Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

App voor Kennis en Expertisecentrum over Mensenhandel

Opdracht ID: 46226

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 18-01-2021
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 24-01-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onze organisatie zet zich in voor slachtoffers van mensenhandel. Wij zijn het kennis en expertisecentrum over sekswerk en mensenhandel. Wij geven informatie, advies, psychosociale en praktische hulp en bieden opvang. Wij zijn gevestigd in Den Haag en bieden dienst- en hulpverlening aan (voormalig) sekswerkers, slachtoffers van mensenhandel en overige betrokkenen ongeacht leeftijd, nationaliteit, sekse of religie.

Wij zijn op zoek naar iemand die een app kan ontwikkelen voor slachtoffers van mensenhandel.
Het moet een app zijn waarbij hulpverleners of andere betrokkenen snel kunnen zien waar ze hulp kunnen inschakelen (sociale kaart), tips en tricks om in gesprek te gaan bij vermoedens van mensenhandel en een overzicht van signalen et cetera.

Interesse? Dan zien we je offerte graag tegemoet.

Freelance app developers die hebben gereageerd (7)

Romano
Romano
18-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Arnoud
Arnoud
18-01-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Maurice
Maurice
18-01-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Danny
Danny
18-01-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Bernhard
Bernhard
18-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jorrit
Jorrit
18-01-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Onno
Onno
18-01-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Toon meer reacties

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Verificatie/beveiligingsapp

Geplaatst: 6 nov
Hi! Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app dient als digitale verificatie dat in verbinding moet staan met een slot. De app zal alleen dienen voor het ontgrendelen en vergrendelen van het slot.

Enthousiaste App developer

Geplaatst: 6 nov
Hoi enthousiaste ondernemende App developer. Heb jij zin in de ervaring van je leven? Voor een unieke app, die een groot potentieel heeft, zoek ik een developer die na het zien van het ontwerp net zo enthousiast wordt als ik. Het betreft een app die eigenlijk qua techniek geen nieuwe dingen in zich heeft, maar bestaande technieken op een slimme manier combineert die eigenlijk bijna iedereen zou kunnen…

App maker gezocht

Geplaatst: 6 nov
Ik ben op zoek naar een freelancer die een app voor mij kan bouwen. De app matcht op locatie mensen aan elkaar. Verdere toelichting zal ik geven wanneer we in contact komen! Mijn budget is 500 euro.

Eigen app kledingwinkel

Geplaatst: 26 sep
Beste freelancers, Wij zijn een grote kledingwinkel gespecialiseerd in het hogere segment herenmode en trouwpakken. Voor trouwe klanten hebben wij een loyalty-programma waarin zij voor kortingen kunnen sparen. Dit spaarprogramma is succesvol maar administratief erg lastig bij te houden. Daarnaast willen wij onze klanten via notificaties op hun telefoon kunnen benaderen voor aankomende acties/aanbiedingen.…

Ontwikkelen app - inschrijven bezoekers

Geplaatst: 18 sep
Goedemiddag, Wij willen graag een app voor ons bedrijf, waarop bezoekers zich kunnen inschrijven ( op een tablet ) Gaat om een app met: - Onze bedrijfsnaam / logo als achtergrond. - Inschrijving: o Bedrijfsnaam; o Naam persoon; o Aankomst; o Vertrek; o Handtekening - Registratie wordt opgeslagen in Excel bestand wat achter de schermen op onze server draait. Wij zien graag mogelijkheid hiervoor tegemoet.…

Vakantie resort app ontwikkeling

Geplaatst: 12 aug
Beste, Wij zoeken een freelancer die een gebruikersvriendelijke mobiele app voor ons vakantie resort in Frankrijk kan ontwikkelen, waarmee gasten eenvoudig reserveringen kunnen boeken en contact kunnen opnemen met ons team. Kenmerken en Functionaliteiten: Reserveringsfunctionaliteit: Gasten moeten in staat zijn om beschikbare kamers te bekijken op basis van hun reisdata.De app moet een eenvoudige…

Native app ontwikkelen

Geplaatst: 9 jun
Beste freelancers, Wij zoeken een freelancer die een Native app kan ontwikkelen, beschikbaar in appstore en playstore. Gekoppeld aan onze WordPress site. De app moet functioneren als een front end aanleverformulier voor wordpress berichten, als concept. Ontwerp kan aangeleverd worden, met de impressie en ontwerp van een chatbot gesprek. De velden komen overeen met de wordpress bericht velden.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht