Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

AV Technicus

Geplaatst op:
18 mei 2010 12:32
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Film & Video
Opdracht ID:
673
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000
Locatie:
regio Adam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Wij zijn op zoek naar Audio Visuele Freelance Technici.  

Jij zorgt dat het geluid goed is, het licht werkt, de laptops goed functioneren kortom voor de technische kant op verschillende evenementen en/of presentaties.

Wij zoeken iemand die eventueel voor meerdere projecten voor ons kan werken.

20 en 21 mei hebben we ook twee technici nodig met kennis van het volgende apparatuur:

Audio
1
 Sound Systeem - Speakers - Analoge Mixer - EQ - Cabling
1 Lectern Mic
2 Tafel Mics
2 Lapel Mics
2 Handheld Mics

Projection
1 Screen Fast Fold 6 x 8
1 LCD Projector 3K
1 Laptop for PPT presentations included sound cable and DI (interface)


Kan je niet 20 en 21 mei maar wel geïnteresseerd reageer dan ook!

Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Dick Dick 27-09-2010

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Editen van Uitlegvideo van 1 Minuut (Spoed)
Beste freelancers,    Met spoed zijn wij op zoek naar een junior freelance video-editor voor het editen van in totaal 3 uitlegvideo's van 1 minuut per video.    Om je een idee te geven is dit een voorbeeld: www.nedubex.nl/2018/04/16/urenregistratie-in-duitsland/    De deadline per video zijn: morgen 20 juni, vrijdag…
19 jun
Videograaf voor Bruiloft Aanstaande Vrijdag
Beste freelancers,    Ik weet het is heel kort dag. Maar wij zoeken voor onze bruiloft aankomende vrijdag 22-06-2018 in Heemskerk een videograaf die kan filmen van 14:30 tm +-16:00. Het gaat om de aankomst van het bruidspaar en de ceremonie.    Beginnede freelance is voor ons geen probleem.
19 jun
Bruiloftsvideo Maken op 23 juni in Sprimont (België)
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die een bruiloftsvideo kan maken op as zaterdag, 23 juni in Sprimont, Belgie. Van 11-22.00 uur. Product: een compilatie van de dag van een paar minuten en een langere versie met de speeches etc.    Wie is beschikbaar en wat zijn de kosten? We zien graag een offerte tegemoet.
19 jun
Videograaf voor Bruiloft in Rotterdam (14 September)
Beste freelancers,    Voor ons huwelijk op 14 september zoeken wij nog een videograaf. We willen in ieder geval de ceremonie, eventuele speeches en de openingsdans op film hebben. De ceremonie start om 3 uur en zeg dat we tot halverwege de avond (+-21 uur) gefilmd willen hebben. De locatie is Rotterdam. Aan wat voor prijs moeten we dan denken? …
18 jun
Videograaf voor 6 Korte Video's (30 tot 60 Seconden)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een videograaf voor het maken van +/- 6 korte video's van 30 tot 60 seconden. Voor een marketing campagne zijn wij op zoek naar een persoon die een aantal professionele video's kan schieten en editen bij ons op locatie in Amsterdam.    Bij interesse horen wij het graag.
18 jun
Bewegende Sfeerbeelden voor Reisbureau
Beste freelancers,    Voor een bekend Nederlands Reisbureau bewegende sfeerbeelden van alle continenten + bestemmingen die on topic zijn. Met daarbij korte en krachtige teksten (feiten omgeving).    Graag een reactie bij interesse.
18 jun
Videograaf met Spoed (Bruiloft, 24 juni 2018)
Beste freelancers,    Ik trouw op 24 juni in Almere en heb iemand nodig die mijn entree in de zaal (19.00 uur), eerste dans, feestje, taart aansnijden en wat gasten spreken op film voor een korte boodschap kan filmen tot en met een uur of 21.00 Ben jij dan beschikbaar? Zo ja hoeveel zal het kosten? Het hoeft niet gemonteerd te worden. …
18 jun