Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Avontuurlijke Grafisch Vormgever Gezocht (Rotterdam)

Geplaatst op:
16 juni 2017 17:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Grafisch Ontwerp
Opdracht ID:
29820
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 40 p.u.
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Avontuurlijke grafisch vormgever gezocht in Rotterdam. Momenteel in een vergevorderd stadium van de ontwikkeling van een reistas met een innovatief wielsysteem. Nu heb ik hulp nodig bij de verdere vormgeving.

De tas is nu in zijn basis ontworpen, maar moet nu tot in de puntjes worden uitgedacht in een moderne en avontuurlijke look. Spreekt dit je aan dan kom ik graag met je in contact. Budget hiervoor is nader over een te komen. Je krijgt veel vrijheid, je zeer beslissend zijn in het uiteindelijke ontwerp en er aan werken wanneer het jou uitkomt.

Ik hoor graag van je.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Bastiaan Bastiaan 16-06-2017
Rogier Rogier 16-06-2017
referentiesterren
1 referentie
Theresa Theresa 16-06-2017

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Design Flyer voor NGO
Beste freelancers,    Wij zijn opzoek naar een grafisch designer voor een (eenvoudige) flyer.  Het is voor een NGO in Den Haag. Werk vanuit huis is eventueel mogelijk.    We zien graag een reactie tegemoet.
26 apr
Poster Opmaken via InDesign
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand met goede kennis van InDesign. Dit omdat ik graag een poster wil maken voor mijn organisatie. Men start van een bestaande poster die ik al eerder heb gemaakt en wil daarvan een nieuwe maken (het mag volledig veranderd worden maar de tekst blijft hetzelfde).    Alvast bedankt!
18 apr
3D Initiaal Maken voor Social Media
Beste freelancers,    Samen met mijn zakenpartner zijn wij voor ons recordlabel opzoek naar een 3D initiaal voor op onze socials maar ook dagelijks gebruik.    Als jij binnen de 50 euro kunt blijven voor deze opdracht ''hit me up'' ;-).    Graag een reactie bij interesse.
18 apr
Vormgeven en Uitbrengen Basisschool Vakantieboek
Beste freelancers,    Wij willen een zomervakantieboek voor leerlingen van groep 7 & 8 uitgeven.     Wat is de bedoeling?  Het gaat om een Full colour boek van 60 pagina's, 30 pagina's dubbelzijdig als dat mogelijk is. We willen dit uitgeven in een ringband, A5 formaat. Het dient mooi vormgegeven te zijn; uitdagend…
17 apr
Ontwerpen van Desktop Wallpaper
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een professionele "desktop (PC) wallpaper / achtergrond" kan maken waar ons logo en andere elementen in terug komen. Op te leveren product is een PNG bestand.    Graag een reactie bij interesse.
17 apr
2D/3D Stand Tekenaar Gezocht (Meerdere Opdrachten)
Beste freelancers,    Gezocht: 2D/3D stand tekenaar (met ervaring) voor meerdere opdrachten    Ik ben op zoek naar een tekenaar die ervaring heeft met beurs stands tekenen. Ik heb op korte termijn 2D en 3D aanzichten nodig voor meerdere klanten. De realisaties moeten waarheidsgetrouw zijn, omdat deze naar aanleiding van de tekening…
9 apr
Ontwerper voor Visualisatie Beursconcept
Beste freelancers,    Wij zoeken een tekenaar die op interieur en architectonisch vlak kan helpen een beursconcept te visualiseren d.m.v. tekeningen.  Wij hebben een aantal ideeën doorgevoerd in twee afbeeldingen/foto's, in deze foto's moeten extra tekeningen gemaakt worden om het idee te verduidelijken.    Heb…
5 apr