professional met een uitgebreid netwerk.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht