Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Apple Mac OSX Server Installeren

Geplaatst op:
12 mei 2015 12:20
Categorie:
Beheer & Techniek
Subcategorie:
Overige Beheer & Techniek
Opdracht ID:
19457
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 10 tot € 40 p.u.
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een Apple-expert die voor ons een server kan installeren/configureren in de omgeving van Utrecht.

U zal bij onze muziekstudio een Apple Mac osx server installeren en het netwerk/de auto backups instellen. We zoeken iemand die ervaring heeft met: osx server software, raid instal, netwerk osx 10.4 t/m 10.10. Bij voorkeur ook ervaring met file maker pro 12.

Bent u geïnteresseerd? Dan zien wij u w reactie graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Rob Rob 12-05-2015
Mars Mars 12-05-2015
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Printplaat (PCB) Designer Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn jong bedrijf binnen de energiesector. Wij willen simpele sensoren ontwikkelen voor onze hardware. Hiervoor zijn wij op zoek naar PCB designer die onze wensen kan omzetten in een PCB.    We zien bij interesse graag een reactie tegemoet.
18 jan
Instellen PC voor Mailmerge / Bulkmail
Beste freelancers,    Ik wil bulk mails vanuit mijn eigen pc versturen (bijv kerst/vakantiegroet). In het verleden had ik een mail merge programma voor outlook die via een aparte server (ipv ziggo) alles verstuurde. Ik kon instellen hoeveel per uur zodat ik niet de limiet overschreed van de provider    Na een harde schrijf crash…
20-12-2019
Systeembeheerder met Kennis van Linux en Windows
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een systeembeheerder die vooral veel kennis heeft van Linux maar ook wel over kennis beschikt over Windows server. Het is tevens mooi als je kennis hebt van moderne platformen zoals AWS en Azure.    Ben jij degene die ik zoek? Dan zie ik graag je reactie tegemoet.
13-11-2019
Installatie Kaltura CE Server
Beste freelancers,    Wij willen graag een Kaltura CE server draaien om onze video content op te hosten. Hiervoor hebben wij een Ubuntu VPS domein alvast opgezet. De server moet voorzien worden van een Kaltura CE installatie inclusief S3 Bucket, statistieken en livestreaming modules. Wij zoeken een freelancer die deze installatie kan…
13-11-2019
Opzetten eigen e-Mail Server
Beste freelancers,    Voor een aantal ledensites versturen wij maandelijks ca. 50000 emails. (Uiteraard aan onze leden).    Dat wil ik via een eigen emailserver gaan doen. Ik denk daarbij aan Postfix, iREdmail o.i.d.  Via onze ISP (Ziggo) lijkt me dat geen optie.  Wie kan dit voor ons realiseren en tegen welke kosten?
30-07-2019
VPS Hosting en Web (Update en Beheer)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een VPS Hosting kan updaten, bijhouden en mogelijk andere web opdrachten uitvoeren.    Ik hoor het graag.
29-07-2019
Software Programmeren mbv Arduino Uno
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een programmeur voor het maken van software.    Het gaat om een oplopend Analoog inkomend signaal 5-20Volt /100_2000 HZ vertalen naar een interval uitgaand 5 volt stuursignaal. Schakelt 5 volt relais wat weer 24 volt genereerd. Gebruik makend van een Arduino Uno of Raspberry Pi RP-3B+. …
21-05-2019