Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Arduino/ESP8266 Grafische Interface voor Escape Rooms

Geplaatst op:
11 februari 2019 16:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
37947
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 1000
Locatie:
Ede, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik bouw elektronische schakelingen/puzzels voor escape rooms en gebruik daarvoor een ESP8266 chip met daaraan een relais.
Nu zoek ik iemand die met een raspberry pi als webserver een grafische omgeving kan bouwen om de ESP8266/relais mee te bedienen,

Een grafische interface dus voor het bedienen van Elektronische puzzels die ik maak voor met name Escape Rooms. 
Het is belangrijk dat wanneer een puzzel is opgelost door de spelers dit ook zichtbaar is in de grafische interface. Er moet dus iets van een terugkoppeling zijn.
Ook heeft niet elke klant evenveel puzzels/ESP8266 dus dit moet variabel in te stellen zijn.

Wie kan mij helpen met een goeie oplossing?
Graag zie ik je reactie voorzien van ervaring en voorbeelden tegemoet.
 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Bjorn Bjorn 11-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Wesley Wesley 11-02-2019
Lars Lars 11-02-2019
Rick Rick 11-02-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Hulp Gezocht bij Wix Website Plugins
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een persoon die ons verder kan helpen met een WIX website. Het gaat met name om hulp bij de plugins voor sociale media campagnes, acties etc.    Ervaring met conversie en de benodigde plugins is gewenst.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
13:25
API Schrijven (op Korte Termijn)
Beste freelancers,    Om het te vergemakkelijken voor onze klanten zoeken wij iemand die een API voor ons kan schrijven.    Deze API zal moeten kunnen communiceren met externe kassasoftware systemen, zoals POS 4. Wij hebben een front en back-end die geschreven is in PHP (Jaws) voor het bestellen van producten, een zogenaamde bestelplatform.…
17 feb
Microcontroller Programmeur ARM Cortex
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een microcontroller ARM kan programmeren.    Het gaat om type: IC-1758 ARM CORTEX MCU 512K 80-LQFP NXP.    Kan op afstand gewerkt worden, maar het is ook mogelijk bij ons op kantoor te werken. Wij zijn gevestigd in de Meern.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
12 feb
Full Service Internet en Software Specialist
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een full service internet en software specialist(e).    Voor mijn website zoek ik een website bouwer/software technicus die deze site of helemaal opnieuw maakt met een andere thema, of deze aanpast naar wens.    De website moet voldoen aan meerdere functies, o.a. een winkel waar…
10 feb
Website Ontwikkelen voor Vraag en Aanbod
Beste freelancers,    Ik zoek een toegewijd iemand die met volledige concentratie en aandacht voor mij een volledig werkende website kan maken. De website dient ook voor mobiele versie voor telefoons en tablets te werken.    Inhoudelijke informatie die ik voor nu kan geven is dat het gaat om een website om vraag en aanbod…
1 feb
Website met B2C Platform Bouwen (Energie)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een webdeveloper voor het bouwen van een energie vergelijking website met een open (B2C)platform.    Ik ben een starter eenmalig budget is tussen 2 tot 3 k.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
30 jan