Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Audio
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Audio Producer Gezocht voor Soundtrack

Opdracht ID: 51103

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 09-06-2022
Reacties: 3
Locatie: Zaltbommel, Gelderland
Laatst gewijzigd: 20-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zoeken een audio producer die deels van bestaande muziek en deels met samples een audio track kan maken voor een promo video van een tribute band uit de jaren 70 tot 90.

Het moet een strakke audio productie worden wat lekker klinkt. Bij voorkeur een vaste prijs afspraak. Het zou top zijn als je gevoel voor muziek hebt en weet hoe je een vette audio track maakt die aanspreekt. Lengte maximaal 60 a 90 seconden. Mogelijk voegen we ook nog een voice-over toe.

Ik zie graag wat voorbeeldwerk tegemoet. Details van de opdracht bespreek ik na het ontvangen van de reacties.

Audio editor freelancers die hebben gereageerd (3)

Myrthe
Myrthe
09-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Lonneke
Lonneke
09-06-2022
18 referenties
Gemiddelde score
9.4
Gavin
Gavin
11-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
5.5

Freelance audio editor opdrachten

Freelancer Gezocht voor Audio Nabewerking

Geplaatst: 28-11-2022
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mijn luisterboeken de audio nabewerking kan doen.  Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Audiovisueel Productie Assistentie in Amsterdam

Geplaatst: 30-05-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar audiovisueel (junior) productie assistentie in Amsterdam op 7 juni van 16:00 tot 21:00 uur. Bijeenkomst van 60 personen. Vergoeding €245 exclusief btw. Ben je geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van je.

Ervaren Vrouwelijke Stemacteur voor Inspreken Audio

Geplaatst: 28-03-2022
Beste freelancers, Ervaren vrouwelijke stemacteur gezocht voor het inspreken van audio in een burn-out cursus. Opnametijd ca 4 uur, in een professionele studio in Woerdense Verlaat. Interesse in deze opdracht? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Vrouwelijke Voice-over Gezocht (Spoed)

Geplaatst: 28-03-2022
Beste freelancers, Ik ben met spoed opzoek naar een vrouwelijke voice-over stem. Het gaat om 407 woorden. Graag ook een link met voice-over voorbeeld. Ik heb het met spoed (vandaag) nodig. Graag spoedig een reactie via Hoofdkraan.nl.

Geluidsman Gezocht voor met eigen Gear Amsterdam / Utrecht

Geplaatst: 15-02-2022
Beste freelancers, Voor een pilot van een nieuwe webserie met Jeroen Spitzenberger, Rian Gerritsen, Dennis Willekens en drie jonge actrices zijn we op zoek naar een geluidsman/vrouw met het liefst eigen gear. De stijl van de serie is komisch/absurdistisch.Het gaat om een low budget project waarbij vanzelfsprekend alle onkosten worden vergoed. De pilot zal ingediend worden op verschillende platformen…

Freelance Audio Editor Gezocht (Last Minute)

Geplaatst: 02-02-2022
Beste freelancers, Ik zoek een audio editor die op zeer korte termijn het geluid van 7 podcast afleveringen voor mij kan verbeteren. Er is iets mis gegaan met het opnemen van de audio (klinkt schel en galmend). Interesse? Laat dan snel iets van je horen via een reactie op Hoofdkraan.nl!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht