Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Overige Design & Multimedia
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Art Director voor Commercial (Heerenveen)

Opdracht ID: 51093

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 07-06-2022
Reacties: 1
Locatie: Woonhuis in Heerenveen, Friesland
Laatst gewijzigd: 10-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een commercial voor een vloerenproducent zijn wij op zoek naar een art director die verantwoordelijk is voor het inrichten van een woning en de styling en make-up van de figuranten.

De basis van de commercial is een spin-of van het gezegde: ‘Als muren konden praten…’. Met de commercial vertellen we het verhaal van de vloer en brengen we de mooie en sprekende herinneringen van de vloer in beeld.

De commercial wordt in twee draaidagen geschoten. De datum van de opnames is in week 25 op dinsdag 21 juni en woensdag 22 juni. Locatie van de opnamedagen is in Heerenveen.

Als art-director zorg jij ervoor dat 1) het huis wordt ingericht conform de brandkey van de klant. Voor het inrichten van de woning gaat het voornamelijk om kleine props zoals: vazen, planten, schilderijen, decoratie, etc. Grote meubelen zijn al aanwezig; 2) en je bent verantwoordelijk voor de styling en make-up van de figuranten (ca. 14 figuranten).

De commercial wordt online ingezet op de website van de vloerenproducent, op social media zoals YouTube, Vimeo, Instagram, Twitter en Facebook. Daarbij wordt de commercial mogelijk vertoond op nationale televisiezenders. Uitsluitsel hierover volgt op korte termijn.

De vergoeding is marktconform.

Ik hoor graag van jullie.

Freelance vormgevers die hebben gereageerd (1)

Rianne
Rianne
07-06-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance ontwerp opdrachten

Poster rolstoel

Geplaatst: 26 sep
Beste freelancers, Voor de opleiding verpleegkunde heb ik een korte creatieve opdracht die gedaan moet worden, namelijk een poster via canva maken. De poster zal ik gebruiken bij het geven van voorlichting over valpreventie (rolstoel op de rem zetten bij het opstaan voor de wasbak/spiegel en bij het bukken. De poster moet afbeeldingen hebben die duidelijk maken hoe de rolstoel op de juiste manier…

Tekenaar / Illustrator

Geplaatst: 7 sep
Beste Freelance Tekenaars, Ik ben momenteel op zoek naar een getalenteerde illustrator of tekenaar voor een opwindend project: het ontwerpen van een doorsnede van een woning met focus op enkele duurzame-energie installaties. Ons doel is om een visueel aantrekkelijke representatie te creëren van deze woningdoorsnede, waarbij we de duurzame-energie aspecten op een informatieve en inspirerende manier…

Formulier maken

Geplaatst: 25 aug
Beste freelancers, Ik wil een "scan formulier" laten maken. Het formulier/oplossing moet het volgende kunnen: - ruimte voor algemene tekst, uitleg tekst bij de vragen, op basis van het gegeven antwoord een tekst resultaat "bij voorbeeld goed geregeld" - Vervolgens moet er een "advies rapport" (samenvatting van de resultaten) plus aanbeveling gemaakt worden op basis van…

Pdf logo omzetten

Geplaatst: 15 aug
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een pdf logo kan omzetten naar verschillende files voor website gebruik.

Powerpoint specialist gezocht!

Geplaatst: 7 jul
Beste freelancers, Wij zoeken een specialist is het maken van Powerpoint templates. De huisstijl van onze klant staat vast en moet doorvertaald worden in flyers, offerte opmaak, een presentatie, LinkedIn posts, een nieuwsbrief etc... Maar op een manier zodat de klant alles later zelf kan aanpassen invullen. Er is nog geen budget of iets dergelijks maar wij hebben zelf de kennis niet.

Webdesign & SocialMedia

Geplaatst: 23 mei
Ik heb een basis-website van Shopify en wil daar een goed werkende verkoopmachine van maken die perfect aansluit op Google etc. met een goede landingpage. EN Ik zoek iemand (hopelijk dezelfde persoon) die mij kan helpen met effectief adverteren op social media. Dat hij/zij af en toe een uurtje langskomt om samen met mij de verkoop van Brushkeepersets te stimuleren.

Een enthousiaste vormgever

Geplaatst: 17 mei
Beste freelancers, Voor ons bedrijf zoeken wij een vervanger van onze huidige ontwerper/designer. Na 10 jaar samen te hebben gewerkt zoeken wij een opvolger. In eerste instantie zal het gaan om productverpakkingen aan te passen, de website te updaten en te onderhouden en daarnaast de vormgeving/logo etc voor een nieuw bedrijf te ontwikkelen. Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken en waarbij…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht