Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Overige Design & Multimedia
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Art Director voor Commercial (Heerenveen)

Opdracht ID: 51093

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 07-06-2022
Reacties: 1
Locatie: Woonhuis in Heerenveen, Friesland
Laatst gewijzigd: 10-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een commercial voor een vloerenproducent zijn wij op zoek naar een art director die verantwoordelijk is voor het inrichten van een woning en de styling en make-up van de figuranten.

De basis van de commercial is een spin-of van het gezegde: ‘Als muren konden praten…’. Met de commercial vertellen we het verhaal van de vloer en brengen we de mooie en sprekende herinneringen van de vloer in beeld.

De commercial wordt in twee draaidagen geschoten. De datum van de opnames is in week 25 op dinsdag 21 juni en woensdag 22 juni. Locatie van de opnamedagen is in Heerenveen.

Als art-director zorg jij ervoor dat 1) het huis wordt ingericht conform de brandkey van de klant. Voor het inrichten van de woning gaat het voornamelijk om kleine props zoals: vazen, planten, schilderijen, decoratie, etc. Grote meubelen zijn al aanwezig; 2) en je bent verantwoordelijk voor de styling en make-up van de figuranten (ca. 14 figuranten).

De commercial wordt online ingezet op de website van de vloerenproducent, op social media zoals YouTube, Vimeo, Instagram, Twitter en Facebook. Daarbij wordt de commercial mogelijk vertoond op nationale televisiezenders. Uitsluitsel hierover volgt op korte termijn.

De vergoeding is marktconform.

Ik hoor graag van jullie.

Freelance vormgevers die hebben gereageerd (1)

Rianne
Rianne
07-06-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance ontwerp opdrachten

Freelancer Gezocht voor Videobanner

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een ervaren specialist die een videobanner kan maken bestemd als reclame op een website om meer klanten naar eigen website te krijgen. leaderbord met maat 728 x 90, Rectangle banner met maat 336x280 en de maten voor Facebook en Instagram. We zien jullie offertes graag tegemoet.

Aquarel Tekeningen Omzetten naar png Bestanden

Geplaatst: 9 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het uitsnijden van aquarel tekeningen en deze omzetten naar .pgn bestanden. Het gaat om 3 aquarel tekeningen (eenvoudige tekeningen). De aquarel tekeningen zullen gebruikt worden om een wallpaper/achtergrond van een website te maken. Bij interesse hoor ik graag van jullie.

Microsoft Word Specialist Gezocht

Geplaatst: 24 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een zeer ervaren Microsoft Word specialist voor het opstellen van sjablonen voor offertes. De opdracht is vooral het inrichten van diverse sjablonen met vaste opmaak, tekst blokken en animaties erin. Tevens flexibele blokken waarin tekst en getallen mogelijk zijn. Ook een direct doorreken functie moet hierin opgenomen worden. Voorbeelden zijn beschikbaar. Ik…

Ontwerpen Mailhandtekening voor Uitzendbureau

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Onze organisatie werkt als uitzendbureau in de omgeving Tilburg. Als bruggenbouwers tussen werkgevers en arbeidskrachten richten wij ons op de vakgebieden zoals administratie, transport, schoonmaak, techniek en beveiliging. Voor onze organisatie zoeken wij een freelancer die kennis heeft met het ontwerpen van een mailhandtekening. Wat willen wij? Momenteel hebben wij een verouderd…

Ontwerp Persoonlijke Verjaardagspagina (Email)

Geplaatst: 25 jan
Beste freelancers, Wie kan er voor ons een leuke verjaardagspagina ontwerpen voor onze flexmedewerkers? We willen deze graag per e-mail versturen naar onze medewerkers maar zijn niet zo handig hierin. Wij zien jullie reacties graag tegemoet.

Briefpapier Goed Zetten in Word

Geplaatst: 08-11-2022
Beste freelancers, Bij mijn ontworpen briefpapier krijg ik het niet voor elkaar dat de tekst bij pagina 2 gewoon bovenaan staat. De tekst heeft een verkeerde beginwaarde die ik niet meer goed krijg. Ik ben opzoek naar een technische Word expert die kan helpen. Als je ook goed bent in Excel heb ik wellicht nog een vervolg opdracht voor je. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Visualisatie Uitwerken van Nieuw Recreatiepark

Geplaatst: 31-10-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die de visualisatie kan uitwerken van een nieuw aan te leggen recreatiepark. Graag bespreek ik de mogelijkheden en daarbij behorende kosten.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht