Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Overige Design & Multimedia
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Art Director voor Commercial (Heerenveen)

Opdracht ID: 51093

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 07-06-2022
Reacties: 1
Locatie: Woonhuis in Heerenveen, Friesland
Laatst gewijzigd: 10-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een commercial voor een vloerenproducent zijn wij op zoek naar een art director die verantwoordelijk is voor het inrichten van een woning en de styling en make-up van de figuranten.

De basis van de commercial is een spin-of van het gezegde: ‘Als muren konden praten…’. Met de commercial vertellen we het verhaal van de vloer en brengen we de mooie en sprekende herinneringen van de vloer in beeld.

De commercial wordt in twee draaidagen geschoten. De datum van de opnames is in week 25 op dinsdag 21 juni en woensdag 22 juni. Locatie van de opnamedagen is in Heerenveen.

Als art-director zorg jij ervoor dat 1) het huis wordt ingericht conform de brandkey van de klant. Voor het inrichten van de woning gaat het voornamelijk om kleine props zoals: vazen, planten, schilderijen, decoratie, etc. Grote meubelen zijn al aanwezig; 2) en je bent verantwoordelijk voor de styling en make-up van de figuranten (ca. 14 figuranten).

De commercial wordt online ingezet op de website van de vloerenproducent, op social media zoals YouTube, Vimeo, Instagram, Twitter en Facebook. Daarbij wordt de commercial mogelijk vertoond op nationale televisiezenders. Uitsluitsel hierover volgt op korte termijn.

De vergoeding is marktconform.

Ik hoor graag van jullie.

Freelance vormgevers die hebben gereageerd (1)

Rianne
Rianne
07-06-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance ontwerp opdrachten

Overzetten Engelse tekst.

Geplaatst: 2 jun
Ben je een aardige, vriendelijke vormgever (m/v/h) die een de Engelse vertaling van een bestaand Nederlands boek (208 pag) kan overzetten naar een Engels bestand (InDesign) laat het mij dan weten. De bedoeling is, dat er een Engelse vertaling van een Nederlands boek komt (208 pag). De vertaling is al gedaan.

Lookbook/draaiboek Spring/Summer 2024

Geplaatst: 14 mei
Goedendag heer/mevrouw, Wij zijn Donders 1860 een leren/textiel kleding bedrijf. Ons plan is om in juni een fotoshoot te organiseren voor modellen maar daarbij willen wij met de foto's een mooi lookbook/draaiboek. Ik hoop dat u daarvoor de juiste persoon bent en mail ons gerust terug bij interesse of vragen. Met vriendelijke groet, Dylan

Promo filmpje

Geplaatst: 15 mei
Beste, ik wil graag een product promo filmpje maken van 60 seconden. Daarbij zou ik het beeld materiaal zelf willen aanleveren, zodat alleen de voice over en het in mekaar zetten van de beelden door jou gedaan word.

Fotoshop opdracht

Geplaatst: 10 apr
Beste freelancers, Een kleine photoshop opdracht (indien mogelijk). Het gaat om het bewerken van een foto van een terrasgedeelte dat er wat fleuriger uit moet komen te zien (iets met bloemen/plantenbakken en mensen op het terras). Het moet terrasweer uitstralen. Budget n.t.b./in overleg.

Technische ondersteuning bij zoommasterclass

Geplaatst: 11 mrt
Beste freelancers, Voor een online eductatie programma zoeken wij een expert die ons kan helpen het technisch goed opzetten van de zoommasterclass-serie. De zoommasterclass bestaat uit: - live introductie - filmpje van een presentatie door een kunsthistoricus - live workshop door een kunstdocent - live afronding De zoom is toegankelijk voor de mensen die zich vooraf aanmelden. Daarbij willen we de…

Vormgever voor magazine

Geplaatst: 14 mrt
Beste freelancers, Ik ben uitgever van een puzzelmagazine en ik ben op korte termijn op zoek naar een nieuw vormgeef bureau voor de opmaak van het magazine. Dit moet geen éénpitter zijn en ervaring met het opmaken van magazines is een vereiste. We werken met vaste stramiens en een vaste planning die steeds 4 weken opschuift. Ben je op zoek naar een opdracht waar je je voor langere termijn…

Promotie Flyer(s)

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een freelancer voor het maken van een promotie flyer. Wij houden van een strakke en exclusieve look. Ons logo is zwart/goud. Wij verkopen en leggen vloeren en wandpanelen.  Het gaat om een langdurige samenwerking.  Budget Max €100 per flyer.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht