Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Overige Design & Multimedia
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Art Director voor Commercial (Heerenveen)

Opdracht ID: 51093

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 7 jun
Reacties: 2
Locatie: Woonhuis in Heerenveen, Friesland
Laatst gewijzigd: 10 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een commercial voor een vloerenproducent zijn wij op zoek naar een art director die verantwoordelijk is voor het inrichten van een woning en de styling en make-up van de figuranten.

De basis van de commercial is een spin-of van het gezegde: ‘Als muren konden praten…’. Met de commercial vertellen we het verhaal van de vloer en brengen we de mooie en sprekende herinneringen van de vloer in beeld.

De commercial wordt in twee draaidagen geschoten. De datum van de opnames is in week 25 op dinsdag 21 juni en woensdag 22 juni. Locatie van de opnamedagen is in Heerenveen.

Als art-director zorg jij ervoor dat 1) het huis wordt ingericht conform de brandkey van de klant. Voor het inrichten van de woning gaat het voornamelijk om kleine props zoals: vazen, planten, schilderijen, decoratie, etc. Grote meubelen zijn al aanwezig; 2) en je bent verantwoordelijk voor de styling en make-up van de figuranten (ca. 14 figuranten).

De commercial wordt online ingezet op de website van de vloerenproducent, op social media zoals YouTube, Vimeo, Instagram, Twitter en Facebook. Daarbij wordt de commercial mogelijk vertoond op nationale televisiezenders. Uitsluitsel hierover volgt op korte termijn.

De vergoeding is marktconform.

Ik hoor graag van jullie.

Freelance vormgevers die hebben gereageerd (2)

Ton
Ton
07-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rianne
Rianne
07-06-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance ontwerp opdrachten

Creatieve conceptbrander

Geplaatst: 15 jun
Beste freelancer, Onze ideeën - voor verschillende unieke internationale foodconcepten - (be)staan nu slechts alleen nog maar op papier. Ze zijn inmiddels dringend toe aan een vertaling naar een sterke visuele brandidentiteit. Voor deze concepten, die stuk voor stuk deel uitmaken van één familie, komen wij dan ook graag in contact met een conceptbrander. Een creatief marketing strateeg…

ArtDesigner die uitblinkt in breedste zin!

Geplaatst: 13 jun
Beste freelancer, Voor een variëteit aan unieke concepten, stuk voor stuk met een internationale ambitie, komen wij graag in contact met een ArtDesigner. Of je nu beginnend of ervaren bent, als je maar uitblinkt met het visuele ontwerp dat ons concept kracht geeft om vanaf het eerste uur succesvol te (her)lanceren. Kun je ons (al) iets van je werk laten zien en sta je er open voor om de werkcondities…

Logo van ZZPer Digitaal Maken (Spoed)

Geplaatst: 2 mei
Beste freelancers, Als startend ZZP'er wil ik mijn naam en logo z.s.m. digitaal maken (hoeft niet meer bedacht te worden). Graag reageren met prijsindicatie, dan neem ik daarna telefonisch contact op.

Projecten Omzetten van Cinema4d naar After Effects

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand met kennis en vaardigheden van After Effects. Graag zou ik hulp krijgen van iemand die mijn projecten, gemaakt in Cinema 4d, kan omzetten naar After Effects. Het gaat met name om het werken met de compositing tag om binnen After Effects afbeeldingen te kunnen vervangen. Ik hoor graag wie mij hiermee kan helpen.

Freelance Industrieel Designer Gezocht (Kinderfietsen)

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Wij bij ***, het bedrijf achter zes bekende fietsmerken, zijn op zoek naar nieuwe samenwerkingen met Industrial designers. Wij hebben hulp nodig bij het ontwerpen van onze nieuwe kinderfietsen. De wonderlijke wereld van 3 tot 8-jarigen vinden wij de leukste ooit. Daar zijn regenbogen de routekaart naar het oneindige en de maan een prachtige tussenstop. Vanuit die kinderlijke…

Productafbeeldingen Omzetten in onze Huisstijl

Geplaatst: 31 jan
Beste freelancer, Wij zoeken per direct iemand die handig is met fotobewerking voor producten op onze webshop in miniatuur modelbouw materialen. Bestaande en nieuwe producten moeten nog een plaatje krijgen die in onze huisstijl past. Ben jij professioneel, ga je wat zoekwerk niet uit de weg, werk je zelfstandig, ben je accuraat en vind je het heerlijk om even wat productiewerk te doen, dan ben jij…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht